PST bestand te groot kan je ergste nachtmerrie zijn! Hier is waarom?

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Dus laat me raden.

Toen u Outlook ging gebruiken, dacht u waarschijnlijk dat dit het gemakkelijkst te doen was, en u bleef jarenlang e-mails verzenden en ontvangen, totdat...

Toen u op een dag naar uw Outlook-gegevensbestanden keek, tot uw verbazing, was het uitgegroeid tot een enorm bestand van 125 GB en begonnen problemen uit het niets op te duiken.

Het moest eenvoudig zijn. Het zou gemakkelijk moeten zijn. Het moest probleemloos zijn.

Maar, is het?

Voor de meesten van ons was het gebeurd of nog, je staat op het punt dezelfde fout te begaan.

Iedereen kan problemen tegenkomen als ze dat niet doen leren om PST-bestanden te beheren.

Het is grappig hoe we zoveel verwachten van Outlook en nooit om zijn beperkingen geven. Outlook heeft zijn eigen deel van reserveringen dat vanuit het oogpunt van prestaties noodzakelijk is. Over gegevens gesproken, het eerste dat me vaak opvalt zijn Outlook PST-bestanden. Ervan uitgaande dat normale Outlook-gebruikers zich bewust zijn van de betekenis en de rol, laten we de extra grote Outlook PST-bestanden en de voor- en nadelen ervan in detail bespreken.Outlook PST bestand te groot.

Eerlijk gezegd zijn er geen voors en tegens nadelen wanneer het gaat om te grote PST-bestanden. Het wordt aanbevolen om niet verder te gaan dan of de 50 GB-balk te overschrijden als het gaat om te grote PST-bestanden. Als dit gebeurt, neemt de prestatie van de Outlook af en komen er verschillende problemen naar voren waardoor het voor de gebruiker moeilijk is om Outlook te benaderen en af te handelen.Maximale grote PST bestand

Laten we eens kijken naar alle problemen veroorzaakt door te grootte pst bestand, een voor een.

  1. Ongemakkelijke toegang: De reactietijd van een te grote PST is nauwgezet langzaam. Toegang krijgen tot contacten en e-mails kan best lastig zijn.
  2. Herhaalde crash: uw Outlook wordt steeds opnieuw gecrasht. MS Outlook maakt gebruik van een speciale container die niets anders is dan de persoonlijke opslagtabel. Het slaat e-mails, contacten, notities en andere nuttige Outlook-elementen op. Deze tabel heeft een vaste opslaglimiet. Als de limiet wordt overschreden, crasht deze.
  3. Bestandsbeschadiging: vaak is geconstateerd dat te grote PST-bestanden in de tussentijd beschadigd raken of beschadigd raken. Wanneer het gebeurt, is het bijna onmogelijk om ze te benaderen.
  4. Halverwege hang-ups: uw Outlook-applicatie heeft te maken met verschillende al lang bestaande pauzes terwijl u deze gebruikt of eraan werkt. Het maakt inderdaad veel ongemak en verspilling van tijd.
  5. Achtergrond Synchronisatiefout: fouten zoals "Taak Microsoft Exchange Server gerapporteerde fout (0x00040820): 'Fouten in achtergrondsynchronisatie...' worden door gebruikers aangetroffen wanneer ze proberen toegang te krijgen tot hun postvakken.

Microsoft heeft zijn gebruikers een ingebouwde voorziening "Inbox Repair Tool" ter beschikking gesteld om problemen als gevolg van corruptie van Outlook-bestanden op te lossen. Maar helaas is deze tool niet genoeg om alle problemen die een te groot PST-bestand veroorzaakt op te lossen of op te lossen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor het comprimeren en splitsen van PST-bestanden. Een van beide zal hun doel dienen.Outlook gegevensbestand te groot

Leren hoe te effectief compacte extra grote PST-bestanden.

Waarschuwing: Voordat u probeert te comprimeren of splitsen, is het raadzaam een back-up van uw PST-bestanden te maken. Je weet nooit wat en wanneer er dingen mis kunnen gaan.

"Gelukkig Out-kijken"!

About the Author: Remo Software