Reparatie Camera Fotos Worden niet Opgeslagen in Galerij

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Je klikt op foto's op de camera van je telefoon zoals je altijd normaal doet, alleen om te beseffen dat ze niet worden opgeslagen in de galerij. Ooit met dergelijke situaties geconfronteerd? Zo ja, schrik niet, deze dingen kunnen en zullen om verschillende redenen soms voorkomen. Laten we meer over de fout onderzoeken en ook naar oplossingen kijken om het probleem in deze ruimte op te lossen.

Waarom worden uw afbeeldingen niet opgeslagen in de galerij?

Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom de afbeeldingen niet worden opgeslagen in de galerij. Dit is misschien geen volledige lijst, maar dit zijn de meest voorkomende redenen.

  • Weinig opslagruimte
  • Cache is vol
  • Corruptie in uw SD-kaart
  • Problemen met je telefoon

Hoe Repareren Camera Fotos Worden niet Opgeslagen in Galerij?

Oplossing 1: start uw telefoon opnieuw op

Start als eerste stap uw telefoon opnieuw op om te zien of dit helpt repareren camera fotos worden niet opgeslagen in galerij. Hoewel deze oplossing eenvoudig lijkt, is het bekend dat het in bepaalde situaties helpt. Als opnieuw opstarten niet helpt, ga dan verder met de volgende stap.

Oplossing 2: controleer de kaartopslag van uw SD

Afbeeldingen worden mogelijk niet opgeslagen in de galerij als de SD-kaart van je telefoon vol is. Maak in dat geval ruimte vrij op uw kaart en leg nieuwe afbeeldingen vast. Controleer dan of je ze in je galerij kunt zien.

Oplossing 3: monteer de SD-kaart opnieuw

Dergelijke fouten kunnen ook optreden als de SD-kaart niet correct is gemonteerd. Volg de onderstaande stappen om uw SD-kaart opnieuw te koppelen.

  1. Klik op Settingsin het startscherm en selecteer Storage
  2. Klik op Unmount SD cardoptie en klik in het waarschuwingsvenster dat verschijnt Ok
  3. Zodra de SD is ontkoppeld, zijn er 2 manieren om hem opnieuw te koppelen, zodat u kunt kiezen op welke manier u maar wilt. Een manier is om naar toe te gaan SettingsStorage > Mount. De tweede methode is om de SD-kaart fysiek te verwijderen en opnieuw te plaatsen.

Oplossing 4: wis cache

De cache in de galerij van je telefoon slaat tijdelijke bestanden op om snel foto's te openen. Als deze cache een bepaalde limiet overschrijdt, kunnen er problemen optreden. Helpen reparatie camera fotos worden niet opgeslagen in galerij, verwijder de cache handmatig met behulp van de onderstaande stappen.

  1. Ga naar Settingsop uw telefoon en selecteer Application Manager
  2. Klik in de applicatiebeheerder op All appsGallery
  3. Selecteer ‘Clear cache

Oplossing 5: herstel gegevens en formatteer SD-kaart

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt de afbeeldingen van uw galerij te bekijken, bestaat de mogelijkheid dat uw SD-kaart corrupt is waardoor foto's niet worden opgeslagen. Maar dat betekent niet dat ze permanent ontbreken op uw apparaat, het is alleen dat ze niet zichtbaar zijn voor de gebruikersinterface. In dergelijke gevallen kan Remo Recover worden gebruikt om die ontbrekende foto's en beschadigde sd kaart fotos terughalen.

Zodra u de afbeeldingen hebt hersteld, gaat u verder met het formatteren van uw SD-kaart en dit zou u hopelijk moeten helpen het probleem in de toekomst op te lossen. Als dit niet helpt, is er mogelijk een probleem met uw telefoon, dat mogelijk nader onderzoek behoeft. Maar voordat u doorgaat met het repareren van uw telefoon, moet u een back-up van al uw gegevens hebben voor het geval dat!

About the Author: Remo Software