Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren NTFS Opstartsector

De eerste NTFS-opstartsector is onleesbaar of beschadigd is een veelvoorkomend probleem op Windows-computers met een NTFS-bestandssysteem. Als je deze fout bent tegengekomen en je afvraagt hoe je de NTFS-opstartsector kunt repareren, dan is dit artikel iets voor jou. We hebben besproken hoe u de NTFS-opstartsector kunt repareren en hebben ook gesproken over het herstellen van gegevens van een corrupt NTFS-bestandssysteem met behulp van een krachtige software voor gegevensherstel Remo Recover.

Het NTFS-bestandssysteem is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te zijn dan zijn voorgangers. NTFS is echter niet vrij van fouten en gebruikers verliezen altijd gegevens wanneer het bestandssysteem beschadigd raakt. In dit artikel gaan we het hebben over een unieke fout die bekend staat als de eerste NTFS-opstartsector die onleesbaar of beschadigd is.

Met dit artikel zul je niet alleen repareren NTFS opstartsector, maar herstelt ook gegevens van een beschadigd NTFS-bestandssysteem.

Methode 1: Gegevens herstellen van een onleesbare of corrupte NTFS-partitie

Methode 2: Hoe onleesbare NTFS-opstartsector te repareren

Herstel Gegevens Voordat u Onleesbare of Beschadigde NTFS Opstartsector Repareert

U kunt eenvoudig onleesbare NTFS-opstartsectoren repareren door de harde schijf opnieuw te formatteren. Als u een harde schijf opnieuw formatteert, worden belangrijke gegevens die erop zijn opgeslagen echter gewist. Het wordt daarom aanbevolen om de gegevens van een onleesbare NTFS-partitie te herstellen voordat u deze opnieuw formatteert.

Maak gebruik van een beproefd en vertrouwd partitie herstel software om gegevens te herstellen van een corrupte NTFS-partitie.

Wat is het Verschil Tussen FAT32, exFAT en NTFS Bestandssysteem?? Herstel eerst uw gegevens van uw corrupte of onleesbare schijf met behulp van Remo Partition Recovery Software en formatteer vervolgens eenvoudig het NTFS-bestandssysteem. Remo kan uw gegevens veilig herstellen van schijven met ernstige corruptie.

Download en probeer nu Remo partitie herstel software gratis.

free-download-for-win

OPMERKING: stop onmiddellijk met het gebruik van de partitie met de onleesbare NTFS-opstartsector. Als u dit doet, worden bestaande gegevens overschreven en wordt de gegevens permanent verwijderd

Hoe gegevens te herstellen van onleesbare of corrupte NTFS partitie?

Sluit uw onleesbare of corrupte NTFS-partitie met harde schijf aan op de computer en volg de onderstaande stappen.

 • Download en installeer Remo harde schijf herstel softwareop jouw computer
 • Selecteer om een partitie of schijf te herstellen Recover Partitions optie
 • Het wordt beschikbaar geladen Storage Deviceen Drive/Partitions op de computer
 • Na het scannen van een opslagapparaat of een partitie zal de software alle bestaande partities op die respectieve schijf weergeven
 • Zoek een beschadigd opslagapparaat of partitie en klik op Scan

screenshot of first step in using remo recover to recover data from unreadable or corrupt NTFS partition

 • Herstelde gegevens kunnen worden opgeslagen via data view en file type view

screenshot recovered data listed in File view type and data view type

 • Selecteer de gewenste bestanden en klik op Save
 • Vermeld de locatie die u wilt opslaan.

Nu dat u met succes gegevens van een onleesbare NTFS-partitie hebt hersteld, leest u de volgende sectie om te weten hoe u de onleesbare NTFS-opstartsector kunt repareren.

NTFS Opstartsector Herstel | Hoe Reparatie NTFS Opstartsector?

Wanneer de opstartsector beschadigd raakt, kan het besturingssysteem deze niet lezen. Een veilige manier om onleesbare NTFS-opstartsectoren te repareren, is door deze opnieuw te formatteren. Volg de onderstaande stappen om een onleesbare NTFS-opstartsector opnieuw te formatteren

 • Sluit de schijf aan op uw computer
 • Als het besturingssysteem de schijf kan detecteren, kunt u de schijf vinden in de bestandsverkenner
 • Als een schijf niet wordt gedetecteerd, kunt u deze formatteren via computerbeheer
 • Computer ManagementStorage Disk Management
 • Op het tabblad Schijfbeheer kunt u uw schijf zoeken

recover ntfs boot sector

 • Zodra u de schijf hebt gevonden, opnieuw formatteren met het NTFS-bestandssysteem

Remo Review

Remo herstellen voordelen

 • Remo herstellen is niet beperkt tot NTFS systeem partitie herstellen, het ondersteunt ook herstel van NTFS-5, FAT-32, ExFAT, HFS, HFS + bestandssystemen
 • U kunt gemakkelijk verloren gegevens herstellen van schijven die opnieuw zijn geïnstalleerd met een nieuw besturingssysteem
 • Remo herstellen helpt u gegevens te herstellen van verschillende opslagapparaten zoals SATA HDD, SSD, SD-kaarten, SD-drives, enz.
 • Met de voorbeeldmodus kunt u de integriteit van de herstelde gegevens controleren voordat u opslaat.
 • Als u grote schijven herstelt, kunt u de herstelsessie opslaan die uw werk gemakkelijk maakt
 • Hiermee kunt u herstelde gegevens comprimeren, het helpt wanneer u onvoldoende opslagruimte heeft.

Redenen voor Onleesbare of Corrupte NTFS Eerste Opstartsector

Laten we, voordat we de oorzaken van de onleesbare NTFS-opstartsector bespreken, in detail begrijpen wat het is. Een opstartsector wordt alleen gemaakt wanneer een schijf is geformatteerd met een bestandssysteem. Ongeacht een aantal partities op een schijf, is er slechts één opstartsector per schijf.

Bootsector bevat informatie die metagegevens wordt genoemd. Metagegevens zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van een samenvatting van alle inhoud op de schijf. Het houdt ook wijzigingen bij.

Dus wanneer het metadatabestand wordt gemanipuleerd, worden de eerste opstartsectoren corrupt of onleesbaar. Hierna volgt de lijst met voorwaarden die een onleesbare NTFS-opstartsector veroorzaken.

 • Defecte sectoren
 • Boot Sector Virus
 • Onjuiste opstartvolgorde
 • Conversie van NTFS-schijf naar RAW

Defecte sectoren

Defecte sectoren of slechte sectoren zijn een groep sectoren die niet meer reageert. De defecte sector is een typisch probleem op de meeste schijven. Dit kan worden veroorzaakt door overmatig gebruik van de schijf, onzorgvuldig onderhoud, stof of fysieke schade.

Als u problemen ondervindt, zoals een langere opstarttijd van een schijf, het missen van willekeurige bestanden of een kleinere opslagruimte, is er een kans op defecte sectoren. U kunt slechte sectoren repareren met de Check Disk of chkdsk. Check Disk is een Windows-hulpprogramma dat is geprogrammeerd om schijfgerelateerde problemen op NTFS- en FAT-schijven te repareren. Rennen Chkdsk zal slechte sectoren lokaliseren en repareren om ze herbruikbaar te maken.

Als u ze in een vroeg stadium repareert, kan corruptie van de schijf worden voorkomen. Als het te laat is, kunt u de schijf nog steeds repareren, maar deze kan de gegevens erop beschadigen.

Boot Sector Virus

Het opstartsectorvirus infecteert specifiek de eerste opstartsector van een schijf. Zodra het de schijf heeft geïnfecteerd, wordt deze verspreid naar andere schijven wanneer de gebruiker de schijf opstart. Het begint met het maken van kopieën van de geïnfecteerde bestanden naar niet-geïnfecteerde regio’s. De infectie begint met het beschadigen van de opstartsectorcode. Het vervangt de bestaande code door een beschadigde opstartsectorcode.

Zodra uw computer is geïnfecteerd, kunt u prestatieproblemen op uw computer zien. Opstarten kost meer tijd of de computer begint te vertragen of reageert soms zelfs helemaal niet meer. Als het niet wordt verzorgd, crasht het de hele bootsector. U kunt het probleem met het opstartvirus oplossen door de genoemde instructie te volgen.

Net als elk ander virus is preventie de beste oplossing. Probeer weg te houden van onbekende bronnen van opslagapparaten en houd uw antivirus bijgewerkt. Als het helemaal niet lukte om het bootsectorvirus op tijd te identificeren, zal het de hele schijf beschadigen. Het ongelukkige resultaat van deze situatie is dat u geen toegang hebt tot de schijf of dat u de waardevolle gegevens erop verliest.

Overschrijven van bootsector

Zoals eerder besproken, bevat de opstartsector metagegevens van de schijf. Dat betekent dat elke wijziging op een schijf wordt geregistreerd in de opstartsector. Tijdens dit proces bestaat de kans dat sommige programma’s overschrijven naar de opstartsector. Zodra de opstartsector wordt overschreven, wordt deze corrupt.

Er zijn geen instructies om dit ongedaan te maken, u kunt de schijf repareren door deze opnieuw te formatteren met een nieuw bestandssysteem. Vergeet niet dat het opnieuw formatteren van een schijf gegevensverlies zal veroorzaken. Als u gegevens van een opnieuw geformatteerde schijfstick wilt herstellen tot het einde van het artikel.

Conversie van NTFS-schijf naar RAW

RAW-partitiefout wordt veroorzaakt wanneer het besturingssysteem het bestandssysteem op de schijf niet kan detecteren. Wanneer een eerste opstartsector onleesbaar wordt, markeert OS de schijf als RAW. De RAW-fout kan met alle soorten opslagapparaten gebeuren. Zodra een apparaat met deze fout is geconfronteerd, hebt u geen toegang meer tot de gegevens erop. De enige manier om toegang te krijgen tot gegevens op de RAW-partitie is met behulp van software voor gegevensherstel.

Er is geen betere metgezel dan Remo Recover onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies. Of het nu gaat om het herstellen van gegevens van een harde schijf die beschadigd is of het herstellen van gegevens van een opslagapparaat dat ontoegankelijk is, Remo Recover is absoluut de tool die u moet proberen. Download en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win

Conclusie:

Opstartsector is belangrijk voor de vlotte werking van het besturingssysteem. Soms kan de opstartsector om logische redenen worden beschadigd. Dit artikel spreekt over situaties die de eerste NTFS-opstartsector onleesbaar maken. Deze fout veroorzaakt meestal een opstartfout van het opslagapparaat. Als het apparaat niet op tijd wordt gerepareerd, veroorzaakt dit gegevensverlies.

U kunt eenvoudig gegevens herstellen van ontoegankelijke gegevens met behulp van efficiënte software voor gegevensherstel. Als u echter denkt dat er andere effectieve methoden voor zijn reparatie ntfs opstartsector deel het met ons in het commentaar hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie