Reparatie Mapnaam Ongeldig Fout

Draagbare opslagmedia, zoals externe harde schijven, SD-kaarten en USB-drives, zijn zeer vindingrijk om bestanden van de ene computer naar de andere over te brengen, met name foto’s en video’s. Maar als er problemen zijn met het opslagstation of de USB-poort, zult u de foutmelding “The Directory Name is Invalid” tegenkomen op uw Windows 10-computer.

Er zijn meerdere manieren waarop u de fouten kunt oplossen en toegang kunt krijgen tot gegevens van de schijf. Lees het artikel verder voor meer informatie hoe repareren mapnaam ongeldig fout.

Is het mogelijk om “The Directory Name is Invalid Error” te repareren?

Ja, u kunt “De mapnaam is ongeldige fout” repareren. Als u deze fout tegenkomt, betekent dit meestal dat er een probleem is met de invoerstuurprogramma’s op uw computer of dat de SD-kaart beschadigd is.

U kunt deze fout echter verhelpen door het stuurprogramma bij te werken of door de corruptie op de SD-kaart / USB te herstellen. Volg de stappen voor probleemoplossing een voor een om repareren mapnaam ongeldig fout op Windows 10-computer.

Voorzichtigheid: Door de reparatiestappen uit te proberen, komt u zeker van de fout af. Maar deze oplossing kan kosten met zich meebrengen, omdat u al uw kostbare bestanden, foto’s en video’s op de kaart kunt verliezen. Herstel daarom de gegevens nog voordat u met het reparatieproces begint. Als u de schijf echter niet kunt openen en geen toegang kunt krijgen tot de gegevens. Klik hier om de gegevens van een ontoegankelijke SD-kaart te herstellen.

Sluit de schijf aan op een andere poort

Elke computer heeft extra USB-poorten om andere randapparatuur aan te sluiten en op te nemen. Als u de foutmelding “The Directory Name is Invalid” ziet nadat u de flashdrive of geheugenkaart hebt aangesloten, verwijdert u de drive en sluit u deze opnieuw aan op een andere poort.

Soms kan de opslagschijf foutloos werken op een andere poort. Het is een van de eenvoudigste oplossingen om de fout te verhelpen en toegang te krijgen tot gegevens.

Probeer de schijf op een andere computer aan te sluiten

Nadat u de schijf hebt geprobeerd en op alle poorten hebt aangesloten, als u nog steeds met dezelfde fout wordt geconfronteerd. Probeer toegang te krijgen tot de SD-kaart door deze op een andere computer aan te sluiten.

Dit geeft ook een idee of het probleem bij het opslagstation of de verbindingspoort zit. Als u op een ander systeem toegang had tot de schijf, betekent dit dat er een probleem was met de vorige computer of de poorten ervan.

Werk het schijfstuurprogramma op de computer bij

Als u in de vorige stap ontdekt dat het probleem bij de USB-poort zit, moet u het schijfstuurprogramma bijwerken. Door de drive bij te werken, kunt u de fout “de mapnaam is ongeldig” oplossen. Hier is wat u moet doen

 • Open het menu Start en typ Device Managerin het zoekvak
 • Nu, uitbreiden van de Disk drivesoptie
 • Vervolgens klik met de rechtermuisknop op het station en selecteer de Update driver Dit zorgt ervoor dat de driver wordt bijgewerkt.

Probeer na het updaten van het stuurprogramma de SD-kaart weer op de computer aan te sluiten. Deze keer hebt u toegang tot de schijf en zijn gegevens.

Voer het CHKDSK-commando uit om corruptie op de SD-kaart te herstellen

Als het schijf wordt niet herkent of dezelfde fout op een andere computer vertoont, blijkt dat het opslagstation beschadigd is. In dat geval zou u de corruptie moeten herstellen om toegang te krijgen tot gegevens.

U kunt de schijf repareren met een ingebouwd hulpprogramma, d.w.z. de CHKDSK-opdracht. Hier is hoe u corruptie op een externe opslagschijf kunt vinden en oplossen.

 • Druk de Windows+Rtoetsen tegelijk naar de open Run
 • Typ vervolgens cmdin het zoekvak en druk op Enter.
 • Kopieer en plak vervolgens de code chkdsk e: /r /fin de opdrachtregel. (vervang ‘e’ door de stationsletter, zoals weergegeven op uw computer voor de opslag)
 • Druk nu op Enter om het reparatieproces te starten
 • De CHKDSK scant op corruptie op de SD-kaart en herstelt de logische schijffouten
 • Zodra de beschadiging is verholpen, kunt u de schijf met succes openen en toegang krijgen tot de gegevens

Houd er ook rekening mee dat deze CHKDSK-opdracht niet altijd zal werken. Soms kan uw SD-kaart nog meer beschadigd raken na het uitvoeren van de CHKDSK-opdracht. Als u in deze situatie vastzit, moet u dat misschien doen gegevens herstellen SD kaart met behulp van een hulpprogramma voor gegevensherstel.

Een beschadigde SD-kaart is erg kwetsbaar in gebruik. De kans dat u uw favoriete foto’s en video’s kwijtraakt, is erg groot wanneer u toegang probeert te krijgen tot de gegevens. Daarom moet u een vertrouwde tool zoals Remo Photo Recovery-software gebruiken om bestanden op te halen zonder de gegevens te verliezen.

De tool wordt aangedreven door een diep scan-algoritme dat elke sector van de ontoegankelijke schijf scant om de gegevens op te halen. De tool herstelt met succes gegevens van alle draagbare apparaten, zoals externe harde schijven, flashstations en geheugenkaarten. Download en probeer de software nu gratis.

 

Instructies om gegevens te herstellen van een beschadigde SD-kaart

Download en installeer de Remo foto herstel software en volg de onderstaande stappen

 • Klik in het hoofdscherm op Recover Files en kies de externe schijf die moet worden hersteld
 • Nadat u de schijf hebt gekozen, klikt u op Scannen om het herstelproces te starten
 • Zodra het herstel is voltooid, dubbelklikt u op de herstelde bestanden om ze te bekijken
 • Klik ten slotte op Opslaan en geef een locatie op om de herstelde bestanden op te slaan

Conclusie

Zorg ervoor dat u alle instructies zorgvuldig opvolgt tijdens het uitvoeren reparatie mapnaam ongeldig fout. De veiligste en aanbevolen manier is om de gegevens van de SD-kaart te herstellen voordat u de stap voor probleemoplossing probeert. Als u nog steeds twijfels of vragen heeft over de oplossing, vermeld dit dan in het commentaargedeelte hieronder.

Reparatie Mapnaam Ongeldig Fout was last modified: januari 11th, 2021 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*