Reparatie kan geen Standaard Email Mappen Openen het Informatiearchief kon niet Worden Geopend

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Dit is een veel voorkomende fout die optreedt als de compatibiliteitsmodus is ingeschakeld in Outlook. Het kan ook optreden als gevolg van invoegtoepassingen of corruptie in het Outlook-gegevensbestand. In dit artikel worden enkele stappen voor probleemoplossing uitgelegd hoe repareren kan geen standaard email mappen openen het informatiearchief kon niet worden geopend.

 1. Schakel de compatibiliteitsmodus uit

Compatibiliteitsmodus is mogelijk ingeschakeld in Outlook, voor zover u weet. Hierdoor kan uw Outlook zich anders gaan gedragen en foutmeldingen worden gegenereerd.

 • Ga voor Outlook 2013 naar C:\Program Files\Microsoft Office\Office 15\ of C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office 15\
 • Ga voor Outlook 2010 naar C:\Program Files\Microsoft Office\Office 14\ of C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office 14\
 • Klik met de rechtermuisknop op exe en klik op Properties
 • In Compatibility tab, verwijder het vinkje bij ‘Outlook uitvoeren in compatibiliteitsmodus’ en klik op Toepassen.
 • Start Outlook opnieuw

Als het niet kon repareren kan geen standaard email mappen openen het informatiearchief kon niet worden geopend, ga dan verder met de volgende stap.

 1. Schakel invoegtoepassingen uit

Hoewel invoegtoepassingen de algehele ervaring van applicaties verbeteren, kan dit echter bepaalde problemen veroorzaken. U kunt ze uitschakelen om te controleren of Outlook normaal werkt.

 • druk op Windows + Rom het venster Uitvoeren te openen
 • Typ exe/ safeen klik op Ok
 • Als Outlook zonder fouten wordt geopend, kunnen invoegtoepassingen het probleem zijn. Volg de onderstaande stappen om ze uit te schakelen:
 • Open Microsoft Outlook
 • Ga naar File tab > Options > Add-ins
 • Selecteer COM Add-insen klik op GO
 • Schakel alle invoegtoepassingen uit
 • Selecteer vervolgens de invoegtoepassingen één voor één en start Outlook telkens opnieuw op wanneer u een invoegtoepassing selecteert. Dit zal u helpen de invoegtoepassing te beperken die problemen veroorzaakt.
 1. Een probleem met het Outlook-gegevensbestand

Mogelijk ontvangt u deze fout als er problemen zijn met uw OST-bestand. OST-bestanden zijn gegevensbestanden om een gesynchroniseerde van uw mailboxinformatie op uw lokale computer op te slaan. Accounts zoals Office 365, Exchange-accounts, Outlook.com-accounts gebruiken OST-bestanden.

Onderbrekingen tijdens de synchronisatieprocessor wanneer Outlook wordt geüpgraded, kan uw OST-bestand beschadigd raken en tot fouten leiden. In dergelijke gevallen kunt u het bestand converteren naar een PST-indeling, die gemakkelijk is om mee te werken en importopties biedt.

Remo OST to PST converter is een van de beste tools om je bestand te converteren. Het is een alleen-lezen tool die de inhoud van uw OST-bestand extraheert, reparatie kan geen standaard email mappen openen het informatiearchief kon niet worden geopend en converteert het naar een gezond PST-bestand. Alle attributen zoals e-mails, contacten, afspraken, kalenders etc. kunnen worden hersteld met behulp van de tool.

Het houdt de OST-mapstructuur en opmaak intact na conversie. Er zullen geen wijzigingen zijn in uw oorspronkelijke OST-bestand. Het is compatibel met het OST-bestand gemaakt op Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016.

Conversie is een eenvoudig proces in 3 stappen en kan zelfs door beginnende gebruikers worden gedaan. Nadat je de software hebt gedownload, open je het OST-bestand (als je de locatie niet weet, laat de software het dan voor je zoeken). Geef vervolgens een bestemming op om uw geconverteerde bestand op te slaan. Klik op Volgende om het reparatieproces te starten. Zodra de conversie is voltooid, wordt er een melding gegeven.

Remo biedt ook een tool genaamd Remo Repair PST om PST-bestanden te repareren en reparatie Outlook.

About the Author: Remo Software