Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

RAR Bestand Converteren naar ZIP met WinRAR

Soms moet u mogelijk uw RAR-bestanden naar ZIP-indeling converteren. Er zijn veel tools van derden beschikbaar om het werk te doen, maar deze zijn mogelijk niet gratis. In plaats daarvan kunt u WinRAR op Windows gebruiken waarmee u RAR-bestanden naar ZIP-bestandenen kunt converteren. Laten we eens kijken hoe het wordt gedaan.

Er zijn 2 manieren om RAR bestand converteren naar ZIP-formaat. Voor beide moet WinRAR op uw pc zijn geïnstalleerd.Convert rar bestanden naar zip met winrar

Methode #1 – Converteer RAR-indeling naar ZIP met WinRAR

Stap 1: Klik met de rechtermuisknop op het RAR-bestand dat u wilt converteren en selecteer “Open with RAR” in het contextmenu.

Stap 2: Zodra het RAR-bestand is geopend in de WinRAR-toepassing, klikt u op Tools tabblad en selecteer dan convert archives.

Stap 3: Nu, Convert archives venster zal openen, in dat vinkje RAR in Archive Types sectie. Onmiddellijk worden alle RAR-bestanden weergegeven in Archives to convert doos. U kunt op de knop Toevoegen klikken als u meer RAR-bestanden wilt toevoegen. U kunt door de locatie bladeren om het geconverteerde bestand anders op te slaan, het wordt opgeslagen op dezelfde bestemming waar de RAR-bestanden zich bevinden. Klik nu op Compress.

Stap 4: Het venster Standaardcompressie-opties instellen wordt geopend, selecteer hier het tabblad General en dan in de Archive format sectie selecteren ZIP en klik OK.

Stap 5: Klik nogmaals op OK in de Convert archives venster. Hierdoor wordt het conversieproces gestart en kunt u zien dat de RAR-bestanden worden uitgepakt en nieuwe ZIP-bestanden worden gemaakt. Zodra de conversie 100% voltooid is, klikt u op Close. Je ziet de nieuwe ZIP-bestanden op de locatie die je hebt gekozen om op te slaan.

Het converteren van het RAR-formaat naar ZIP is een heel eenvoudig proces en u zou geen enkel probleem moeten hebben om het in het juiste proces te converteren. Maar als u tijdens of na het proces een fout tegenkomt en de RAR-bestanden niet kunt openen, kunt u Remo gebruiken RAR Reparatie Software, die naadloos elke vorm van fout verhelpt waardoor de bestanden weer toegankelijk zijn.

Laten we nu verder gaan met de tweede methode.

Methode #2: RAR bestand omzetten naar ZIP door te decomprimeren

Stap 1:Right-click het RAR-bestand dat u wilt converteren en selecteer Extract Here vanuit het contextmenu.

Stap 2: Zodra de map is uitgepakt, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u Add to archive.

Stap 3: Klik in het geopende venster op General tabblad en selecteer ZIP in de “Archive format” sectie en klik op OK knop. Je RAR-bestand wordt nu geconverteerd naar ZIP-indeling.

U kunt deze methoden gebruiken om te converteren naar andere archiefformaten zoals 7z, zip, cab, Izh enz. Terwijl u het archiefformaat selecteert, kunt u het vereiste formaat specificeren waarnaar u wilt converteren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie