PSD Bestanden Import in Illustrator en InDesign

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als grafisch ontwerper of webdesigner moet u soms een afbeelding die in Adobe Photoshop is gemaakt, importeren in Adobe Illustrator en/of Adobe InDesign om meer effecten te creëren. Dus hier bieden we de stappen om het PSD-bestand te importeren of te openen in Adobe Illustrator en Adobe InDesign.Afbeelding importeren photoshop.

Wat zijn de beschikbare opties in de importopties van Photoshop?

Wanneer u een photoshop-bestand opent dat meerdere lagen bevat, kunt u de onderstaande opties instellen.

Bij het updaten van de link 

 Deze optie geeft aan hoe de zichtbaarheidsinstellingen van lagen moeten worden afgehandeld bij het bijwerken van een gekoppeld Photoshop-bestand dat laagsamenstellingen bevat.PSD bestanden import Illustrator

Overschrijvingen van laagzichtbaarheid behouden

 Werk de gekoppelde afbeelding bij op basis van de laagzichtbaarheid in de laagsamenstelling wanneer u het bestand plaatst

Gebruik de lagenzichtbaarheid van Photoshop

Werk de gekoppelde afbeelding bij op basis van de huidige status van de laagzichtbaarheid in het photoshop-bestand.

Hoe een Photoshop-bestand in Adobe Illustrator te importeren

Importeer het Photoshop Bestand naar Adobe Illustrator met behulp van de onderstaande stappen.

Stappen naar PSD bestanden import in Illustrator:

Open PSD-bestand in Illustrator:

 • Start de Adobe Illustrator-toepassing
 • Open een nieuw document door naar te gaan File – New in de menubalk
 • Ga naar om uw PSD-bestand te openen File – Open en selecteer het document dat u moet openen

Plaats PSD-bestand in Illustrator:

Deze stap is het meest geschikt als u een Photoshop-document wilt opnemen in een bestaand Adobe Illustrator-document dat het PSD-bestand bewerkbaar maakt in Adobe Illustrator

 • Start Illustrator, ga naar File – Place
 • Zoek het Photoshop-bestand dat u moet importeren en klik Place. Zorg er ook voor dat de optie Link niet is geselecteerd.

Als u een niet-gekoppeld PSD-bestand opent of plaatst, wordt een dialoogvenster met enkele opties weergegeven. U moet de juiste optie kiezen en klikken OK.

Plaats PSD-bestand in Illustrator (niet bewerkbaar):

U kunt deze methode gebruiken om Photoshop-bestanden in een bestaand Illustrator-document op te nemen. Hoewel het Photoshop-bestand niet verder kan worden bewerkt, behoudt het een link naar het originele PSD-bestand.PSD bestand openen in indesign.

 • Start Illustrator, ga naar File – Place
 • Zoek het Photoshop-bestand dat u moet importeren en klik Place. Zorg ervoor dat de Link-optie niet is geselecteerd.

Extra informatie: Als u problemen hebt met uw PSD-bestand, zoals PSD-bestand corruptie, het bestand wordt niet geopend, etc., dan kunt u deze PSD-reparatie tool gebruiken om snel psd bestand repareren in slechts een paar stappen.Photoshop bestand importeren.

Hoe PSD bestand importeren in InDesign:

 1. Start de Adobe InDesign-toepassing
 2. Kiezen Selection uit de gereedschapskist en klik op het grafische frame waar het PSD-bestand moet worden opgenomen
 3. Ga nu naar File – Place om het Photoshop-bestand te vinden. Klik op Show Import Options om specifieke opties in te stellen voor het geïmporteerde PSD-bestand
 4. Dubbelklik op de bestandsnaam en klik Open knop om het bestand in InDesign te plaatsen. Show Import Options wordt geopend en wordt u gevraagd om de optie voor het instellen van de import te kiezen. Controleer de Show Preview selectievakje om de effecten van de gekozen opties te bekijken.
 5. Als u tevreden bent met de instellingen, klik dan op OKom het importproces te voltooien

Het Photoshop-bestand verschijnt in het grafische frame dat u in stap 2 hebt geselecteerd. Ik hoop dat dit heeft geholpen.

Soms kunt u problemen ondervinden met PSD-bestanden, zoals PSD-bestandscorruptie, zoals het foutbericht PSD bestand is niet compatibel met deze versie van Photoshop, PSD-bestand wordt niet geopend, enzovoort. Al deze problemen kunnen worden opgelost met een betrouwbare PSD-reparatietool.

About the Author: Remo Software