Reparatie Bestand Verwijderen Willekeurig na Upgrade Windows 10

U heeft dus de beslissing genomen en een upgrade naar Windows 10 uitgevoerd. U bent blij met de look en feel en ook enthousiast over de terugkeer van de startknop. Terwijl u nog steeds nieuwe functies verkent, merkt u plotseling dat sommige van uw bestanden van het bureaublad verdwijnen. Je bent gefrustreerd en geschokt, dus je bent hier op zoek naar antwoorden.

Als u zich in een dergelijke situatie bevindt, begrijpen we hoe u zich voelt en zijn we er om u te helpen. Het is normaal dat u van streek raakt, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de upgrade zelf niet de reden is voor gegevensverlies. Dit kan mogelijk te wijten zijn aan een beschadigd gebruikersprofiel of om andere redenen.

Naar repareren bestand verwijderen willekeurig na upgrade Windows 10, u kunt een van de onderstaande stappen volgen.

Oplossing 1: De map Windows.old Gebruiken

 1. Klik op Windows + Eopenen File Explorer
 2. Open C: rijden en zoeken naar old map
 3. Open de map en klik op Users
 4. Selecteer uw gebruikersnaam en ga naar de desktopmap
 5. Identificeer de bestanden die zijn verwijderd en kopieer deze terug naar uw bureaublad

Opmerking: zorg ervoor dat u geen wijzigingen aanbrengt in de map Windows.old, omdat u hierdoor mogelijk niet terugkeert naar een eerdere versie van Windows (hieronder uitgelegd).

Oplossing 2: Gebruik Remo-software

Als je geen geluk hebt met het vinden van verwijderde bestanden in de map Windows.old, is Remo-software voor gegevensherstel een geweldige manier om ze te herstellen. Deze software kan herstellen permanent verwijderde bestanden (verwijderd uit prullenbak), bestanden die zijn verwijderd / verloren om onbekende redenen (zoals willekeurig zoals in dit geval) of bestanden die zijn verwijderd met behulp van tools van derden.

De software voert een sectorgewijze scan van uw schijf uit om alle verwijderde bestanden en mappen te identificeren door de verwijderde tag erop te identificeren. De originaliteit van gegevens en bestands- / mapstructuur blijven behouden tijdens het herstelproces. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de tool uw gegevens of structuur verandert.

Bovendien? De software herstelt niet alleen bestanden van interne harde schijven, maar ook van externe harde schijven, USB-pen drives, SD en andere opslagapparaten. Wat betreft compatibiliteit kan de software worden gebruikt met alle versies van Windows, inclusief Windows 10.

Rollback naar Windows 8! Een optie om te overwegen als u niet tevreden bent met de upgrade

Als u niet tevreden bent met de upgrade naar Windows 10 en u zich nog steeds zorgen maakt over het verwijderen van bestanden of andere bizarre dingen, kunt u teruggaan naar Windows 8. U kunt dit binnen 10 dagen na de upgrade doen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

 1. Klik op Settingsen kies Update & Security
 2. In de Searchbar, voer in ‘Recovery options’
 3. Selecteer Recovery OptionsRollback
 4. Klik op Get Started
 5. Microsoft vraagt u de reden om terug te draaien; voer een reden in en ga verder
 6. U krijgt een informatievenster ‘Wat u moet weten’ waarin wordt uitgelegd dat ‘eventuele wijzigingen in de instellingen in Windows 10 niet worden opgeslagen’. Klik Nextom te bevestigen en terug te rollen.

Gevolgtrekking

Zodra u terugdraait, heeft u al uw oude gegevens en instellingen samen met de oudere Windows-versie waarmee u vertrouwd bent. We hopen dat deze blogpost je helpt reparatie bestand verwijderen willekeurig na upgrade Windows 10 en neem ook maatregelen (zoals terugdraaien) als u niet vertrouwd bent met de nieuwe Windows 10.

Reparatie Bestand Verwijderen Willekeurig na Upgrade Windows 10 was last modified: July 27th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*