Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie DJI Video

Drones staan bekend als onbemande luchtvaartuigen. Met behulp van deze drones kan men gemakkelijk fotografie of videografie uitvoeren met behulp van een op afstand bediend apparaat onder verschillende moeilijke omgevingen. Vanwege de vliegcapaciteiten en kleinere afmetingen van de drone, kun je moeiteloos video’s maken die onmogelijk door een fotograaf of videograaf zouden zijn opgenomen.Reparatie DJI Video

Het maakt niet uit hoe moeilijk het is om video’s vast te leggen met de drone, maar video’s die met de drone zijn gemaakt, zijn vatbaar voor corruptie of schade. Als je corrupte DJI-videobestanden wilt repareren, houd je dan aan dit artikel om je drone-video’s te repareren met behulp van de hieronder bewezen methoden.DJI video bestanden

Voordat u doorgaat met het repareren van corrupte DJI-videobestanden met behulp van de 3 hoog gewaardeerde methoden, vindt u hieronder de algemene lijst met scenario’s waaronder uw DJI-video’s corrupt of beschadigd kunnen raken.

Waarschuwing! Veelvoorkomende redenen voor beschadigde DJI video reparieren

 1. Abrupt verwijderen van SD-kaart.
 2. Per ongeluk uitschakelen tijdens het opnemen van video op uw DJI Flame Wheel, Phantom, Mavic, Spreading Wings, Inspire, Matrice, Spark.
 3. Blootstelling van een drone-camera aan extreem hoge of lage temperaturen kan video’s die op de SD-kaart zijn opgeslagen, beschadigen.
 4. SD kaart niet leesbaar vanwege malware- of virusaanvallen.
 5. Plotselinge onderbrekingen tijdens het opnemen of overbrengen van video’s op een DJI-drone.

Hoe corrupte DJI-videobestanden te repareren?

Dit artikel bevat 3 verschillende methoden om het DJI-videobestand te repareren.

 1. VLC Media Speler
 2. Opdrachtprompt
 3. Remo Video Reparatie tool

Methode 1: Repareer corrupte DJI-videobestanden met VLC-mediaspeler (MP4 of MOV)

Maak een kopie van de beschadigde drone-video en volg de onderstaande stappen om videovertraging of DJI-videocorruptie op te lossen met behulp van de VLC-mediaspeler.

Stappen om corrupte corrupte drone-videos met behulp van de VLC Player:

 • Open VLC Media Player en selecteer Tools Open VLC media player
 • Kiezen Preferences en nu, in de Simple Preferencesvenster, klik op Input / Codecs.Changing VLC player settings to fix dji videos
 • Naast de Damaged or incomplete AVI fileoptie, selecteert u de Always Fix optie uit de vervolgkeuzelijst.fix dji video files corruption
 • Klik ten slotte op Save.

Probeer nu uw DJI-videobestand af te spelen, voor het geval dat de drone-video nog steeds corrupt of niet afspeelbaar is, ga dan verder met de volgende methode.

testimonial to repair video lag or stutter using Remo Video Repair software

Methode 2: Repareer corrupte drone-videobestanden met behulp van de opdrachtprompt

Voordat u begint met het repareren van corrupte DJI-videobestanden met behulp van de opdrachtprompt, is het raadzaam om het opdrachtpromptvenster tijdens het uitvoeringsproces niet te verlaten, en het uitvoeren van de opdrachtpromptfunctie om uw drone-video’s te repareren kan lang duren.Video DJI drone repareren.

Volg de stappen om corrupte DJI-videobestanden te repareren met behulp van de opdrachtprompt:

 • In uw Windows-zoekbalk type cmd.
 • Klik met de rechtermuisknop op het Command Prompten selecteer Run as administrator.open command prompt as Administrator
 • In het opdrachtpromptvenster, type dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth en raak OK om het corrupte videobestand te vinden.dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth
 • Zodra de opdracht corrupte video heeft gevonden, type sfc /scannowom de corrupte videobestanden te scannen en te repareren.

Nadat het opdrachtpromptproces is voltooid, vindt u een van de volgende meldingen:

 • Windows Resource Protection heeft geen integriteitsschendingen gevonden: Dit betekent dat uw Windows-besturingssysteem geen corrupt bestand op uw schijf kon detecteren

Notitie: U kunt direct gebruik maken van de Remo DJI video fixer (Method 3) om corrupte of beschadigde video’s die zijn opgenomen op elk merk drone moeiteloos te repareren. 

 • Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren:Dit betekent dat u het bovenstaande opdrachtpromptproces moet herhalen met SFC, maar in de.
 • Windows Resource Protection heeft corrupte bestanden gevonden en met succes gerepareerd: Dit betekent dat het Windows-besturingssysteem uw corrupte video’s heeft gevonden en gerepareerd. Nu kunt u uw DJI-dronevideo’s met succes afspelen.
 • Windows Resource Protection heeft corrupte bestanden gevonden, maar kon sommige ervan niet herstellen: Dit betekent dat de schade aan het corrupte drone-videobestand ernstig is en dat Windows het niet kan repareren. In dit geval wordt voorgesteld om gebruik te maken van de Remo Video Repair-tool, die corrupte of beschadigde video kan repareren die is opgenomen op de drone, digitale camera, camcorder, iPhone, enz. Ga verder met de volgende methode om uw ernstig corrupte drone-video’s met behulp van de Remo DJI Video Repair-software.

Methode 3: Repareer corrupte DJI-video’s met Remo Video Repair-software

Maak gebruik van de Remo Video Repair-software die exclusief is ontworpen om met gemak corrupte, beschadigde of kapotte MOV-, MP4-, AVI-videobestanden enz. Te repareren. Deze tool werkt met de geavanceerde video-reparatie-algoritmen om video’s te repareren die zijn vastgelegd op DJI Flame Wheel, Phantom, Mavic, Spreading Wings, Inspire, Matrice, Spark en nog veel meer. Met behulp van deze tool kun je ook ernstig corrupte video’s repareren die zijn vastgelegd op elk merk drones, iPhone, digitale camera, camcorder, CCTV, enz.

free-download-for-win free-download-for-mac

 • Download en installeer Remo Video Repair softwareen sluit de SD-kaart waarop u het corrupte DJI-videobestand hebt opgeslagen aan op uw pc of Mac.Remo video repair software to fix video drone video (DJI video files)
 • Select de corrupte DJI video die u wilt vastleggen en klik op de Repair repair dji video files using Remo Video Repair software

(Notitie: Als je bent MOV reparatie of MP4-video, moet u een gezonde video als referentiebestand aanleveren).

 • Nu, preview de gratis gerepareerde drone-video en save het aan een locatie van uw keuze.preview repaired dji video using Remo Video Repair tool

Tips om DJI- of drone-videocorruptie te voorkomen:

 1. Sluit uw drone SD-kaart niet aan op corrupte apparaten.
 2. Werp de SD-kaart op de juiste manier uit uw DJI-dronecamera.
 3. Maak een back-up van uw belangrijke DJI-video’s voordat u er actie op uitvoert of ze overzet.
 4. Maak gebruik van een SD-kaart van hoge kwaliteit om ze te vermijden SD kaartfout of corruptie.
 5. Maak altijd gebruik van betrouwbare DJI-videoreparatiesoftware zoals Remo Video Reparatieom de corruptie van DJI-videobestanden te herstellen.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie