Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Opgelost Deze Fotobibliotheek Is Vergrendeld Of Je Hebt Geen Toestemming Om Er Wijzigingen In Aan Te Brengen

Er verschijnt een foutmelding wanneer u probeert toegang te krijgen tot afbeeldingen vanaf meerdere apparaten met een iPhoto. Een foutmelding “deze fotobibliotheek is vergrendeld of je hebt geen hebt geen toestemming om wijzigingen aan te brengen”. Hoewel de iPhotos-app nogal wat updates heeft ondergaan, achtervolgt dit oude probleem / fout ons tot op heden nog steeds. Het opstarten van uw Mac in de herstelmodus en het uitvoeren van uw hulpprogramma voor schijfherstel, om de fout op te lossen, werkt mogelijk niet altijd.Hier zijn nog enkele dingen die u kunt proberen.

Wat zijn de redenen voor de fout “deze fotobibliotheek is vergrendeld”?

 • Wanneer u iPhoto probeert te openen vanaf meerdere apparaten:  Dus als u een bibliotheek opent die al op meerdere apparaten is geopend, krijgt u mogelijk een foutmelding. Sluit de iPhoto op de andere apparaten wanneer u iPhotos probeert te openen vanaf uw huidige apparaat.
 • Eigendomsconflict op verwisselbare schijven: Als uw iPhoto-bibliotheek is opgeslagen op een externe schijf die door veel Mac-gebruikers wordt gebruikt, is er mogelijk een toestemmingsgeschil op die schijf waardoor andere gebruikers of apparaten er geen toegang toe hebben. Specificeer lees- en schrijfrechten om toegang te krijgen tot externe schijven op Mac om deze factor te corrigeren.
 • De iPhoto-bibliotheek heeft bijna geen vrije ruimte meer: Als het station waarop de iPhoto-bibliotheek is opgeslagen bijna geen vrije ruimte meer heeft, kan dit de reden zijn waarom uw iPhoto-bibliotheek mogelijk is vergrendeld.

Dit zijn de bovenstaande redenen waarom iemand het bericht “deze fotobibliotheek is vergrendeld” zou tegenkomen, laat ons hieronder weten hoe we het probleem kunnen oplossen.

Hoe u de fout “u hebt geen toestemming om wijzigingen aan te brengen” op iPhoto kunt oplossen

Begin met het oplossen van problemen om de fout op te lossen met behulp van onderstaande stappen

 1. Klik op iPhoto om de app te starten en druk op command + option keys. (sluit de foto-app af voordat u dit doet)
 2. De app zal je dit vragen start repair process
 3. Voer uwcredentials as administrator om de reparatie te starten
 4. Het proces duurt enige tijd, afhankelijk van de foto’s die u op het systeem hebt opgeslagen.
  Door het probleem op te lossen is het probleem mogelijk tot op zekere hoogte opgelost, maar als het reparatieproces halverwege is gestopt en de afbeeldingen niet toegankelijk zijn, zelfs niet nadat de fotobibliotheek is gerepareerd, kan het moeilijk zijn om de reden te achterhalen. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om reparatie iPhoto-bibliotheek en bouw vervolgens de database van de fotobibliotheek opnieuw op.

Snelle Notitie: U kunt ook de functie ‘iPhoto-bibliotheekdatabase opnieuw opbouwen’ gebruiken, zoals hieronder wordt weergegeven, om de bibliotheek opnieuw op te bouwen als de bovenstaande methode het probleem met de reparatiebibliotheek niet oplost:

 • Klik op de Command + Option buttonen open de iPhoto-optie
 • Druk op de toetsen voor het Picture Library Rebuild dialog box verschijnt
 • Klik op Herstellen voor het databaseherstelprogramma iPhoto Library Database > Klik Repair.

De iPhoto start met succes zodra het opgelost deze fotobibliotheek is vergrendeld of je hebt geen toestemming om er wijzigingen in aan te brengen. Als de bovenstaande stappen uw probleem niet hebben opgelost, probeer dan de Mac-console-app.

Fix iPhoto met de Mac Console-app:

 1. Als je een consolesessie opent, ga je gang en probeer je de iPhoto-app opnieuw te openen
 2. Controleer de consoleberichten op fouten of problemen met de iPhoto-app. Kijk of er aanvullende hints zijn die u kunnen helpen bij het vinden van de bron van het probleem.
 3. Door de Shift Key probeer het tijdens het herstarten of opstarten booting in Safe Mode.
 4. Zorg ervoor dat de hoofdbibliotheek met afbeeldingen u daarbij helpt read and write. Ga naar de fotobibliotheek en klik op of right-click on the photo library en selecteer Toon info om het informatievenster te openen. Scroll naar beneden Sharing & Permissions en verifieer onder uw username dat het is geclassificeerd als lezen en schrijven. Als nietmodify the Read & Write permissions aan diegenen.

Tenzij u zeker weet dat u een toestemmingsprobleem heeft, werkt Repair Disk Permissions als een methode om het probleem op te lossen. Zorg ervoor dat u een back-up van uw afbeeldingen hebt voordat u het reparatieproces start, voor het geval er iets gebeurt tijdens het proces. Gebruik Remo Fotoherstelprogramma om verloren bestanden uit de iPhoto-bibliotheek te herstellen. Probeer de tool gratis en activeer deze om de herstelde bestanden op de gewenste locatie op te slaan. Downloaden nu.

Voor Mac-gebruikers zijn opgelost deze fotobibliotheek is vergrendeld of je hebt geen toestemming om er wijzigingen in aan te brengen. Ontbrekende of corrupte bestanden, fouten, mislukte import, de crash van de Foto’s-app, probleem met het vastlopen van het apparaat tijdens het openen van de iPhotos-app, enz., Zijn veelvoorkomende problemen. Dergelijke problemen betekenen dat de Afbeeldingen-app corrupt is en het wordt aanbevolen deze te repareren.

Als u denkt dat dit hebt geen toestemming om wijzigingen aan te brengen “deze fotobibliotheek is vergrendeld”. Als u deze informatie nuttig vindt, deel deze dan met uw vrienden en collega, reageer hieronder als u vragen heeft.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie