Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Mac Fout geen Mountable Bestandssystemen

This information write-up helps you to fix the No mountable file system Mac error with the help of free methods given.Heeft iemand dit gezien? Bij het proberen om een ​​dmg (schijfkopie) bestand op macOS te mounten, krijg je de heel vreemde fout – “geen monteerbare bestandssystemen”? Nou, hier is wat te doen:

Hoewel de Mac-systemen de veiligste computers zijn, bestaat de kans dat u op elk moment te maken krijgt met een niet-monteerbaar bestandssysteem op Mac-machines. De Mac-fout zonder bestandssystemen kan ervoor zorgen dat de computer traag werkt of vaak onverwachte problemen veroorzaakt. Wanneer deze fout optreedt, hebt u mogelijk geen toegang tot de harde schijf van uw Mac of de toepassingen die u op uw systeem hebt geïnstalleerd

Als u geconfronteerd wordt met een Mac-fout, geen monteerbare bestandssystemen, hoeft u niet in paniek te raken. Uw Mac-systeem begint langzaam te werken en soms wordt de harde schijf ontoegankelijk. Maar dat kan reparatie Mac fout geen mountable bestandssystemen met enkele gratis methoden die hieronder worden gegeven.

Waarom komen “geen koppelbare bestandssystemen” voor op uw Mac?

De bovenstaande fout kan worden veroorzaakt door verschillende redenen die een panieksituatie in je hoofd creëren. Hier zijn een paar van hen:

 • Per ongeluk verwijderen van Mac-bestanden
 • Stroomstoring
 • Lezen / Schrijven operatieonderbreking
 • Niet-ondersteunde gegevens
 • Virusaanval
 • Onjuiste wijzigingen in EFI (Extensible Firmware Interface)
 • Headerbestand corruptie
 • Corruptie van catalogusbestandsknooppunt
 • Probleem met opstartsector
 • Problemen met programma-installaties, enz.

Hoe Reparatie Mac Fout geen Mountable Bestandssystemen Gratis?

Als u een Mac-fout ondervindt, geen probleem met een compatibel bestandssysteem, volgt u deze stappen:

 1. In de meeste gevallen is het gedownloade schijfimagebestand beschadigd of vertoonde het een fout tijdens het downloaden. Probeer indien mogelijk het dmg-bestand opnieuw te downloaden nadat u eventuele plug-ins voor downloadassistenten hebt uitgeschakeld.

U kunt ook proberen het bestand in een andere browser te downloaden. Je kunt ook curl -O url in Terminal proberen om het bestand te downloaden.

 1. Start je Mac opnieuw op als je dat nog niet hebt geprobeerd. Blijkbaar, als er te veel dmg-bestanden zijn geopend, wordt de Mac-fout zonder monteerbaar bestandssysteem veroorzaakt.
 2. Uitschakelen als u beperkingen hebt ingeschakeld waarvoor machtigingen nodig zijn of de toegang tot externe schijven (thumbdrives, optische drives, enz.) Verhindert.
 3. Probeer het schijfimagebestand op de opdrachtregel in Terminal te monteren. We zullen in ieder geval een soort van nuttige foutmelding krijgen als het nog steeds niet lukt. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u de schijfimage in Terminal kunt mounten.

Hoe schijfimagebestand in Terminal te koppelen?

Stap 1: In Spotlight, zoeken naar Terminal en druk op enter om de Terminal-app te openen.

Stap 2: Typ of kopieer en plak hdiutil attach in de terminal, maar druk nog niet op enter

Stap 3: Sleep het dmg-bestand vanuit uw Finder-venster naar het Terminal-venster.

Stap 4: Dit vult de locatie van het dmg-bestand in uw Terminal-venster in en drukt op enter zodra de locatie is gevuld.

Opmerking:

Proberen repareren mac fout geen mountable bestandssystemen heeft veel technische kennis nodig. Elke verkeerde berekening of het invoeren van onjuiste waarden kan leiden tot gegevensverlies van uw Mac. Als de gebruiker geen technische kennis heeft, wordt het altijd aanbevolen om gebruik te maken van een Mac-software voor gegevensherstel.

Dit zal helpen om gegevens van de ontoegankelijke Mac te herstellen en het probleem met de mac-fout zonder koppelbare bestandssystemen op te lossen door het systeem te formatteren.

Software om gegevens te herstellen na een fout met geen monteerbare bestandssystemen op uw Mac.

Als u lijdt aan Mac-gegevensverlies, dan kan Remo Mac-software voor gegevensherstel uw probleem oplossen. Dit is een eenvoudige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool die dat wel zal doen verloren gegevens terughalen in mac in een mum van tijd. Deze tool kan beschadigde gegevens herstellen van zowel externe als interne schijven op Mac. Het scant de hele schijf met zijn krachtige algoritme en herstelt heel gemakkelijk alle verloren bestanden en partities. U kunt deze tool eenvoudig gebruiken om verwijderde of verloren Mac-bestanden te herstellen.

U kunt Mac-gegevensherstel moeiteloos op uw systeem uitvoeren met behulp van Remo Mac Data Recovery-software. Deze tool is gebouwd rekening houdend met de meest beginnende gebruikers. Met de zelfverklarende interface kunt u Mac-gegevens probleemloos terugkrijgen. De tool kan ook worden gebruikt om gegevens te herstellen van beschadigde partities en van verschillende bestandssystemen zoals HFS-, HFS +- en APFS-partities. Maak gebruik van Remo Mac data herstel tool en krijg je werk gedaan in een paar simpele stappen.

free-download-for-mac

Gegevens herstellen na het aantreffen van een niet-monteerbare bestandssysteemfout:

(Volg de onderstaande stappen als u gegevens wilt herstellen na het optreden van de fout Geen monteerbaar bestandssysteem.)

Download, installeer en start Remo Recover Mac op het getroffen Mac-systeem.

Stap 1: Selecteer Recover Volumes/ Drives vanuit het hoofdscherm en klik op Volume Recovery vanaf het volgende scherm. Recover Data after Facing No Mountable File Systems Error on Your Mac

Stap 2: Controleer of de fout die is opgetreden schijf wordt vermeld. Zo niet, selecteer dan een van de twee opties onderaan het softwarevenster en klik op Next.Recover Data After Encountering No Mountable File System Error

Stap 3: Selecteer Advance Scan optie omdat de optie Standaardscan de gegevens die aanwezig zijn in de No mountable file system fout aangetroffen schijf.

Stap 4: Skip deze optie als u alle gegevens op de ontoegankelijke schijf wilt herstellen. Of u kunt alleen de belangrijke bestanden selecteren en op klikken Next.

Stap 5: Zodra de software het ontoegankelijke station heeft gescand, klikt u op een bestand en selecteert u Preview om het bestand te verifiëren voordat u de herstelde bestanden opslaat.

Opmerking: Sla de herstelde bestanden niet op dezelfde schijf op waar de gegevens zijn hersteld. Bewaar het op een andere gewenste locatie.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie