Reparatie Bestands Fout heeft Plaatsgevonden

“Er is een bestandsfout opgetreden” is een foutmelding die u kunt zien tijdens het gebruik van de MS Word-applicatie. Het treedt op wanneer u een bepaald Word-bestand probeert op te slaan. Als u het bestand niet correct kunt opslaan, kunnen al uw inspanningen om het document te maken tevergeefs zijn.

Om dit probleem op te lossen, hebt u misschien ook geprobeerd een nieuw bestand te maken en de inhoud naar het nieuwe Word-document te kopiëren, wat mogelijk niet werkt. In dergelijke gevallen is het irritant om niet te weten hoe reparatie bestands fout heeft plaatsgevonden en sla het word-document op.

Gelukkig hebben we een oplossing voor uw probleem gevonden. Hier is de volledige informatie over hoe repareer deze foutmelding op MS Word en sla je Word-bestand met succes op.

Wat betekent “er is een bestandsfout opgetreden”?

Als er een bestandsfout is opgetreden, betekent dit dat MS Word de wijzigingen in het bestand niet kan opslaan of dat het volledige Word-document beschadigd is. Er zijn echter manieren waarop u deze fout kunt oplossen en uw Word-document kunt opslaan.

Notitie: Als je al verschillende handmatige methoden hebt geprobeerd die in dit artikel worden genoemd en het probleem niet hebt opgelost, stop dan met het verspillen van tijd. Klik hier om direct naar de meest bewezen en geprefereerde oplossing voor uw probleem te gaan. 

Hoe Repareren Bestands Fout heeft Plaatsgevonden?

U kunt het probleem “Er is een bestandsfout opgetreden” oplossen door een van de volgende twee manieren te volgen

  • Het bestand Normal.dot verwijderd
  • Herstel het beschadigde Word-bestand om het probleem “Er is een bestandsfout opgetreden” op te lossen

Hoe de Map Normal.dot te Verwijderen

Deze methode zorgt ervoor dat elk technisch probleem met het bestand wordt verwijderd, zodat uw Word-bestand zonder enige onderbreking wordt opgeslagen.

  • OpenFile Explorer en klik op de View tabblad
  • Zoek in het bovenstaande lint naar Hidden itemsen vink het vakje aan.

Unhide files to fix a file error has occurred

  • Navigeer nu naar C:\Users\[user name]\AppData\Roaming\Microsoft\Templates

solution to fix file error has occurred problem

  • Zoek hier de bestanden met de naam Normalen verwijder het

Open na het verwijderen van de normale bestanden uw Word-document en probeer het bestand opnieuw op te slaan. Deze keer kunt u het Word-document opslaan. Als dit niet het geval is, is uw Word-bestand mogelijk beschadigd en moet het onmiddellijk worden gerepareerd.

Gelukkig, corrupt word bestand repareren is geen hoofdpijn meer en kan eenvoudig worden gemaakt door een MS Word-documentreparatietool te gebruiken.

Zelfs als de handmatige methoden het probleem hebben opgelost, kunt u niet alle wijzigingen ophalen, zoals opmerkingen en andere bewerkingen die zijn aangebracht. Met Remo Repair Word kunt u het bestand echter gemakkelijk repareren door al zijn informatie te behouden. De eenvoudige gebruikersinterface helpt u om het bestand in slechts enkele eenvoudige stappen te herstellen. Download en probeer de software nu gratis.

Repareer de Corrupt Word-Bestand aan Repareren Bestands Fout heeft Plaatsgevonden

Download en installeer het Remo Reparatie Word op jouw computer.

  • Start de software en klik op Browseom uw corrupte .doc- of .docx-bestand te selecteren
  • Druk vervolgens op de Repairknop om het reparatieproces te starten
  • Kies na het repareren van het beschadigde Word-bestand het Previewoptie om het gerepareerde bestand te bekijken
  • Klik ten slotte op Save en blader naar een locatie om het gerepareerde bestand op te slaan.

Laatste gedachten:

Afgezien van de bovenstaande methoden, is een andere manier om het bestand op te slaan, de functie Automatisch opslaan in MS Word. Hiervoor moet u de taakbeheerder starten en de actieve MS Word-toepassing met geweld stoppen. Nadat u Word opnieuw hebt gestart, vindt u de bestanden die automatisch zijn opgeslagen en hersteld.

Deze methode wordt echter niet aanbevolen omdat u alle informatie in het bestand zou kunnen verliezen. Daarom is de veiligste manier om het bestand te repareren zoals vermeld in het artikel. Als u twijfels of vragen heeft over de oplossing, vermeld deze dan in het commentaargedeelte hieronder.

Reparatie Bestands Fout heeft Plaatsgevonden was last modified: maart 15th, 2021 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*