Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie kan 4k UHD Video niet Afspelen op PC

“4K-video-ervaring” alleen al het geluid ervan kan iedereen opwinden. Evolutie van technologie maakte 4K-videovideo toegankelijk, zelfs op streamingplatforms. Voor het afspelen van 4K-video’s op uw computer heeft u echter de daarvoor bestemde hardware nodig. Zelfs met de vereiste hardware kan de computer tijdens het afspelen van een 4K-video flikkeren, in sommige gevallen kunnen mediaspelers crashen of mis je zelfs de helderheid en scherpte van een 4K-video. In de meeste gevallen gebeurt dit vanwege hardwarebeperkingen.4k video niet afspelen op PC

Behalve hardwarebeperkingen kunnen andere redenen waarom u een 4K-video niet kunt afspelen, een beschadigde of beschadigde 4K-video zijn. Als je dit artikel nauwgezet volgt, kun je elke soort fout met succes oplossen en een 4K-video soepel afspelen.Beschadigde 4k video afspelen op PC

Hoe weet ik of mijn computer 4k kan draaien?

“Kan uw monitor 4K-video afspelen” en “kan pc een 4k-video uitvoeren”, klinkt misschien als dezelfde vraag, maar dat is niet zo. Dit komt omdat zelfs een monitor compatibel moet zijn om een 4K-resolutie af te spelen. Over het algemeen updaten de meesten van ons onze computers AKA CPU, maar doen nooit de moeite om monitoren bij te werken. Daarom is het belangrijk om te controleren of de monitor compatibel is met 4K. Hier leest u hoe u kunt controleren of uw pc een 4K-video kan afspelen.Kan video niet afspelen op PC

Controleer of de monitorresolutie compatibel is met 4K-video’s

Allereerst moeten we ervoor zorgen dat uw monitor 4K-video’s ondersteunt. Controleer hiervoor uw schermresolutie. In het ideale geval als je een 720p of een 1080p hebt, zouden 4K-video’s met behoorlijke kwaliteit moeten worden afgespeeld.

 • Om de monitorspecificatie te controleren, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u de optie Beeldscherminstellingen.

unable to play 4k video on pc

 • Selecteer in het venster met weergave-instellingen de resolutie en kijk of de resolutie van 3840 X 2160 beschikbaar is

change monitor resolution to 4k

 • Aangezien mijn monitor geen 4K-video ondersteunt, is 3840 X 2160 niet beschikbaar in mijn pc-instellingen. Dus als de bovengenoemde resolutie niet beschikbaar is, betekent dit dat uw monitor niet compatibel is met 4K-video’s.

Of nog beter, om een volledige 4K-kwaliteit te ervaren, kun je investeren in een 4K-monitor. Dit is een goede optie als je het gaat gebruiken voor gamen of gewoon voor een verbeterde video-ervaring.

Is uw Mac compatibel met 4K-video’s?

Volgens Apple zijn niet alle Macs compatibel met 4K-video’s

 • iMac die is geproduceerd na 2013 en later
 • MacBooks die in 2018 en later zijn geïntroduceerd, ondersteunen 4K-resolutie.

Hier zijn de stappen om uw Mac-video-uitvoer te wijzigen in 4K-resolutie:

 • Klik op systeemvoorkeuren en open de optie Displays om het venster met weergave-instellingen te openen
 • Wijzig nu de “Standaard voor weergave” in “Geschaald”. Om de resolutie echter specifiek op 4k in te stellen, houdt u de Option-toets ingedrukt en klikt u op de geschaalde optie om een vervolgkeuzemenu te openen met alle beschikbare resoluties.
 • Selecteer de 4K-resolutie met een schaal van 3800 X 1200

Ofwel in het geval van Mac of Windows, als de bovengenoemde resoluties niet beschikbaar zijn, betekent dit dat uw monitor geen 4K ondersteunt. Als het dit wel ondersteunt, kunt u de bovengenoemde stappen gebruiken om de schermresolutie in te stellen op 4K.

Zorg ervoor dat de videospeler compatibel is

Sommige van de standaard mediaspelers zoals Windows Media Player ondersteunen mogelijk geen 4K-video’s. In dat geval kunt u een 4K-compatibele videospeler gebruiken, zoals een DivX-speler of de Movies & TV-app. Het kan zijn dat de mediaspeler verouderd is of dat deze is geïnstalleerd met de codecs die het 4K-formaat ondersteunen.Kan mijn PC 4k aan.

HEVC (High-Efficiency Video Coding) is bijvoorbeeld een standaardcodec geworden om 4K-videoformaat op te nemen. Installeer of update daarom uw mediaspelers met HEVC-codecs.

Gebruik een 4K-HDMI-kabel

Voor 4K-video’s is over het algemeen een HDMI-kabel nodig die een hogere bandbreedte aankan. Dat gezegd hebbende, hoeft u geen HDMI te kopen die specifiek wordt verkocht als 4K HDMI-kabels of de andere dure.

Het enige dat u nodig hebt, is een HDMI-kabel van goede kwaliteit met het label HDMI 2.0. Het wordt ook wel een high-speed HDMI-kabel genoemd. Met deze kabel zou u de monitor op uw systeem moeten kunnen aansluiten en van 4K-video’s kunnen genieten.

zelfs na het uitvoeren van alle bovengenoemde methoden als u geen 4K-video kunt afspelen, moet dit zijn omdat de eigenlijke video is beschadigd. Omdat je een 4K-video probeert te repareren, heb je absoluut een bekwaam hulpmiddel nodig om een beschadigd hulpmiddel te repareren, zoals de Remo MOV-reparatietool.

Een beschadigde 4K-video repareren

U kunt ook problemen ondervinden tijdens het afspelen van 4K-video’s vanwege een beschadigd videobestand. Soms ziet u ook pop-upfoutberichten die aangeven dat uw videobestand is beschadigd. In zo’n situatie moet je snel handelen en de beschadigde video onmiddellijk repareren. 0xc00d36e5 is bijvoorbeeld een van de meest voorkomende foutcodes om repareer foutcode 0xc00d36e5 je hebt robuuste videoreparatiesoftware nodig.

Opmerking: als uw 4K-video in AVI-indeling is, kunt u de Remo Repair AVI-versie gebruiken. Deze tool zal gemakkelijk reparatie AVI video’s in eenvoudige stappen.

Compatibiliteit: Remo Repair MOV is ontworpen om te werken met zowel Windows- als Mac-systemen van de nieuwste versies. Windows 10, Windows 8, 7, Vista, XP en in Mac, High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite etc. worden allemaal ondersteund.

Stappen om MOV te repareren met Remo Repair MOV


Download Now For Windows

Download Now For Mac

 1. Download en installeer als eerste stap Remo Repair MOVop uw systeem
 2. Klik op de Healthy Fileom een goed gezond bestand te selecteren dat als referentie moet worden gebruikt om de corrupte MOV te repareren
 3. Selecteer vervolgens het corrupte bestand dat u wilt repareren door op te klikken Corrupt fileknop
 4. Klik Repairom uw corrupte MOV-bestand te herstellen
 5. Als laatste stap, gewoon savehet gerepareerde bestand

Maakt u zich zorgen dat de reparatietool uw originele video aanpast? Maak je daar geen zorgen over met Remo Repair.

Er is een idee dat sommige van de videoreparatietools het originele bestand of de inhoud ervan kunnen wijzigen, maar met Remo video reparatie software, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, aangezien het is gebouwd om een alleen-lezen mechanisme te gebruiken om bestanden te herstellen. Uw originele bestanden kunnen dus op geen enkele manier worden gewijzigd of beschadigd. Deze tool reparatie kan 4k UHD video niet afspelen op PC van MOV-, MP4-, AVI-, MPEG-4 enz. formaten met codecs – Videocodecs – avc1, mp4v, mjpeg en audiocodecs – sowt, RAW, mp4a.

Zowel Remo Repair MOV- als AVI-versies van de software zijn beschikbaar voor een gratis proefperiode. Download de proefversie en repareer uw bestand gratis! Probeer het vandaag nog!

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie