Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Problemen oplossen Reservekopievolume is Alleen Lezen Time Machine-fout

Time Machine is een eenvoudige back-uptoepassing die een van de beste functies van Mac is. Gegevens waarvan met Time Machine een back-up is gemaakt, kunnen levensreddend zijn op momenten dat u uw vitale gegevens verliest door onvermijdelijke omstandigheden. Echter, net als andere back-uptoepassingen, kan zelfs de tijdmachine onderhevig zijn aan fouten en problemen die een ernstige bedreiging vormen voor uw back-upkopie. Een van de meest voorkomende Time Machine-fouten is “Het back-upvolume is alleen-lezen”. Vanwege deze fout mag u geen nieuwe gegevens opslaan of back-uppen naar de Time Machine-schijf totdat de fout is verholpen.Back-upvolume oplossen.

Er zijn verschillende oplossingen die u kunnen helpen bij het oplossen van dit soort tijdmachinefouten. Soms gaat het besturingssysteem ervan uit dat de machtigingen van de schijf zijn gewijzigd in de alleen-lezen modus. In dergelijke gevallen kunt u proberen de machtigingen opnieuw in te stellen en het probleem op te lossen; maar deze methode kan soms mislukken en levert mogelijk niet de verwachte resultaten op.Time Machine alleen lezen.

Zelfs het uitschakelen van de tijdmachine zou u helpen bij het oplossen van de fout. Om dit te doen moet je openen System Preferences, Klik op Time Machine preference pane en verplaats vervolgens de schuifregelaar naar OFF positie. Stel dat u een externe harde schijf gebruikt als back-upvolume van Time Machine, probeer dan de schijf uit uw computer te verwijderen en sluit de schijf opnieuw aan of start de computer opnieuw op.

Als de Time Machine-schijf niet op het bureaublad is gemount, gebruik dan Disk Utility (bevindt zich in /Toepassing/Hulpprogramma’s) u kunt de schijf ontkoppelen om het probleem op te lossen. Selecteer hiervoor gewoon Time Machine drive in de zijbalk van Schijfhulpprogramma en klik vervolgens op Unmount knop in de werkbalk. Nadat u de schijf hebt ontkoppeld, koppelt u de kabel los en kunt u de schijf later weer aansluiten; nu zou de schijf goed moeten werken.Foutmelding Time Machine.

Dit zijn de meest gebruikte en een effectieve methode om het back-upvolume te herstellen is een alleen-lezen fout op de tijdmachine. Als de fout echter niet op zijn vroegst wordt verholpen, kan dit leiden tot een storing in Time Machine, waardoor er enorm veel gegevens verloren gaan. In dergelijke omstandigheden, waarin u uw gegevens bent kwijtgeraakt, gebruikt u gewoon Remo Recover (Mac) -software. De tool is speciaal ontworpen om binnen enkele minuten gegevensherstel uit te voeren na een Time Machine-storing. Het ondersteunt gegevensherstel van elke Mac OS-versie, inclusief de nieuwste Yosemite.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie