Repareren Outlook Verzenden en Ontvangen Fout

Outlook Send/Receive-fout is een van de meest voorkomende en bekende Outlook-fouten in de gebruikersgemeenschap. Weet u dat de Outlook-foutcode 0x80040610, die het verzenden en ontvangen van e-mails belemmert, eenvoudig kan worden verholpen? Ja, dit artikel is samengesteld met 6 eenvoudige methoden die u kunt implementeren om de reparatie Outlook versturen ontvangen fout op te lossen.

Outlook Send/Receive-fout kan optreden als gevolg van het corrupte PST-bestand. Eventuele schade of corruptie in het PST-bestand kan eenvoudig worden verholpen met Remo Repair PST. Deze gebruiksvriendelijke tool wordt ten zeerste aanbevolen om corrupte PST-bestanden te repareren die zijn gemaakt met een willekeurige versie van Outlook.

free-download-for-win

Hoe kan ik Outlook verzenden en ontvangen fout reparatie?

Outlook Send Ontvangstfout is een van de meest voorkomende en bekende in de gebruikersgemeenschap. Wist je dat de Outlook-foutcode 0x80040610, die het verzenden en ontvangen van e-mails belemmert, eenvoudig kan worden opgelost? Ja, dit artikel is gecompileerd met 6 eenvoudige methoden die u kunt implementeren om Outlook-verzendfouten eenvoudig te herstellen.Fix Outlook Send receive error

Methode 1: Windows Firewall en antivirusprogramma uitschakelen

Windows Firewall en een antivirusprogramma van derden kunnen het verzenden en ontvangen van e-mails in Outlook beïnvloeden. Dit kan ertoe leiden dat Outlook een verzendfout ontvangt. Overweeg daarom om deze fout 0x80040610 op te lossen het uitschakelen van het firewall- en antivirusprogramma.

 1. Open Control Panel en klik op network connections
 2. Klik met de rechtermuisknop op de netwerkverbinding waarmee u bent verbonden en klik op Properties
 3. Onder Security tab uitschakelen

Zodra het probleem is opgelost en de inbox is bijgewerkt, schakelt u Windows Firewall in.

Methode 2: Controleer op verdachte e-mails

De Outlook-verzend-ontvangstfout kan ook optreden als gevolg van enkele verdachte e-mails die in uw inbox zijn geplaatst. Dus het kan helpen om verdachte spam-e-mails te wissen reparatie fout bij verzenden en ontvangen Outlook waardoor u e-mails niet kunt verzenden of ontvangen.

Als dit niet voorkomt dat uw Outlook de verzendontvangstfout 0x80040610 veroorzaakt, probeert u de volgende methode.

Outlook Send/Receive error 0x80040610

Methode 3: Corrigeer de e-mailinstellingen van Outlook

Als de bovengenoemde methoden Outlook fout bij het ontvangen van fouten niet hebben opgelost, moet u uw e-mailinstellingen van Outlook verifiëren. Onjuist geconfigureerde Outlook-e-mailinstellingen kunnen ervoor zorgen dat Outlook deze foutmelding 0x80040610 geeft.

 1. Open Outlook en klik op Bestand
 2. Klik op Accountinstellingen -> Accountinstellingen
 3. Klik onder Accountinstellingen op Change
 4. Klik nu op More Settings en selecteer Outgoing Server
 5. Schakel het selectievakje naast in My outgoing server (SMTP) requiresauthentication
 6. Schakel ook het selectievakje naast in Log onto incoming server before sending mail.

Start Outlook opnieuw en kijk of u e-mails kunt verzenden. Als u nog steeds Outlook-fout ondervindt, ontvangt u een foutmelding en gaat u naar de volgende methode.

Methode 4: Outbox wissen en servertime-out wijzigen

De time-outduur van de server is standaard 1 min in Outlook. Wanneer u e-mails probeert te verzenden met bijlagen van groot formaat, is de standaard servertime-out onvoldoende waardoor uw e-mails in de outbox blijven steken. Daarom kan het helpen om de Outbox te wissen en de time-out van de server te verlengen repareren fout bij verzenden en ontvangen outlook.

Volg de onderstaande stappen om de time-out van de Outlook-server te wijzigen:

 1. Begin Outlook en klik op File
 2. Volg dit pad: File -> Account Settings -> Account Settings -> Change -> More Settings -> Advanced
 3. Onder Advanced u kunt de servertime-out verlengen.

Hierdoor kan Outlook grote e-mails verzenden of ontvangen. Als u nog steeds wordt geconfronteerd met de Outlook Send Receive-fout, probeer dan Outlook in de veilige modus te starten. Als u problemen ondervindt bij het starten van MS Outlook, raadpleeg dan dit artikel om te weten hoe u dit kunt doen fix kan Microsoft Outlook-fout niet starten.

Methode 5: Outlook uitvoeren in de veilige modus

Outlook uitvoeren in de veilige modus is de volgende methode om Outlook-fout 0x80040610 op te lossen.

Typ Outlook om de veilige modus te starten Outlook.exe /safe in het zoekvak en Enter.

Probeer e-mails te verzenden na het starten van Outlook in de veilige modus. Als hiermee Outlook fout bij het ontvangen van het probleem niet wordt opgelost, kan het een corrupt of beschadigd PST-bestand zijn dat deze fout veroorzaakt.

Bonustip: Klik hier om kennen de meest voorkomende Outlook-fouten en -oplossingen dat kan eenvoudig zelf worden opgelost.

Methode 6: PST-bestand repareren om Outlook Send-ontvangstfout te herstellen

Nu dat je alle bovengenoemde oplossingen hebt geprobeerd om Outlook te verzenden ontvangen fout op te lossen, is het tijd om het corrupte PST-bestand te repareren. U kunt het corrupte PST-bestand repareren met de ingebouwde inbox-reparatietool.

Het proces om het PST-bestand echter handmatig te herstellen ScanPST.exe heeft zijn eigen nadelen, omdat de inbox-reparatietool rechtstreeks op het originele PST-bestand werkt, is de kans groot dat u uw Outlook-gegevens verliest. Daarom wordt aanbevolen om gebruik te maken van een vertrouwde reparatie pst tool die uw corrupte PST-bestand kan repareren om Outlook-verzend-ontvangstfout te herstellen.

Remo Repair PST is uw beste keuze om corrupte of beschadigde PST-bestanden te repareren. De tool is ontworpen met een krachtige scan-engine die werkt op de kopie van het originele PST-bestand met prioriteit voor de veiligheid van het bestand. De eenvoudig te gebruiken interface van de software maakt het reparatieproces een wandeling in het park, zelfs voor een beginnende gebruiker.
free-download-for-win

Stappen om hoe repareren Outlook verzenden en ontvangen fout:

Start de Remo Repair PST-tool > Selecteren Open Default PST File > Selecteer Smart Scan optie en klik op de Browse knop om de bestemming pad naar het gerepareerde PST bestand op te slaan bieden> Klik ten slotte Repair knop.

Voordelen van het gebruik van Remo Repair PST:

 • Zorgt voor snelle reparatie van het PST-bestand met alle intacte Outlook-items
 • Ontworpen om zelfs met wachtwoord beveiligde of gecomprimeerde PST-bestanden gemakkelijk te repareren
 • Op maat gemaakt reparatie CRC-fouten PST-bestandensamen met Outlook foutcodes 0x80040610, 0x800ccc0e, 0x80040600 enz
 • Vergemakkelijkt een voorbeeld van gerepareerde Outlook-gegevens in Outlook-stijlbrowser
 • Ondersteunt alle versies van Outlook 2003, 2007, 2010, 2013, 2016
 • Beschikbaar in alle versies van Windows-besturingssystemen.

Conclusie:

De Outlook-ontvangstfout kan eenvoudig worden opgelost met behulp van de bovengenoemde methoden. Het is niet te vaak dat een PST-corruptie die leidt tot de Outlook-fout 0x80040610. Als u het probleem echter niet met de handmatige methoden oplost, wordt aanbevolen om gebruik te maken van Remo Repair PST. Laat het ons in de opmerkingen hieronder weten als u erin geslaagd bent de Outlook-verzendfout te herstellen.

Repareren Outlook Verzenden en Ontvangen Fout was last modified: juni 21st, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*