RAW Partitie Herstel

Een RAW-partitiefout is mogelijk een veelvoorkomend probleem, maar het plaatst de bestanden die op de RAW-schijf zijn opgeslagen in een kritieke situatie. Omdat wanneer een schijf RAW wordt, deze volledig ontoegankelijk is. Er zijn ook grote kansen dat het repareren van een RAW-partitie kan leiden tot catastrofaal gegevensverlies. Hier is dus een uitgebreid stuk inhoud dat wordt uitgebreid over hoe u tegelijkertijd gegevens van een RAW-partitie kunt herstellen en hoe u deze kunt repareren.

Wat Betekent RAW Partitie?

RAW-partitie betekent simpelweg dat het besturingssysteem van uw computer het bestandssysteem van de partitie niet kan herkennen. Tegelijkertijd betekent dit niet dat de betreffende schijf of partitie is beschadigd.

Bijvoorbeeld als een schijf is geformatteerd met APFS of een Apple-bestandssysteem dat alleen op het Apple-platform wordt gebruikt. het gebruik van APFS-station op Windows 10 wordt gemarkeerd als RAW omdat Windows APFS niet kan detecteren. In dit geval hoeft u alleen maar het juiste apparaat te vinden om toegang te krijgen tot de bestanden op de RAW-partitie.

Tegelijkertijd wordt een partitie gemarkeerd als RAW als het bestandssysteem beschadigd is. Dus als de partitie RAW is vanwege een beschadigd bestandssysteem, moet u deze handmatig repareren om toegang te krijgen tot de schijf.

Helaas omvat het proces van het repareren van een RAW-partitie het formatteren van de partitie. En als u de RAW-partitie formatteert, worden de bestanden op een RAW-schijf gewist, wat leidt tot catastrofaal gegevensverlies. Het is ook ingewikkeld om gegevens terughalen na formatteren.

Om gegevensverlies te voorkomen, is de best mogelijke oplossing om eerst RAW partitie terughalen later vaststellen van de RAW partitie. Om de gegevens van een RAW-schijf te herstellen, is de meest aanbevolen methode RAW-partitieherstelsoftware.

Hoe RAW Partitie Herstellen? (Windows 10, 8, 7)

Omdat Remo is geïntegreerd met een diepe scanoptie, kan het afzonderlijke opslagsectoren op de RAW-partitie nauwkeurig onderzoeken op bestandshandtekeningen en elk stukje gegevens herstellen. Dat maakt Remo een ideale software voor het herstellen van RAW-partities.

Download Remo Word repair to repair word Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Dus download het Remo gegevensherstel software en volg de onderstaande stappen.

  • Start de software en selecteer de optie Partities herstellen in het startscherm

  • Selecteer de RAW-partitie uit de weergegeven schijven
  • Klik op de scanoptie en wacht tot het proces is voltooid

  • Na het scannen van de schijf, zal Remo de herstelde bestanden weergeven in het herstelvenster
  • Vanuit het herstelvenster selecteert het venster de bestanden en slaat u ze op een gezonde schijf op

Als u op zoek bent naar handmatige methoden om de RAW-partitie te herstellen zonder een tool te gebruiken, zijn die er helaas niet. Omdat een partitie eenmaal RAW is gemaakt, deze niet toegankelijk is. Dit is waarom het ten zeerste wordt aanbevolen om Remo te gebruiken om gegevens van een RAW-partitie te herstellen. Zodra de bestanden zijn hersteld van de RAW-partitie, kunt u doorgaan om de RAW-partitie te repareren.

Remo – Beste RAW Partitie Herstel Software

Aangezien de RAW-schijf of partitie volledig ontoegankelijk is, kan conventionele herstelsoftware de opslagsectoren mogelijk niet scannen. Terwijl Remo een unieke diepe scanfunctie heeft die is bedoeld om elke individuele opslagsector te scannen op gegevenshandtekeningen. Daarom kan Remo ook worden gebruikt, zelfs in de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies, zoals gegevens terughalen van niet-toegewezen harde schijven, een station dat niet wordt gedetecteerd.

Als je het proces van gegevensherstel hebt opgemerkt, heeft Remo de meest gestroomlijnde gebruikersinterface, de beste keuze voor een beginnende gebruiker.

Bovendien kan Remo meer dan 300 bestandsindelingen detecteren, waardoor Remo een robuuste herstelsoftware is die gemakkelijk elk digitaal mediabestand kan detecteren en herstellen.

Ondersteunt alle formaten opslagstations, zoals het herstellen van gegevens van SD-kaarten, HDD, SSD, pendrives, enz.

Bovendien werkt Remo probleemloos op Windows 10, 8, 7 en ook op Mas OS (Big Sur, Catalina, Mojave).

Hoe RAW Partitie Repareren?

Volgens de vorige uitleg is een RAW-partitie slechts een partitie met een incompatibel of beschadigd bestandssysteem. Daarom is de gemakkelijkste manier om een RAW-partitie te repareren snelle opmaak de RAW-partitie met een nieuw bestandssysteem.

Om een RAW-partitie te formatteren, opent u Verkenner of Deze pc, klikt u met de rechtermuisknop op het station en klikt u op de formatteeroptie.

Selecteer het NTFS-bestandssysteem en klik op formaat. Zodra de RAW-partitie is geformatteerd met een nieuw werkend bestandssysteem, wordt deze gemarkeerd als een nieuwe schijf.

Conclusie:

Een RAW-partitie is mogelijk een veelvoorkomende fout en is mogelijk eenvoudig op te lossen. Desalniettemin zou uw prioriteit moeten zijn om de gegevens van de RAW-partitie te herstellen en deze niet te repareren. Dit artikel bevat elk klein detail dat u nodig hebt om gegevens van een RAW-partitie te herstellen. Bovendien kunt u dit artikel ook gebruiken om de RAW-partitie te repareren.

RAW Partitie Herstel was last modified: april 12th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*