Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Problemen oplossen Geheugenkaart Problemen

Een aantal keren hebt u mogelijk verschillende problemen ondervonden tijdens het gebruik van een geheugenkaart. Het is niet nieuw voor SD-kaarten en andere geheugenkaarten om fouten te maken tijdens het gebruik van apparaten. Ik zal enkele veel voorkomende problemen met geheugenkaarten uitleggen. Verder kunt u methoden voor het oplossen van problemen met de geheugenkaart verkennen.

Veel van de elektronische apparaten gebruiken geheugenkaarten voor het opslaan van informatie. Met de vooruitgang in de smartphone-technologie is hun gebruik in smartphones geleidelijk afgenomen. De meesten van hen worden tegenwoordig vervaardigd met hun interne geheugen. Maar een groot deel van digitale apparaten zoals camera’s, camcorders en andere beeldapparaten is nog steeds sterk afhankelijk van deze geheugenkaarten.

Er zijn een aantal geheugenkaarten in de markt, zoals SD-kaarten, CF-kaarten, MMC, SDHC, XD enz. De problemen zijn echter hetzelfde voor allemaal. Het gebruik van de geheugenkaart is volledig een functie van uw apparaat.

Geheugenkaart “Schrijf Beschermd”

Deze fout verschijnt vaak tijdens het gebruik van SD- of SDHC-kaarten. Dit komt door de vergrendelknopfunctie op de kaart. Er is een vergrendelingsschakelaar aan de zijkant van je kaart. Als deze schakelaar is vergrendeld, betekent dit dat de kaart tegen schrijven is beveiligd en dat er geen verdere gegevens op de kaart kunnen worden geschreven. Schuif de schakelaar naar de ontgrendelingszijde om hem te gebruiken. Als dit is gebeurd, verwijdert u de kaart en plaatst u deze opnieuw in de sleuf. Deze keer wordt de kaart door de computer gelezen.

Formatteer Geheugenkaart foutmelding Prompt

Soms wordt u gevraagd de kaart te formatteren om deze te gebruiken wanneer u de geheugenkaart in de sleuf steekt of verbindt met het apparaat. Als u zo’n prompt ziet, probeer het dan op een ander apparaat of een computer aan te sluiten. Als het nog steeds aanhoudt, is het uw oproep om het te formatteren of niet. Als de kaart enkele gegevens of foto’s bevat, zou u deze niet willen formatteren. Als de kaart nieuw of leeg is, kunt u deze formatteren.

Probeer de kaart op een ander apparaat aan te sluiten en neem alle back-up van bestanden op de kaart. Formatteer de kaart op hetzelfde apparaat. Dit probleem kan worden veroorzaakt door beschadiging van het bestand op de kaart of een storing in de camera of door een gebrek aan compatibiliteit met uw apparaat.

Kaart niet gelezen door computer

Vaak kunt u het niet lezen als u de SD-kaart op uw computer aansluit. In dat geval wordt u gevraagd om het foutbericht “USB-apparaat wordt niet herkend” of wordt er geen bericht weergegeven.Oplossen geheugenkaart problemen.

In dergelijke gevallen controleert u eerst of uw computer in staat is om het specifieke type geheugenkaart te lezen. Sommige oude computersystemen kunnen sommige geheugenkaarten zoals SDHC niet lezen. U kunt de firmware van uw computer bijwerken om de nieuwe geheugenkaarten te kunnen lezen.

Geheugenkaartlezer Probleem

Telkens wanneer de geheugenkaart in een kaartlezer wordt geplaatst, moet het slot intact en onbeschadigd zijn. Een beschadigde kaartlezer kan leiden tot het beschadigen of verwijderen van veel bestanden op uw kaart. U moet uiterst voorzichtig zijn voordat u de kaart plaatst. Als u dezelfde kaartsleuf van uw systeem gebruikt en de geheugenkaart niet leest, probeert u de kaart op uw apparaat aan te sluiten. Dit geeft het apparaat toegang tot uw gegevens en helpt de gegevens intact te houden.Fout bij formatteren geheugenkaart

Soms wist u onbewust de bestanden op uw geheugenkaart en hoopt u later dat u de bestanden uit de prullenbak kunt herstellen. Maak geen fout omdat de bestanden op uw kaart permanent worden verwijderd wanneer u ze verwijdert. Het is niet de bedoeling dat ze naar de prullenbak van uw systeem gaan. De prullenbak is speciaal gemaakt voor de gegevens op de harde schijf van onze computer.Bestanden geheugenkaart terughalen

Ontbrekende Bestanden op Geheugenkaart

Meestal ontstaat er een probleem als u de bestanden op uw geheugenkaart niet kunt vinden. Dit doet zich voor wanneer de kaart corrupt is of wordt blootgesteld aan een schadelijke omgeving. Zorg ervoor dat uw geheugenkaart perfect in de sleuf of in de hoes zit. Om uw bestanden terug te krijgen, moet u gebruik maken van een blanco SD-kaart bestand herstel software. Er zijn verschillende software van derden om uw ontbrekende bestanden op de geheugenkaart te herstellen.

Enkele van deze problemen met de geheugenkaart kunnen worden opgelost door het systeem opnieuw op te starten en de geheugenkaart te plaatsen. Sommige problemen kunnen worden opgelost door de diagnose-tool die wordt gegeven op elk besturingssysteem.

Tot slot zou ik zeggen dat wanneer u een probleem ondervindt of vermoedt dat er een probleem is met uw geheugenkaart. Probeer het op verschillende computers of apparaten te gebruiken en maak een back-up van alle bestanden die voor u belangrijk zijn. Start vervolgens met het oplossen van problemen met de geheugenkaart.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie