Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Problemen en Oplossingen voor Office 2016 op Windows 10

Als u Office 2016 gebruikt, zou het geen verrassing zijn als u problemen tegenkomt, zoals het crashen van ms office 2016 op Windows 10, ontbrekende Office-toepassingen enzovoort. Zelfs de update van Windows 10 kan leiden tot een storing in Microsoft Office. In dit artikel zullen we enkele van de problemen office 2016 en hun oplossingen op Windows 10 zien.

Probleem #1: Microsoft Office 2016 loopt vast op Windows 10

Na het bijwerken naar Windows 10, wanneer u een nieuwe Office-toepassing probeert te openen, zult u een fout tegenkomen die ervoor zorgt dat de toepassing niet correct werkt en tot een crash leidt. Als gevolg hiervan moeten apps als Word en Excel direct worden afgesloten.Office 2016 loopt vast bij opstarten.

Oplossing: Een eenvoudige en gemakkelijke oplossing hiervoor is het herstarten van uw pc. Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u proberen het te repareren met de ingebouwde reparatietool van Windows. Laten we eens kijken hoe het wordt gedaan.

 1. Klik met de rechtermuisknop op het menu Start en kies Control Panel
 2. Onder Programs selecteer Uninstall a program.
 3. Selecteer nu Microsoft Office dat u wilt repareren en klik er met de rechtermuisknop op en selecteer
 4. Er wordt een scherm geopend met de vraag “How would you like to repair your Office Programs” Kiezen Online Repair. Dit zorgt ervoor dat alle bestanden worden gerepareerd.

U kunt ook kiezen Quick Repair, hoewel het snel werkt, detecteert het alleen de corrupte bestanden en vervangt ze. Terwijl Online Repair een volledige reparatie uitvoert en de installatie ongedaan maakt, kost dit veel tijd.Probleem excel bestand openen.

Als dit niet werkt, als u nog steeds het probleem Word-bestand niet opent, kunt u gebruikmaken van een hulpprogramma voor het herstellen van bestanden repareren beschadigde Word-document en herstel het in een gezonde staat. De software repareert alle Office-applicaties zoals Excel, PowerPoint, enz. Los van Word doc.

Probleem #2: Office-toepassingen ontbreken na een upgrade naar Windows 10

Oplossing: Dit probleem is opgelost in de Windows 10-update. Maar als u nog steeds niet hebt bijgewerkt of de update van november niet kunt installeren, gebruikt u de onderstaande methode totdat u de Windows 10-update installeert.Microsoft office update windows 10

Methode 1: Klik op Start en typ de naam van de toepassing zoals Excel of Word. Terwijl u typt, worden de zoekresultaten automatisch geopend. Klik nu op het programma om het te openen.

Methode 2: Klik op het Windowspictogram en vervolgens op Alle apps. Blader nu naar de naam van de applicatie die u zoekt.

Tip: Om de Office-toepassing sneller te openen, kunt u ze vastmaken aan de taakbalk. Om dat te doen; klik met de rechtermuisknop op de naam van de toepassing en selecteer ofwel Vastzetten op taakbalk of Pin naar Start.

Probleem # 3: Kan bestanden niet opslaan of openen na Windows 10-update

Oplossing: Als u problemen ondervindt bij het openen of opslaan van een bestand, is hier een oplossing die voor de meeste mensen werkte.

 • Klik met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer Command Prompt (Admin).
 • Typ de opdracht cd %userprofile% en raak
 • Typ nu cd folder_name en druk op Enter.
 • Na dat type icacls %userprofile%\ folder_name /inheritance:e 

Probleem #4: MS Office 2016 werkt niet op Windows 10

Oplossing: Er kunnen tal van aspecten zijn waardoor Office 2016 niet meer werkt op Windows 10. Er kan dus geen definitieve oplossing voor dit probleem zijn. Maar er zijn verschillende manieren om het probleem op te lossen, en we hebben hieronder een dergelijke oplossing genoemd. Dit is gedaan in Excel om u als voorbeeld te laten zien.

 1. Open MS Excel en klik vervolgens op File tabblad en klik vervolgens op Options.
 2. Klik in het venster Excel-opties op Add-ins van linkerzijbalk.
 3. Onderaan de Add-ins-vensters, onder Manage vervolgkeuzemenu, selecteer Add-Ins en klik Go.
 4. Schakel nu de invoegtoepassingen één voor één uit en controleer daarna de status.

Door dit te doen, weet u welke invoegtoepassing het probleem veroorzaakt. Als invoegtoepassingen de hoofdoorzaak zijn, wordt het probleem opgelost door ze uit te schakelen.

Conclusie

Met deze tijdelijke oplossingen kunt u eenvoudig MS Office-problemen op Windows 10 oplossen. Microsoft heeft enkele problemen opgelost met de nieuwste Windows 10-update. Het heeft zelfs veel andere functies toegevoegd aan Office-toepassingen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie