Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Apparaat niet in Aanmerking voor Gevraagde Build iPhone Fout

Wanneer gebruikers iTunes updaten of herstellen op hun iPhone of iPad, krijgen ze te maken met bepaalde fouten. Een van die veelvoorkomende fouten is ‘De iPhone kan niet worden hersteld. Het apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde build ‘.

Er zijn enkele variaties op deze fout, zoals ‘Fout 17’, ‘Fout 1639’, ‘Fouten 3000-3020’, ‘Fout 3119’, ‘Fouten 3100-3999’. Het is dus niet verrassend of u een van deze foutmeldingen ontvangt behalve ‘Het apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde build’. Hoe repareren apparaat niet in aanmerking voor gevraagde build iPhone fout behandeld in dit artikel.

Oplossing 1: upgrade iTunes

Het gebruik van een oudere versie van iTunes kan bepaalde problemen veroorzaken en tot fouten leiden. Repareren apparaat niet in aanmerking voor gevraagde build iPhone fout door iTunes te upgraden naar de nieuwste versie.

Open iTunes om iTunes te upgraden iTunes application en klik op Check for updates. Als er een update beschikbaar is, vraagt iTunes je om de instructies op het scherm te volgen om de nieuwste versie te installeren. Als u al de nieuwste versie op uw apparaat hebt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Oplossing 2: controleer antivirus / firewall

Het is mogelijk dat de antivirus / firewall de verbinding tussen uw systeem en de servers van Apple blokkeert. Helpen reparatie apparaat niet in aanmerking voor gevraagde build iPhone fout, u kunt proberen het antivirus tijdelijk uit te schakelen en vervolgens uw iTunes bij te werken.

Zodra u klaar bent met controleren of het antivirusprogramma problemen veroorzaakt, zet u het onmiddellijk weer terug naar ON, omdat verbinding maken met internet zonder antivirus gevaarlijk kan zijn.

Oplossing 3: controleer hostbestanden

Dit omvat het gebruik van de Terminal, dus misschien vind je het intimiderend, maar laat het niet gebeuren. Volg gewoon de instructies zoals hieronder en je zou deze stap gemakkelijk moeten kunnen proberen.

  1. Ga naar ApplicationsUtilities
  2. Klik op Terminalen typ het volgende

‘sudo nano /private/etc/hosts ‘

  1. Raken Returnen je krijgt een waarschuwing dat oneigenlijk gebruik van de ‘sudo’-opdracht kan leiden tot gegevensverlies, dus ga voorzichtig te werk.
  2. Voer het systeemwachtwoord in en druk op Return opnieuw
  3. Alle hosts-bestanden worden weergegeven. Zoek naar het bestand gs.apple.com (gebruik de pijltoetsen om het bestand te vinden)
  4. Wanneer u het bovenstaande bestand vindt, voegt u een # -symbool en een spatie toe aan het begin van gs.apple.com
  5. Klik op Control + Oom het bestand op te slaan en druk op Return wanneer u wordt gevraagd een bestandsnaam in te voeren
  6. Klik op Control + Xom uw apparaat af te sluiten en opnieuw op te starten

Oplossing 4: gebruik een andere computer

Het is mogelijk dat er problemen zijn met uw computer waardoor u fouten krijgt bij het updaten van iTunes. Herstel of update in dat geval iTunes met een andere computer.

Er is een kans dat u gegevens verliest wanneer u een aantal van de hierboven genoemde methoden voor probleemoplossing gebruikt. In dat geval kan Remo Recover worden gebruikt om verloren muziek van iTunes te herstellen. Deze herstelsoftware kan ook worden gebruikt om afbeeldingen, video en andere audiobestanden te herstellen van verschillende Mac-apparaten zoals iPods, Mac’s enz. Download een proefversie en herstel uw bestanden gratis!

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie