Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Afbeelding Deel ID RLD2 niet Gevonden in PowerPoint Bestand

Ik had haast, dus ik opende het PPT-bestand rechtstreeks op mijn pen drive, bracht de nodige wijzigingen aan en bewaarde het. De volgende keer dat ik het bestand opende, PowerPoint-afbeeldingen verdwijnen en werden vervangen door een red ‘X’ picture. Er verschijnt later een foutmelding ‘Het afbeeldingsgedeelte met relatie-ID rld2 is niet gevonden in het bestand’.

PowerPoint missing images and replaced with a Red X picture

Waarom staat er een rood kruis op PowerPoint-dia’s? Waar zijn mijn afbeeldingen? Waarom toont mijn PPT rld2 niet gevonden in PowerPoint-fout?

Het kan erg frustrerend zijn om dergelijke foutmeldingen te ontvangen wanneer u de bestanden onmiddellijk nodig hebt. Deze fout komt meestal voor in PowerPoint-versie 2013. Veel PowerPoint 2013-gebruikers hebben geklaagd over dit probleem van ontbrekende PowerPoint-afbeeldingen.

Soms voegt PowerPoint 2013 zonder duidelijke reden een rode X toe aan het linkerdeelvenster. We begrijpen hoe u zich voelt en zijn hier om enkele nuttige tips te geven.

NOTITIE: De volgende probleemoplossingen en oorzaken zijn van toepassing op PowerPoint voor Microsoft 365, PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 en PowerPoint 2007.

Waarom Toont Mijn PowerPoint geen Afbeeldingen?

“Ik zie een red X mark op de plaats van de afbeelding en de clip ontbreekt.”

PowerPoint toont geen afbeeldingen en er staat een rood kruis op PowerPoint-dia’s. Dit kan verschillende redenen hebben:

  • Omdat de afbeeldingen zijn ingesloten in de dia’s en u een koppeling hebt gemaakt met de afbeelding en deze op de harde schijf van de computer hebt opgeslagen. PowerPoint-afbeeldingen verdwijnen omdat de afbeelding die op de pc is opgeslagen, mogelijk is hernoemd, van de oorspronkelijke locatie is verplaatst of van uw computer is verwijderd.
  • PowerPoint mist ook afbeeldingen vanwege het bewerken of openen van uw PPT-bestand op de USB-flashdrive of een ander extern opslagapparaat. Dit gebeurt omdat de afbeeldingen niet apart aanwezig zijn op het externe opslagapparaat. Maar aanwezig zijn op de harde schijf van de pc.

Het wordt daarom aanbevolen om alle bewerkingen van het PowerPoint-bestand uit te voeren nadat u de PPT naar de harde schijf hebt gekopieerd of waar de afbeeldingen ook zijn opgeslagen. Omdat de afbeeldingen worden genoemd wanneer ze aanwezig zijn in het PowerPoint-document, speelt de locatie van de afbeeldingen hier een vrij belangrijke rol.

  • De derde reden kan zijn dat de afbeeldingen een grafisch filter nodig hebben om weer te geven. PowerPoint kan in plaats daarvan een rode X-afbeelding weergeven om aan te geven dat u het filter moet installeren. Daarnaast ontvangt u een foutmelding als het bestaande grafische importfilter ontbreekt, beschadigd is of incompatibel is. Controleer in een dergelijke situatie of PowerPoint is bijgewerkt naar de huidige versie, anders wordt deze fout weergegeven.

Als u door deze bug afbeeldingen bent kwijtgeraakt, kunt u helaas niet veel doen om ze te repareren of te herstellen. De enige oplossing is om die ontbrekende afbeeldingen op te halen en ze opnieuw in uw dia in te voegen.

Er zijn echter een paar probleemoplossingen die het proberen waard zijn. In het volgende gedeelte vindt u enkele van de meest beproefde methoden om repareren afbeelding deel ID RLD2 niet gevonden in PowerPoint bestand.

Notitie: Deze fout doet zich ook voor op Mac wanneer u uw PPT-bestand op een netwerkstation opslaat.

Hoe Repareren Afbeelding deel ID RLD2 niet Gevonden in PowerPoint bestand?

Hier zijn een paar probleemoplossingen die u zullen helpen bij het oplossen en voorkomen dat deze fout opnieuw optreedt.

1.       Update PowerPoint om op te lossen als er een rode X op de plaats van de afbeelding staat

Update uw Microsoft PowerPoint installatie: Microsoft is op de hoogte van dit probleem en heeft via de updates een oplossing geboden. Dus, om te voorkomen dat deze fout zich herhaalt, download de laatste bijgewerkte PowerPoint door te bezoeken Help > Check for Updates.

2.       Sla de afbeeldingen op een nieuwe locatie op als de PowerPoint afbeeldingen mist

Ga naar Files > Save As en sla het bestand op een andere locatie op. Sluit nu PowerPoint en open het bestand opnieuw om te zien of de afbeeldingen nu correct worden weergegeven.

3.       Probeer een nieuwe locatie van de afbeelding te vinden

Het afbeeldingsbestand is mogelijk verplaatst naar een andere locatie op uw pc. Zoek snel en als u de afbeeldingen vindt, verplaats ze dan terug naar hun oude locatie. Anders plaatst u de afbeeldingen op de dia op hun nieuwe locatie.

4.       E-mail de afbeeldingenmap samen met PPT

Als u uw PPT-bestand via e-mail moet verzenden of naar een andere computer op het netwerk moet kopiëren; u moet de afbeelding of clip ook samen met de presentatie per e-mail verzenden als de afbeelding of clip is gekoppeld en niet is ingesloten. Anders kunt u de afbeeldings- of clipbestanden ook naar dezelfde netwerkmap kopiëren waar de presentatie zich bevindt.

Hoe Reparatie Afbeelding deel ID RLD2 niet Gevonden in PowerPoint bestand op Mac?

  • Als u een Mac gebruikt, kunt u het beste voorkomen dat u PPT-bestanden opslaat of opent vanaf een gekoppelde netwerkschijf. (AFP, NFS, SMB)
  • Het wordt ten zeerste aanbevolen voor zowel Mac- als Windows-gebruikers om PPT-bestanden altijd op lokale harde schijven op te slaan. Als uw PowerPoint-bestand bijvoorbeeld op een pen-drive staat, kopieert u het eerst naar uw systeem, voert u de vereiste bewerkingen uit en slaat u de wijzigingen op. Kopieer het vervolgens terug naar uw pen drive. Probeer in principe te voorkomen dat u wijzigingen aanbrengt in het PPT-bestand terwijl het op een extern opslagapparaat is opgeslagen.
  • Breng geen wijzigingen aan in het bestand als het is opgeslagen in een cloud of een gedeelde Drive. Download eerst het bestand op uw lokale harde schijf en bewerk het vervolgens. Synchroniseer het later met uw clouddrive.

Andere PowerPoint fouten

‘Rld2’- of ‘Rld3’-fouten zijn één ding, maar u kunt ook andere fouten met uw PPT-bestanden tegenkomen, zoals ‘kan het bestand niet lezen’, ‘het bestand dat u probeert te openen is beschadigd of beschadigd’, ‘PowerPoint bestand reageert niet’ enz. In dergelijke gevallen is het repareren van het PPT-bestand de enige manier om de problemen op te lossen.

Om uw PPT-bestand te repareren, Remo reparatie PPT is een geweldige keuze. Naast het herstellen van het bestand en het herstellen van tekst en opmaak, herstelt het ook afbeeldingen, hyperlinks en ingesloten objecten.

Suggestie van Experts om Rode X Markering Fout in PowerPoint te Vermijden

Repareer uw PPT bestand met behulp van professioneel tool

Maak je geen zorgen als je je afvraagt hoe je de software moet gebruiken! Het repareren van uw PPT-bestanden kan niet eenvoudiger worden; het enige wat u hoeft te doen is het beschadigde PPT-bestand te kiezen en klik op Repair. De software zal uw bestand repareren en opslaan op een locatie die u opgeeft. Dat is het!

Remo Repair PPT biedt een proefversie om uw PPT-bestand gratis te repareren. Bovendien? Het biedt ook een gratis voorbeeld om het gerepareerde bestand te evalueren. Download en bekijk vandaag nog de proefversie!

Als u met een soortgelijk probleem wordt geconfronteerd waarbij uw Word document toont geen afbeeldingen, lees hier om de fout op te lossen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie