Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Mapnaam Ongeldig Fout

Draagbare opslagmedia, zoals externe harde schijven, SD-kaarten en USB-drives, zijn erg vindingrijk om bestanden van de ene computer naar de andere over te zetten, vooral foto’s en video’s. Maar als er problemen zijn met het opslagstation of de USB-poort, komt u de foutmelding “The Directory Name is Invalid” tegen op uw Windows 10-computer.

Er zijn meerdere manieren waarop u de fouten kunt oplossen en toegang kunt krijgen tot gegevens van de schijf. Ga door met het lezen van de beschrijving om meer te weten te komen over de verschillende manieren om de fout op te lossen

Wat is “De Directorynaam is Ongeldig”

De mapnaam ongeldig is een foutcode die u gewoonlijk de toegang tot uw externe opslagapparaat blokkeert. Het foutcodebericht treedt meestal op omdat u uw externe apparaten op de lege USB-poort hebt aangesloten.

Kan ik “De mapnaam is een ongeldige fout” oplossen?

Ja, u kunt “De mapnaam is een ongeldige fout” oplossen. Wanneer u deze fout tegenkomt, betekent dit meestal dat er een probleem is met de invoerstuurprogramma’s op uw computer of dat de SD-kaart beschadigd is.Directorynaam is ongeldige mapnaam

U kunt deze fout echter verhelpen door het stuurprogramma bij te werken of door de beschadiging op de SD-kaart/USB op te lossen. Volg de stappen voor probleemoplossing een voor een om een ongeldige mapfout op een Windows 10-computer op te lossen.

Voorzichtigheid: Door de reparatiestappen uit te proberen, zult u zeker van de fout afkomen. Maar deze oplossing kan kosten met zich meebrengen, omdat u al uw kostbare bestanden, foto’s en video’s op de kaart kunt verliezen. Herstel daarom de gegevens voordat u het reparatieproces start. Als u echter niet in staat bent om de schijf te openen en toegang te krijgen tot de gegevens. Klik op de downloadknop hieronder om de gegevens te herstellen van een ontoegankelijke USB, SD-kaart of extern opslagapparaat.

 

Hoe Repareren “De Mapnaam is Ongeldige Fout”

 1. Sluit de schijf aan op een andere poort
 2. Probeer de schijf op een andere computer aan te sluiten
 3. Werk het schijfstuurprogramma op de computer bij
 4. Voer de CHKDSK-opdracht uit om corruptie op de SD-kaart te herstellen

Sluit de schijf aan op een andere poort

Elke computer heeft extra USB-poorten om andere randapparatuur aan te sluiten en op te bergen. Als u de foutmelding “The Directory Name is Invalid” ziet nadat u de flashdrive of geheugenkaart hebt aangesloten, verwijdert u de drive en sluit u deze opnieuw aan op een andere poort.Directorynaam ongeldig mapnaam

Soms kan de opslagschijf probleemloos werken op een andere poort. Het is een van de eenvoudigste oplossingen om de fout en toegangsgegevens te verhelpen.

Probeer de schijf op een andere computer aan te sluiten

Na het proberen en aansluiten van de schijf op alle poorten, als u nog steeds met dezelfde fout wordt geconfronteerd. Probeer toegang te krijgen tot de SD-kaart door deze op een andere computer aan te sluiten.

Dit geeft ook een idee of het probleem bij het opslagstation of de verbindingspoort zit. Als u toegang tot het station op een ander systeem kon krijgen, betekent dit dat er een probleem was met de vorige computer of de poorten.

Werk het schijfstuurprogramma op de computer bij

Als u uit de vorige stap ontdekt dat het probleem bij de USB-poort zit, moet u het schijfstuurprogramma bijwerken. Door de schijf bij te werken, kunt u de fout ‘de mapnaam is ongeldig’ oplossen. Dit is wat je moet doen

 • Open het menu Start en typ Device Manager in het zoekvak
 • Nu, uitbreiden van de Disk drives optie
 • Vervolgens klik met de rechtermuisknop op het station en selecteer de Update driver Dit zorgt ervoor dat de driver wordt bijgewerkt.

Probeer na het bijwerken van het stuurprogramma de SD-kaart weer op de computer aan te sluiten. Deze keer hebt u toegang tot de schijf en de bijbehorende gegevens.

Voer de CHKDSK-opdracht uit om corruptie op de SD-kaart te herstellen

Als de schijf niet wordt herkend of dezelfde fout weergeeft op een andere computer, blijkt dat de opslagschijf beschadigd is. In dat geval zou u de beschadiging moeten herstellen om toegang te krijgen tot gegevens.Mapnaam is ongeldig SD kaart

U kunt de schijf repareren met een ingebouwd hulpprogramma, d.w.z. de opdracht CHKDSK. Hier leest u hoe u corruptie op een externe opslagschijf kunt vinden en oplossen.

 • Druk de Windows+R toetsen tegelijk om de . te openen Run venster.
 • Typ vervolgens cmd in het zoekvak en druk op Enter.

 • Kopieer en plak vervolgens de code chkdsk e: /r /fin de opdrachtregel. (vervang ‘e’ door de stationsletter, zoals weergegeven op uw computer voor de opslag)
 • Druk nu op Enter om het reparatieproces te starten
 • De CHKDSK scant op corruptie op de SD-kaart en herstelt de logische schijffouten
 • Zodra de beschadiging is verholpen, kunt u de schijf met succes openen en toegang krijgen tot de gegevens

Houd er ook rekening mee dat deze CHKDSK-opdracht niet altijd zal werken. Soms kan uw SD-kaart nog meer beschadigd raken na het uitvoeren van de CHKDSK-opdracht. Als u in deze situatie vastzit, moet u dat misschien doen gegevens herstellen SD kaart met behulp van een hulpprogramma voor gegevensherstel.

Een beschadigde SD-kaart is erg kwetsbaar om te hanteren. De kans dat u uw favoriete foto’s en video’s kwijtraakt, is erg groot wanneer u probeert toegang te krijgen tot de gegevens. Daarom moet u een vertrouwde tool zoals Remo Photo Recovery-software gebruiken om bestanden op te halen zonder de gegevens te verliezen.Mapnaam is ongeldig chkdsk SD kaart.

De tool wordt aangedreven door een diep scanalgoritme dat elke sector van de ontoegankelijke schijf scant om de gegevens op te halen. De tool herstelt met succes gegevens van draagbare apparaten zoals externe harde schijven, flashdrives en geheugenkaarten. Download en probeer de software nu gratis.

Gegevens Herstellen van Opslagapparaten met Mapnaam is Ongeldige Fout

Download en installeer de Remo Harde Schijf Herstel Software en volg de onderstaande stappen:

 • Klik in het hoofdscherm op Bestanden herstellen en kies de externe schijf die moet worden hersteld
 • Nadat u de schijf hebt gekozen, klikt u op Scannen om het herstelproces te starten
 • Zodra het herstel is voltooid, dubbelklikt u op de herstelde bestanden om ze te bekijken
 • Klik ten slotte op Opslaan en geef een locatie op om de herstelde bestanden op te slaan

Conclusie

Zorg ervoor dat u alle instructies zorgvuldig opvolgt tijdens het uitvoeren van de reparatie. De veiligste en aanbevolen manier is om de gegevens van de SD-kaart te herstellen voordat u de stap voor probleemoplossing probeert. Als je nog steeds twijfels of vragen hebt over de oplossing, vermeld dit dan in het commentaargedeelte hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie