Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie kan niet Wijzigen Partitie Kaart SD Kaart

Kan de SD-kaart van de partitiekaart niet wijzigen –  Mensen komen deze fout vaak tegen tijdens het formatteren of opnieuw formatteren van hun SD-kaarten met Schijfhulpprogramma op Mac-machines. Meestal treedt dit probleem op wanneer het Mac-systeem ernstige schade heeft aangericht door de partitiekaart van de SD-kaart te beschadigen. Het gevolg is dat mensen gegevensverlies ondervinden.

Om dit probleem op te lossen en gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan na beschadiging van de partitiekaart op de SD-kaart, bieden wij u de meest betrouwbare oplossing om het probleem op te lossen en uw bestanden op de SD-kaart te beschermen. Lees verder om te weten hoe u dat moet doen …!

Wat is partitiekaart?

Laten we, voordat we voor de oplossing gaan, begrijpen wat in feite een partitiekaart is? Partitiekaart is een unieke lay-out van elk opslagapparaat dat essentiële informatie van elk volume / partitie bevat. Het bevat de bronbestanden die zijn gebruikt om een partitie te maken, de functie en de globale gegevens die in een partitie zijn opgenomen, enz.

Waarom raakt de partitiekaart beschadigd?

De meest voorkomende reden achter de beschadiging van de partitiekaart is ernstig virusaanvallen, vorming van slechte sectoren, vooral de opstartsector. Als de opstartsector van het opslagapparaat beschadigd raakt als gevolg van onjuist afsluiten van het systeem, plotselinge stroompieken, enz., Zal de SD-kaart niet worden gemonteerd in de lees- en schrijfmodus, wat resulteert in gegevensverlies. In dat geval wordt uw SD-kaart onleesbaar. Gelukkig is hier een oplossing voor repareren onleesbare SD kaart met het grootste gemak.

Hoe Repareren kan niet Wijzigen Partitie Kaart SD Kaart:

Aangezien Schijfhulpprogramma een beschadigde partitiekaart niet kan repareren, kunt u de SD-kaart alleen formatteren om de corrupte partitiekaart te herstellen. Om gegevensverlies te voorkomen, moet gegevensherstel vanaf een SD-kaart uw eerste prioriteit zijn. Dus gebruik Remo SD Card Recovery, vertrouwd gegevensherstel software om gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan na schade aan de partitiekaart voordat de corrupte partitiekaart wordt hersteld.

Oplossing #1 – Herstel Verloren Gegevens na Beschadiging van de Partitiekaart met Remo Recover Tool:

Remo SD Card Recovery Met software kunt u in slechts een paar eenvoudige stappen gegevens herstellen die verloren zijn gegaan of verwijderd zijn van uw SD-kaart op Mac. In feite is het ook in staat om met het grootste gemak bestanden te herstellen van geformatteerde, onleesbare, niet-monteerbare en ontoegankelijke SD-kaarten. De tool is compatibel met macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra en eerdere versies.

recover files from SD card saying empty recover and fix SD card is blank or has unsupported file system

Richtlijnen om verloren gegevens te herstellen na een beschadigde partitiekaart:

Stap 1: Download en installeer de gratis versie van Remo Recover Software op uw Mac-systeem. Start de software na een succesvolle installatie. Selecteer in het hoofdscherm de optie “Recover Volumes / Drives”.

Remo Recover Mac Main Screen

Stap 2: Selecteer vervolgens “Volume Recovery” optie zoals getoond in Fig.2

Remo Recover Volumes Recovery

Stap 3: Kies nu het SD-kaartstation van waaruit u bestanden moet herstellen en klik op “Next” om door te gaan, zoals geïllustreerd in Fig 3.

Remo Recover Mac Select Volume

Stap 4: Nu scant de software het geselecteerde SD-kaartstation. Nadat het scan- en herstelproces is voltooid, wordt een lijst met herstelde bestanden van de SD-kaart weergegeven in File Type View.

Remo Recover Mac Recovered Data

Stap 5: Klik ten slotte op “Save Recovery Session” optie om het volledige herstelproces op te slaan, en als u tevreden bent met de tool, activeer dan de licentiesleutel en sla de herstelde bestanden op zonder de SD-kaart opnieuw te scannen. “Open Recovery Session” optie helpt u om het herstelproces voort te zetten op het punt waar u het herstelproces verliet.

Remo Recover Mac Save Recovery Session

Nadat u met succes al uw gegevens hebt hersteld die verloren zijn gegaan na beschadiging van de partitiekaart, gaat u verder met een onderstaande oplossing om een beschadigde partitiekaart op de SD-kaart te herstellen.

Oplossing #2 – Repareren kan niet Wijzigen Partitie Kaart SD Kaart met Behulp van Schijfhulpprogramma:

Stap 1: Als de SD-kaart niet volledig beschadigd / corrupt is, is de oplossing voor dit probleem het maken van een nieuwe partitiekaart op de SD-kaart. Dit is mogelijk met het Schijfhulpprogramma met behulp van de verborgen optie Show All Devices

Disk Utility All Devices

Stap 2: Nu kunt u het apparaat (SD-kaart) selecteren. Zorg er hier voor dat u de SD-kaart selecteert en niet de partitie. Klik met de rechtermuisknop en klik op Erase optie

Disk Utility Erase Disk

Stap 3: Zodra u op klikt Erase optie, ziet u een scherm zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en kunt u uw SD-kaart opnieuw gebruiken.

Disk Utility Erase Disk Success

Oplossing #3 – Reparatie kan niet Wijzigen Partitie Kaart SD Kaart Via Opdrachtregel

diskutil list

Mijn SD-kaart is / dev / disk2, en het volgende is de opdracht om de SD-kaartpartitie te wissen:

diskutil eraseDisk ExFAT USBNAME /dev/disk2

Conclusie:

Hier hebben we uitgelegd waarom de partitiekaart van de SD-kaart beschadigd raakt, en hebben we gratis oplossingen geboden voor het oplossen van de fout ‘Kan de partitiekaart SD-kaart niet wijzigen’ op uw Mac-machine. De aanbevolen manier zou zijn om gegevens terughalen SD kaart voordat u deze tips voor het oplossen van problemen uitprobeert. We hopen dat het je heeft geholpen bij het oplossen van de problemen met je SD-kaart.

Zorg ervoor dat u regelmatig een back-up maakt van de bestanden op de SD-kaart om problemen met gegevensverlies te voorkomen bij elke gelegenheid van beschadiging van de SD-kaart.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie