Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

RAW Partitie Herstel

Ik heb de grootte van mijn C-partitie gewijzigd, maar nu kan ik niet meer opstarten. Ik heb geprobeerd de opdracht chkdsk te gebruiken om de schijf te analyseren, maar mijn systeem geeft deze fout altijd weer:

Chkdsk ondersteunt geen RAW-schijf.

Ik veronderstel dat de partitie is beschadigd of gewijzigd in het RAW-bestandsformaat. Dus, hoe kan ik het terugzetten naar NTFS en mijn gegevens herstellen van de RAW-partitie? Help alstublieft.

De partitie van de harde schijf wordt onleesbaar of een RAW-partitiefout kan een veelvoorkomend probleem zijn, maar het plaatst de bestanden die op de RAW-schijf zijn opgeslagen in een kritieke situatie. Net als wanneer een schijf RAW wordt, wordt de inhoud van de schijf volledig ontoegankelijk. Deze situatie gaat gepaard met een kans op catastrofaal gegevensverlies als u de RAW-partitie handmatig repareert. In dit artikel wordt een uitgebreid stuk inhoud besproken waarin wordt uitgelegd hoe u tegelijkertijd gegevens van een RAW-partitie kunt herstellen en repareren.

Wat is een RAW Partitie?

RAW-partitie betekent eenvoudigweg dat het bestandssysteem van het bestandssysteem van de schijf RAW is en dat het besturingssysteem van uw computer het niet kan herkennen. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de partitie beschadigd is. Als een schijf bijvoorbeeld is geformatteerd met APFS of een Apple-bestandssysteem dat alleen op het Apple-platform wordt gebruikt. Het gebruik van een APFS-station op Windows 10 wordt gemarkeerd als RAW omdat Windows APFS niet kan detecteren. In dit geval hoeft u alleen maar het juiste apparaat te vinden om toegang te krijgen tot de bestanden op de RAW-partitie.

Tegelijkertijd wordt een partitie ook als RAW gemarkeerd als het bestandssysteem is beschadigd. Dus als de partitie RAW is vanwege een beschadigd bestandssysteem, moet je deze handmatig repareren om toegang te krijgen tot de schijf.

Tegelijkertijd wordt een partitie ook als RAW gemarkeerd als het bestandssysteem is beschadigd. Dus als de partitie RAW is vanwege een beschadigd bestandssysteem, moet je deze handmatig repareren om toegang te krijgen tot de schijf.

Symptomen van een RAW partitie

 • Telkens wanneer u het opslagstation op de pc aansluit en probeert toegang te krijgen tot de bestanden, verschijnt er een foutbericht met de melding “Schijf is niet geformatteerd. De schijf in station X is niet geformatteerd. Wilt u deze nu formatteren?”
 • U kunt ook andere foutmeldingen krijgen, zoals “U moet de schijf in de schijf formatteren: voordat u deze kunt gebruiken. Wil je het formateren?”
 • Soms zal de pop-up zeggen: De schijf is niet toegankelijk omdat de parameter onjuist is.
 • Zelfs als u CHKDSK uitvoert voor de RAW-schijf om de corruptie op te lossen. Het commando wordt niet uitgevoerd en je krijgt opnieuw een foutmelding: Het type bestandssysteem is RAW. Chkdsk is niet beschikbaar voor RAW-schijven of Convert is niet beschikbaar voor RAW-schijven.”
 • Tijdens het uitvoeren van andere consolebewerkingen zullen er foutmeldingen zijn die zeggen: “Het volume bevat geen herkend bestandssysteem. Zorg ervoor dat alle vereiste stuurprogramma’s voor het bestandssysteem zijn geladen en dat het volume niet is beschadigd.”
 • Het bestandssysteem wordt weergegeven als RAW wanneer u de eigenschappen van de schijf incheckt. Het kan ook gebruikte en vrije spaties weergeven als een grootte van 0 bytes.

Kan ik RAW Partitie Terughalen?

Ja, het is mogelijk om gegevens van een RAW-partitieschijf te herstellen. Maar om een succesvol herstel van onbewerkte partities te garanderen, moet u ervoor zorgen dat u de harde schijf niet meer gebruikt, anders worden de herstelbare gegevens overschreven. Voer het partitieherstel ook zo snel mogelijk uit om de kans op onbewerkt partitieherstel te vergroten.

NOTITIE: Formatteer de harde schijf niet voordat u de gegevens van de RAW-partitie hebt hersteld.

Helaas omvat het proces van het repareren van een RAW-partitie het formatteren van de partitie. En als u de RAW-partitie formatteert, worden de bestanden op een RAW-schijf gewist, wat resulteert in catastrofaal gegevensverlies. Het is ook een vrij ingewikkeld proces om gegevens herstellen na formatteren.

Om gegevensverlies te voorkomen, is de best mogelijke oplossing om eerst de RAW-partitie te herstellen en later de RAW-partitie te repareren. Om de gegevens van een RAW-schijf te herstellen, is de meest aanbevolen methode RAW-partitieherstelsoftware.

Hoe RAW Partitie Herstellen? (Windows 10, 8, 7)

Hier is de geverifieerde methode waarmee u gegevens van de onbewerkte partitie kunt herstellen. Kies een betrouwbaar hulpmiddel om de RAW-partitie veilig van de harde schijf te herstellen. Omdat Remo is geïntegreerd met een diepe scanoptie, kan het individuele opslagsectoren op de RAW-partitie nauwkeurig onderzoeken op bestandshandtekeningen en elk stukje gegevens herstellen. Dat maakt Remo een ideale RAW-partitieherstelsoftware.

Download Remo Word repair to repair word Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Dus download de Remo gegevensherstel tool en volg de onderstaande stappen.

Stap 1. Klik in het hoofdscherm op de Can’t find the drive optie om de RAW-partitie te lokaliseren.

click on cant find the drive

Stap 2. Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

click on the scan

Notitie: Zodra de Quick Scan is voltooid, duurt het direct om Deep Scan zonder enige menselijke tussenkomst. U kunt naar de Tags in de Tree structure en vind uw verloren bestanden.

Stap 3. Selecteer ten slotte de verloren bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover optie om de herstelde RAW-bestanden terug te zetten naar de gewenste locatie.

recover raw files

Als u op zoek bent naar handmatige methoden om de RAW-partitie te herstellen zonder een tool te gebruiken, zijn er helaas geen veilige methoden. Omdat zodra een partitie RAW is gemaakt, deze niet meer toegankelijk is. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om Remo te gebruiken om gegevens van een RAW-partitie te herstellen. Zodra de bestanden zijn hersteld van de RAW-partitie, kunt u verder gaan met het repareren van de RAW-partitie.

Handmatige Methode voor Repareren van RAW Schijf zonder Formatteren

Als u in Windows ziet dat uw RAW-station nog steeds een stationsletter heeft, kunt u CHKDSK gebruiken om de bestandssysteemfouten te controleren.

CHKDSK kan verschillende parameters herkennen, zoals de parameter “/f” en de opdracht corrigeert fouten op de opgegeven schijf. Volg de onderstaande stappen om de RAW-schijf te repareren met behulp van de opdrachtprompt:

 • Ga naar de WindowsStart menu, type “cmd” en open de opdrachtprompt als beheerder.
 • Typ deze opdracht in de opdrachtprompt: chkdsk X: /f (vervang X door de laatste toegewezen aan de RAW-schijf).
 • Raken Enteren wacht tot CHKDSK klaar is.

Als er echter geen stationsletter aan uw RAW-station is toegewezen, volgt u de volgende methode.

Hoe Repareer RAW Partitie zonder Stationsletter? – Formatteer de RAW Partitie naar NTFS of FAT32 Bestandssysteem

Zoals besproken in het vorige segment, is een RAW-partitie slechts een partitie met een incompatibel of beschadigd bestandssysteem. Daarom is de eenvoudigste manier om een RAW-partitie te repareren, door de RAW-partitie snel te formatteren met een nieuw bestandssysteem.

Een RAW-partitie formatteren

 • Open File Explorerof This PC.
 • Klik met de rechtermuisknop op de schijf en klik op de format 
 • Raken Yeswanneer Windows vraagt “Dit is de actieve partitie op deze schijf. Alle gegevens op de partitie gaan verloren. Weet u zeker dat u deze partitie wilt formatteren?”
 • Selecteer de NTFSbestandssysteem en klik op OK.
 • Zodra de RAW-partitie is geformatteerd met een nieuw werkend bestandssysteem, wordt deze gemarkeerd als een nieuwe schijf.

NOTITIE: In het geval u geconfronteerd wordt met een probleem bij het formatteren van de schijf, raadpleeg de oplossing die in dit artikel wordt genoemd.

Waarom Kiezen voor Remo – Herstellen voor RAW Partitie Herstel Software?

Aangezien de RAW-schijf of -partitie volledig ontoegankelijk is, kan conventionele herstelsoftware de opslagsectoren mogelijk niet scannen. Terwijl Remo partitie herstel tool heeft een unieke diepe scanfunctie die is bedoeld voor het scannen van elke afzonderlijke opslagsector op gegevenshandtekeningen. Daarom kan Remo zelfs worden gebruikt in de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies, zoals gegevens herstellen van niet-toegewezen harde schijven, een schijf die niet wordt gedetecteerd.

 • Als u het proces van gegevensherstel hebt opgemerkt, heeft Remo de meest gestroomlijnde gebruikersinterface, de beste keuze voor een beginnende gebruiker.
 • Bovendien kan Remo meer dan 300 bestandsindelingen detecteren, wat van Remo een robuuste herstelsoftware maakt die gemakkelijk elk digitaal mediabestand kan detecteren en herstellen.
 • Ondersteunt alle formaten van opslagstations, zoals het herstellen van gegevens van SD-kaarten, HDD, SSD, Pen Drives, enz.
 • Bovendien werkt Remo perfect op Windows 10, 8 en 7, ook op Mas OS (Big Sur, Catalina, Mojave).

Globaal genomen, Remo Partitie Herstel Software biedt de beste waarde en efficiëntie in software voor gegevensherstel voor Windows- en Mac-gebruikers van alle ervaringsniveaus. Het zal u helpen om uw RAW-harde schijf te herstellen en alle verloren gegevens te herstellen van elk ander opslagapparaat dat u mogelijk gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat uw harde schijf RAW wordt:

 • Scan uw pc altijd op virussen met vertrouwde antivirussoftware. Telkens wanneer u uw externe harde schijf op een vreemde computer aansluit, loopt u het risico geïnfecteerd te worden met een virus of malware. U moet zeer voorzichtig zijn bij het aansluiten van een externe harde schijf op computers waarvan u niet kunt verifiëren dat ze vrij zijn van schadelijke software.
 • Zorg ervoor dat alle schrijf- en leesbewerkingen zijn voltooid voordat u de schijf van uw computer verwijdert. Werp het op de juiste manier uit met behulp van de commando’s van het besturingssysteem. Een abrupte verwijdering kan leiden tot een RAW-schijf.
 • Maak altijd back-ups en wanneer u vreemd gedrag tegenkomt, zoals ontbrekende bestanden of andere fouten, verplaats uw gegevens van dat apparaat naar een ander gezond apparaat.

Conclusie:

Het wordt altijd aanbevolen om eerst de gegevens van de RAW-schijf te herstellen wanneer u een dergelijke situatie tegenkomt. Een RAW-partitie kan een veelvoorkomende fout zijn en is misschien eenvoudig op te lossen door te formatteren. Maar het probleem is dat u alle bestanden verliest zodra u ze formatteert. Uw prioriteit zou moeten zijn om de gegevens van de RAW-partitie te herstellen en deze niet te repareren.

U kunt ook voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat uw harde schijfpartitie RAW wordt. Over het algemeen zijn de oorzaken dat een schijf RAW wordt een virusinfectie, het onjuist uitwerpen van de opslagschijf, plotselinge stroompieken of het regelmatig wijzigen van het bestandssysteem.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie