Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Probleemoplossing ongedetecteerde Geheugenkaart

De leeftijd van digitale fotografie heeft de manier verbeterd waarop foto’s worden gemaakt en opgeslagen. Nu hebben we een aantal geavanceerde geheugenkaarten om met onze camera’s te gebruiken om de kwaliteit van de afbeeldingen intact te houden en ook een enorm aantal foto’s van de camera te maken. Dit heeft de moderne fotografen een voordeel gegeven om van deze gelegenheid gebruik te maken om zoveel mogelijk foto’s te maken. Zo’n groot volume kan soms de geheugenkaart onzichtbaar laten voor een apparaat. Om het opnieuw te gebruiken, moet u de onopgespoorde geheugenkaart oplossen zodat het apparaat het kan lezen.

Fotografen gebruiken deze mogelijkheid om zoveel mogelijk foto’s te maken. Zo’n groot volume kan soms de geheugenkaart onzichtbaar laten voor een apparaat. Om het opnieuw te gebruiken, moet u de onopgespoorde geheugenkaart oplossen zodat het apparaat het kan lezen.

Het is geen erg ernstige gebeurtenis dat uw geheugenkaart niet werd gedetecteerd door uw apparaat. Een constant onopgemerkt probleem kan de geheugenkaart echter op een bepaald moment beschadigen of inert maken. Een aantal fotografen roept hun twijfels op “hoe kan ik mijn onopgemerkte geheugenkaart herstellen?” of “Hoe lang heeft mijn geheugenkaart voordat hij dood is?”

Om een einde te maken aan dergelijke vragen, moet u beschikken over een goede techniek voor probleemoplossing. Met deze probleemoplossingstechniek kun je ervoor zorgen dat je alle back-ups van je foto’s krijgt. Dit zal helpen om al uw gegevens te beveiligen in geval van een defect van een geheugenkaart. in de meeste gevallen wordt de geheugenkaart niet gedetecteerd vanwege ondergeschikte redenen zoals te veel fotovolume, enkele corrupte foto’s enz.

Problemen oplossen met een geheugenkaart

Zodra u erachter bent gekomen dat uw geheugenkaart niet werkt, blijf dan rustig en probeer de stappen voor probleemoplossing te volgen. Vaak raken mensen hun foto’s kwijt als gevolg van paniek en iets doen dat niet moet worden gedaan.

Verwijder eerst de geheugenkaart uit de camerasleuf en reinig het metalen contact. Gebruik een droge en pluisvrije doek om deze klus te klaren. De metalen contacten zijn erg gevoelig en je kunt de hele kaart bederven als je het verkeerd hebt gedaan.

Zoek naar fysieke schade aan de kaart en het contactgebied. Als er krassen op de kaart zitten of als de kaart kapot is, moet u deze misschien laten repareren, wat erg moeilijk te repareren is.

Plaats de schone kaart in een van de kaartsleuven van uw laptop of een kaartlezer. Als uw computer de kaart leest die aangeeft dat er een probleem is met de firmware of de software van uw camera waardoor uw geheugenkaart wordt geblokkeerd.

Plaats de geheugenkaart in uw camera en sluit de camera aan op de computer. Probeer beelden te uploaden zodra het is verbonden. Dit is mogelijk om foto’s te uploaden, omdat de camera mogelijk de inhoud van uw geheugenkaart niet kan weergeven.

Als de geheugenkaart afbeeldingen uploadt en op een bepaald moment stopt. Dit geeft aan dat er een probleem is met slechts één afbeelding op de geheugenkaart. Dit is een van de meest voorkomende voorvallen voor fotografen waarbij de afbeelding in de dwergen corrupt is en de camera stopt met het weergeven van alle inhoud.

Er is een aantal kaartterugwinningssoftware die u op uw computer kunt gebruiken. Dit kan het echte probleem met uw geheugenkaart achterhalen en verhelpen. U kunt verwijzen naar de voorkeuren van de fabrikant van reparatiehulpprogramma’s voor de geheugenkaart. U kunt ook contact opnemen met de fabrikant voor assistentie.

Zodra u alle afbeeldingen van uw beschadigde geheugenkaart hebt hersteld, probeert u een nieuwe kaart te krijgen. Als u een geheugenkaart gebruikt die ooit problemen voor u heeft, moet u deze vervangen. Een corrupte of defecte geheugenkaart is ook niet goed voor uw apparaat en gegevens.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie