Reparatie Corrupte iPhone Video

7 minutes read

Samenvatting: problemen met het afspelen van een videobestand dat op de iPhone is gemaakt? Bezorgd dat het videobestand beschadigd of beschadigd is? Maak je geen zorgen meer, dit artikel bevat alles wat je moet weten over het repareren van corrupte iPhone-video’s als een professional met behulp van videoreparatiesoftware Remo Repair Video. Begrijp de hoofdoorzaken van de corruptie van uw videobestand en los het probleem met de iPhone dat geen video afspeelt hier op. Veel leesplezier.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

“Bridgit” een film volledig opgenomen op iPhone zakte een prestigieuze Turner Prize in Groot-Brittannië. Dit is slechts een voorbeeld van hoe invloed de video-opname op iPhones heeft. Elke schade aan die video's die op de iPhone zijn gemaakt, kan ertoe leiden dat corruptie of video onspeelbaar wordt. Dit artikel is samengesteld met een probleemloze doe-het-zelfgids voor het repareren van corrupte iPhone-video.
Bekijk deze video om met enkele klikken te weten hoe u corrupte iPhone-video's kunt repareren:

leer hoe u een corrupt videobestand kunt repareren

Wat veroorzaakt videocorruptie op iPhones?

Of het nu gaat om bewerken, overbrengen of opslaan, videobestanden op de iPhone moeten met de juiste zorg worden behandeld. Voordat je begint hoe corrupte iPhone-video te repareren, bekijk enkele van de oorzaken van corruptie van iPhone-video's:

- Koptekstbestand corruptie

- Onderbrekingen tijdens het overbrengen van video's

- Onjuiste conversies van videobestandsindelingen kunnen video onspeelbaar maken

- Onderbrekingen tijdens het downloaden van videobestanden

Dit kan een van de bovengenoemde redenen zijn voor videocorruptie op uw iPhone. Over het algemeen zijn alle iPhone-video's van het formaat “.MOV”. Dit videobestandsformaat wordt veel gebruikt op alle apparaten, inclusief smartphones en camera's.Hoe repareren ik beschadigde videobestanden

Als u zelf corrupte iPhone-video probeert te repareren met behulp van onbetrouwbare methoden van internet, kan uw videobestand verder worden beschadigd. Daarom is het belangrijk dat je een vertrouwde en beproefde methode gebruikt repair .MOV file from iPhone.

Bewezen methode om corrupte iPhone-video te repareren:

Met een aantal oplossingen beschikbaar op internet repareer schade iphone video, het kiezen van de juiste keuze kan lastig zijn. De beschadigde videobestanden zijn al beschadigd; het zou verstandig zijn om een methode te kiezen om uw MOV-bestand te repareren dat verdere schade beperkt.Beschadigde videobestanden iphone herstellen

Remo Repair MOV is het meest beoordeelde video-reparatietool op alle platforms van Windows- en Mac-besturingssystemen. De MOV reparatie gereedschap geeft prioriteit aan de veiligheid van het videobestand voordat eraan wordt gewerkt.

Daarom maakt en werkt de software de kopie van het beschadigde videobestand om corrupte iPhone-video te repareren. Dus generating an error free playable video file on your iPhone.

Remo Repair MOV is uw veiligste ticket om corrupte of beschadigde MOV / Mp4-videobestanden te repareren. Met een eenvoudig te gebruiken interface houdt de software de veiligheid van beschadigd videobestand als prioriteit en werkt het op een kopie van het originele bestand om corrupte video's te repareren. De MOV Repair Tool is beschikbaar op alle platforms van Windows en Mac en is volledig gratis te downloaden.

Reparatie corrupte iPhone video alleen in 3 klikken:

Voordat u begint met het herstelproces van de beschadigde iPhone-video, importeert u het bestand dat moet worden gerepareerd naar uw Windows- of Mac-computer. Volg de stappen om corrupte iPhone-video te repareren:

 • Download en Install Remo Repair MOV op uw computer om corrupte video's op de iPhone te repareren.
 • Nadat u de software hebt gestart, klikt u in het hoofdvenster op Healthy File om een te selecteren healthy MOV file geschoten op iPhone.
 • Klik nu Corrupted file en selecteer de corrupte iPhone-video die moet worden gerepareerd.
 • Klik nu op Repair knop om corrupte iPhone-video te repareren.
 • After the software completes repairing corrupt videos on iPhone met de software kunt u een voorbeeld van de gerepareerde MOV-video bekijken voordat u ze opslaat op de gewenste locatie.

Waarom Remo Repair gebruiken om alle videocorrupties te repareren?

Of het nu gaat om beschadigde, beschadigde of niet-afspeelbare video Remo Repair MOV is uw beste keuze om corrupte videobestand iphone te repareren. De software is geaccrediteerd voor het oplossen van verschillende problemen rond de bestandsindelingen MOV en Mp4. Enkele redenen waarom u Remo Repair gebruikt, zijn hieronder opgesomd:

 • Makkelijk te gebruiken interface die zorgt voor herstel van corrupt MOV-bestand in slechts 3 klikken
 • Ontworpen om alle MOV- en Mp4-bestanden te repareren die beschadigd zijn of niet kunnen worden afgespeeld
 • Zorgt voor het gemakkelijk repareren van corrupte iPhone-video
 • Ondersteunt het repareren van videobestanden opgenomen op verschillende camcorders waaronder GoPro en Drones
 • Biedt een gratis voorbeeld van gerepareerd videobestand.

Inzicht in de oorzaken van iPhone-videocorruptie:

 • Onderbrekingen tijdens het overbrengen: Wanneer u video's van uw iPhone naar de computer probeert over te zetten, kunnen onderbrekingen zoals het abrupt afsluiten van de computer of het uitwerpen van het apparaat uw videobestand beschadigen.
 • Onjuiste conversie van bestandsindeling: Het converteren van videobestanden van het ene formaat naar het andere is een gebruikelijk proces. Wanneer het echter wordt gedaan met behulp van onbetrouwbare software, kan dit het beschadigde video herstellen .
 • Videobestand wordt niet afgespeeld na bewerking: Soms worden videobestanden niet meer afgespeeld nadat ze zijn bewerkt. Dit probleem treedt op wanneer sommige belangrijke gegevens van de video beschadigd raken na het bewerken.
 • QuickTime-fout kan video niet afspelen: Hoewel dit een probleem lijkt te zijn met de Quicktime-videospeler, kan het ook te wijten zijn aan een fout in de video.

Hoe repareren corrupt Iphone video en computer te voorkomen?

Het is altijd de moeite waard wanneer u de nodige stappen neemt om videocorruptie te voorkomen, zowel op uw iPhone als op uw computer. Volg deze eenvoudige hacks om videocorruptie te voorkomen:

 • Of het nu uw iPhone of computer is, zorg ervoor dat u altijd een back-up van de gegevens hebt. Op deze manier hebt u zelfs een kopie van een corruptievrij videobestand.
 • Zorg ervoor dat u een stroomback-up hebt, omdat stroompieken wanneer u video van een apparaat probeert over te zetten, uw videobestand kunnen beschadigen.
 • Gebruik altijd een betrouwbare video-omzetter om videocorrupties tijdens videoconversie te voorkomen
 • Bescherm uw computer met vertrouwde antivirussoftware tegen malware en virussen
 • Vermijd het downloaden van video's van onbetrouwbare bronnen die in de eerste plaats kunnen worden beschadigd.

Conclusie:

Met de komst van geoptimaliseerde camera's heeft smartphonefotografie, met name iPhone-fotografie, het volgende niveau bereikt. Foto's en video's gemaakt op de iPhone zijn niet alleen geheugen meer, ze betekenen ook zakelijk.

Nu je weet hoe je schade of corruptie aan die belangrijke video's kunt voorkomen, hoef je je geen zorgen te maken dat je je iPhone-video's verliest. Voor het geval je iPhone-video's beschadigd raken, weet je wat je moet doen.

Laat het ons in de opmerkingen hieronder weten als je erin geslaagd was om corrupte iPhone-video te repareren.

About the Author: Remo Software