USB

RAW USB Stick Herstellen

8 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Overzicht: Vraagt u zich af of het mogelijk is om uw RAW USB-drive te herstellen en gegevens van een RAW USB-drive te herstellen? Maak je geen zorgen, dit artikel zal je helpen om moeiteloos gegevens van USB-drives te herstellen en biedt je ook alle nodige informatie om je RAW USB-drive zelf te repareren. Als u snel gegevens van een RAW USB-station wilt herstellen, gebruik dan Remo USB Recovery Software om uw bestanden terug te krijgen. Download de tool nu gratis.

free-download-for-win
free-download-for-mac

Inhoudsopgave:

Indicaties van RAW USB of Flash Drive

Waarom worden USB-drives RAW?

Hoe kan ik bestanden herstellen van RAW USB?

Stapsgewijze handleiding om gegevens van RAW USB Drive te herstellen

Hoe repareer ik een RAW USB- of flashstation?

Gevolgtrekking

Indicaties van een RAW USB of Flash Drive:

 • Ontbrekende bestanden en mappen of volledige schijf die als leeg wordt weergegeven
 • Bestandsnamen en mapnamen vervangen door rare tekens
 • Plots wordt het bestandssysteem gewijzigd van FAT32 of NTFS in RAW
 • USB genereert een foutmelding dat de gebruikte ruimte 0 bytes is, vrije ruimte 0 bytes
 • Fouten zoals RAW USB-drive worden niet herkend op een Windows-computer

Dit zijn enkele van de meest voorkomende indicaties die u zult zien wanneer uw USB-drive RAW is geworden. Zoals u kunt zien, is er geen duidelijke aanwijzing dat uw schijf RAW is. Daarom is het belangrijk dat u deze indicaties opmerkt om het probleem te begrijpen.USB stick gegevens terughalen.

Veelvoorkomende redenen achter het draaien van een USB- of Flash-drive RAW:

 • Onderbrekingen zoals plotselinge stroomuitval of abrupte systeemuitschakeling tijdens het formatteren in een ander bestandssysteem
 • Als u de USB verwijdert tijdens bestandsoverdracht, kan de USB-drive RAW worden
 • Virusaanval of een malware-infectie op de computer

Bovenstaande zijn de meest voorkomende redenen en scenario's die leiden tot een RAW USB-drive. Ongeacht het bovenstaande scenario kunt u de RAW USB-drive moeiteloos repareren.

Hoe USB stick RAW herstellen?

Wanneer u merkt dat uw USB-drive RAW is geworden, is het eerste waar u zich zorgen over maakt, het terugkrijgen van gegevens van de RAW USB-drive. Het herstellen van gegevens van elke schijf die RAW is geworden, kan echter niet handmatig worden gedaan en mag alleen worden gedaan via betrouwbare USB gegevens herstel software. We hebben een aanbeveling voor je waar je nooit spijt van zult krijgen.

Remo USB-software voor gegevensherstel is de meest aanbevolen tool om gegevens te herstellen van een USB-drive die RAW is geworden of om welke reden dan ook is beschadigd. Met dubbele scanmodi aan uw zijde om bestanden uit elke sector van een USB-station te scannen en te vinden, kunt u er altijd zeker van zijn dat u bestanden in een mum van tijd kunt herstellen. Download en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win
free-download-for-mac

Stapsgewijze handleiding om gegevens van RAW USB Drive te herstellen

Download en installeer Remo herstel software op jouw computer. Sluit de USB-drive aan waarvan u gegevens wilt herstellen en volg de onderstaande stappen:

 • Start de software, selecteer de RAW USB-drive en klik op Scan.

Notitie: Als u uw RAW USB-station niet kunt vinden, klikt u op de Can’t find Drive optie.

select the RAW USB drive and click on Scan
 • Klik op de Dynamic Recovery View optie, omdat u met deze tool de bestanden kunt bekijken die tijdens het scanproces worden hersteld.
Click on the Dynamic Recovery View option
 • Zodra het scannen is voltooid, bevinden al uw verwijderde bestanden van de RAW USB-drive zich onder de Lost and Found map of Lost Partition map waar u gratis een voorbeeld van het bestand kunt bekijken.
deleted files from the RAW USB drive will be located under the Lost and Found folder or Lost Partition folder
 • Deze tool geeft je ook een Advanced Filter optie om de herstelde bestanden te sorteren op hun type, zoals documenten, PPT, Excel-bladen, foto's, video's en vele anderen.
Advanced Filter option to sort the recovered files according to their types
 • Selecteer bestanden die u wilt herstellen van de RAW USB-drive en klik op de Recover knop om ze op te slaan op een bestemming naar keuze.
Select files that you want to save by clicking on Recover option

Hoe Repareer Ik een RAW USB of Flashstation?

Om een RAW USB-drive te repareren, zijn er verschillende methoden die u helpen bij het repareren van een RAW USB-drive. Hieronder volgen de best mogelijke manieren om uw RAW USB-schijf daarna te repareren RAW USB stick terughalen.Formatteren RAW USB drive

Repareren RAW USB drive met behulp van Error Checking Tool

Het gebruik van een ingebouwde tool voor foutcontrole is de gemakkelijkste manier om een RAW USB-drive te repareren. Volg de onderstaande methoden om de RAW USB-drive te repareren met behulp van een foutcontroletool:

 • Sluit het USB-station aan dat RAW is geworden
 • Klik onder deze pc met de rechtermuisknop op het USB-station en klik op Properties
 • Klik op Tools, onder tools ziet u een Foutcontrole en een knop met de naam Check
use error checking tool to fix RAW USB drive
 • Selecteer Scan and Repair Driveom te beginnen met het repareren van de RAW USB-drive.
click on Scan and repair drive to repair RAW USB drive

Als de bovengenoemde methode u niet heeft geholpen bij het repareren van uw RAW USB-drive, ga dan naar de volgende methode waarbij u de USB-drive moet formatteren in het gewenste bestandssysteem.Gegevens van RAW USB Drive herstellen

Belangrijke notitie: Het formatteren RAW usb drive wist het bestaande op uw drive en maakt uw USB-drive direct beschikbaar voor gebruik. Ga daarom door met formatteren, als u gegevens van de RAW USB-drive hebt hersteld, zoals bij de bovengenoemde methode. Anders zul je je afvragen hoe gegevens herstellen van geformatteerde USB-drives.

Formatteer RAW USB Drive in het gewenste bestandssysteem:

De eenvoudigste manier om een schijf te formatteren, is door gewoon op de schijf te klikken en op formaat te klikken, zoals hieronder vermeld:

 • Ga naar deze pc, klik met de rechtermuisknop op een USB-station
 • Klik op formaat en selecteer het gewenste bestandssysteem en klik op OK
format RAW USB drive

Aangezien uw USB-drive RAW is geworden, bestaat de kans dat het formatteren met behulp van de bovengenoemde stappen mislukt, dus probeer de volgende methode die u helpt bij het formatteren van een USB-drive met behulp van Schijfbeheer.Bestanden van USB stick terughalen

Formatteer de RAW USB-drive met Schijfbeheer:

 • Sluit de RAW USB-drive aan en klik met de rechtermuisknop op This PC
 • Klik op Manageen ga naar Disk Management
 • Klik in Schijfbeheer met de rechtermuisknop op de RAW USB-drive en formatteer deze met het gewenste bestandssysteem.
 • Nadat het proces is voltooid, verwijdert u de USB-drive veilig en sluit u opnieuw aan om te zien of u de RAW-drive met succes hebt gerepareerd.

Hoe te voorkomen dat uw USB-drive RAW opnieuw draait?

 • Gebruik uw USB-drive met het FAT32-bestandssysteem, het meest geschikte bestandssysteem voor USB-drives.
 • Bescherm uw computer met betrouwbare antivirussoftware
 • Maak regelmatig een back-up van uw USB-gegevens
 • Last but not least, ga beter om met uw draagbare opslagapparaten door elke keer dat u het aansluit veilig te verwijderen van apparaten en scanapparaten.

Gevolgtrekking:

Hoewel de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen u zullen helpen uw USB-drive in RAW te vermijden, maar dit is geen garantie. De methoden die in dit artikel worden genoemd, helpen u echter niet om uw gegevens van uw RAW USB-drive te herstellen, maar helpen u ook om RAW USB-drives te repareren.

Deel het artikel en bekijk onze tool als je hierin bent geslaagd RAW USB stick herstellen. Maak gebruik van het opmerkingengedeelte als u vragen heeft over RAW USB Drive Recovery.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software