Reparatie Fout 0xc00d36c4

“Ik heb een Windows 7-computer die een tijdje geleden is geüpgraded naar de gratis Windows 10-upgrade. Het probleem is wanneer ik mijn USB aansluit en dingen zoals mijn videobestanden probeer af te spelen, het besturingssysteem komt met een foutmelding Foutcode 0xc00d36c4 Ik heb alle online oplossingen gecontroleerd, zoals het resetten van WMP 12 ECT en de USB. Wat zou het mogelijke probleem kunnen zijn? “

Als je videobestanden op USB of een externe schijf hebt staan en je een foutcode 0xc00d36c4 tegenkomt tijdens het afspelen van de video, dan kan er een probleem zijn met het stuurprogramma met de externe schijf of het videobestand zelf. In de meeste gevallen kan het videobestand beschadigd zijn. Laten we eerst de oorzaken begrijpen en hoe repareren fout 0xc00d36c4

Veelvoorkomende scenario’s voor de videofoutcode 0xc00d36c4

 • Beschadigd videobestand
 • Incompatibele codecs
 • Een probleem met de USB-drive
 • Mediabestand ondersteunt het bestandsformaat niet

Wat kan er worden gedaan om foutcode 0xc00d36c4 aan te pakken?

 • Door de instelling van het USB-stuurprogramma op OS te wijzigen

Zoals hierboven besproken, is een van de belangrijkste redenen voor de fout corrupte of verouderde stuurprogramma’s. Als dit het geval is, kan dit worden opgelost door de stuurprogramma’s opnieuw te installeren met behulp van de volgende stappen.

 1. Klik op Windows + X en selecteer Apparaatbeheer in het menu dat wordt geopend
 2. Zoek het item ‘Universal Serial Bus-controllers’ en vouw de lijst uitSteps on access USB setting from Windows 10
 3. Klik met de rechtermuisknop op het USB-stuurprogramma of een extern apparaat in de lijst en klik op VerwijderenSteps to access USB setting from Windows
 4. Herhaal voor alle apparaten en start uw computer opnieuw op
 • De codecs bijwerken

Wellicht kunt u de nieuwste ondersteunende codec voor de video installeren repareren fout 0xc00d36c4. Door het mediabestand opnieuw te starten, krijgt u een afspeelbaar videobestand.

 • Met behulp van een veelzijdige mediaspeler

Het gebruik van een veelzijdige mediaspeler zoals VLC-mediaspeler kan het probleem echt oplossen. Ze zijn compatibel met meerdere codecs en videobestandsindelingen en spelen de video af zonder pauze of afspelen.

 • Remo Reparatie AVI

Als de fout 0xc00d36c4 nog steeds niet is opgelost na het volgen van alle bovenstaande methoden, is het videobestand beschadigd. U hebt de juiste reparatietool nodig om het probleem op te lossen.

Remo Reparatie AVI is ontworpen met een robuust scanprogramma dat audio- en videostreams van te analyseren videobestanden scheidt. Later voegt ze na de reparatie eraan toe om een afspeelbaar videobestand te produceren. Tijdens dit proces wordt uw videobestand niet gewijzigd, omdat het werkt volgens de alleen-lezen-methode. De tool is compatibel met divx reparieren, XVID en andere bestandsindelingen.

Heb je problemen met afspelen of pauzeren terwijl je je favoriete film of serie bekijkt? Fix videofout 0xc00d36c4-problemen met behulp van de Remo Repair AVI-tool. De software is ontworpen met een robuust reparatiemechanisme, dat de video binnen korte tijd kan repareren.

download the software to repair avi files on Mac for free download now to repair your AVI file for free

Stappen naar Reparatie Fout 0xc00d36c4

 1. Downloadde Remo Repair AVI-tool op uw computer en installeer deze.
 2. Start de applicatie en klik op het hoofdscherm op het “Browse”optie om het DivX-bestand te leveren dat een audioprobleem heeft.
 3. Klik na het selecteren van het bestand op het “Repair” optie.
 4. Wacht tot het proces is voltooid en als het eenmaal is voltooid, kunt u met de toepassing een voorbeeld van het videobestand bekijken “Preview”
 5. Sla ten slotte het gerepareerde bestand op.

Samenvatting

Het bovenstaande artikel bevat een gedetailleerde beschrijving van het oplossen van foutcode 0xc00d36c4. De fout treedt meestal op vanwege de Windows USB-instelling, niet-ondersteunde codec of in het ergste geval is het videobestand mogelijk beschadigd. Remo Repair AVI-bestand is een betrouwbare tool om een tool te repareren die al uw video-gerelateerde problemen moeiteloos kan oplossen.

Reparatie Fout 0xc00d36c4 was last modified: november 13th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*