Reparatie Outlook.pst is Geen Bestand met Persoonlijke Mappen

Over het algemeen zal Outlook PST een dergelijk PST-bestand weggooien dat geen persoonlijke mapfout is tijdens het importeren van een PST-bestand of een gesplitst bestand. Wat ook de reden is dat u de toegang tot al uw gegevens op uw Outlook-account verliest. Hier zijn enkele eenvoudige methoden die u kunnen helpen repareren Outlook.pst is geen bestand met persoonlijke mappen fout en krijg eenvoudig toegang tot uw Outlook-e-mails en contacten.

Hoe Repareren Outlook.pst is Geen Bestand met Persoonlijke Mappen

Methode 1: Controleer de machtigingen

Uw Outlook kan PST-bestanden openen / importeren die alleen lees- / schrijfrechten hebben. Bestanden met alleen-lezen-attribuut kunnen niet worden geopend door Outlook. Kopieer daarom het PST-bestand van een externe bron en schakel het uit ‘Read Only’ eigendom. Als dit niet helpt, probeer dan de volgende methoden.

Methode 2: Gebruik de functie ‘Import’ niet

Nadat u uw PST-bestand heeft hersteld, mag u de optie ‘Importeren’ niet gebruiken om het bestand in Outlook te gebruiken. De beste manier om een bestand in Outlook te openen, is door Outlook te openen en op te klikken – >

File-> Open-> Outlook Data File

Nu kunt u het Outlook PST-bestandspad opgeven om het beschikbaar te maken voor gebruik.

Methode 3: Controleer of het PST-bestand is gesplitst

Mogelijk hebt u een back-up gemaakt van uw Outlook PST-bestand en het back-upbestand gesplitst om het op meerdere locaties op te slaan. Als u deze gesplitste bestanden naar Outlook wilt importeren, voeg dan de gesplitste bestanden samen volgens de hiërarchie. Om te zien of het bestand is gesplitst, controleert u of het de extensie .00X heeft. Haal alle bestanden op en voeg ze samen om te importeren zoals in methode 2.

Methode 4: Gebruik Inbox Repair Tool

Als geen van de bovenstaande methoden u helpt reparatie Outlook.pst is geen bestand met persoonlijke mappen foutmelding, is uw PST-bestand mogelijk beschadigd. Maakt u zich geen zorgen! Microsoft heeft een ingebouwde tool geleverd om corrupte Outlook-bestanden te repareren: Inbox Repair Tool (ScanPST.exe). Bekijk deze link om te weten hoe u de scanpst.exe-tool moet gebruiken en uitvoeren.

Deze ScanPST-tool heeft echter enkele beperkingen en kan alleen kleine problemen oplossen. Het werkt ook op hetzelfde PST-bestand en daarom zijn er kansen om het bestand verder te bewerken, waardoor uw gegevens permanent ontoegankelijk worden. Daarom kunt u vertrouwen op een aantal hulpprogramma’s van derden, zoals Remo Repair Outlook PST-tool. Ga door met de volgende methode om te weten hoe u het Outlook-bestand kunt repareren, dit is geen bestandsfout met een persoonlijke map.

Methode 5: Gebruik Remo Repair Outlook om PST te repareren, geen persoonlijke mapfout

Als uw inbox-reparatietool de fout niet oplost, dan Remo reparatie Outlook PST tool is de beste keuze. Deze tool scant snel uw PST-bestand, maakt een nieuw bestand en plakt de gerepareerde gegevens erop. Zo maakt u uw corrupte PST-bestand toegankelijk. Omdat de tool aan een nieuw bestand werkt, zal uw originele bestand intact zijn en dus ongewijzigd.


Download Now For Windows

De tool werkt goed op alle Outlook-versies, inclusief Outlook 2016, 2013, 2010 en andere. Download Remo Repair Outlook PST en begin met het repareren van het bestand met de onderstaande stappen:

Stap 1: Download, installeer en start Remo Repair Outlook (PST) -tool op uw computer.

Stap 2: U krijgt een hoofdscherm met drie verschillende opties –

Main Screen

  • Selecteer ‘Open Default PST file– software zoekt naar de standaardlocatie van het PST-bestand
  • Select PST file Manually Klik hierop als u de locatie van het PST-bestand weet
  • Kiezen ‘Find all your PST files’ optie, wanneer u wilt dat de software alle PST-bestanden scant en weergeeft, kunt u vervolgens de vereiste kiezen

Stap 3: Kies nu een van beide ‘Normal Scan´ & ‘Smart Scan’ keuze

Select Scanning Method

Stap 4:  Klik nu gewoon op ‘Repair’ optie, zal dit het PST-herstelproces starten

Stap 5: Nadat het bestand is gerepareerd, geeft de software een lijst van alle herstelde items uit het gerepareerde PST-bestand

Stap 6: Als je de items hebt waarnaar je op zoek was, sla dan het PST-bestand op en importeer het in Outlook

Hiermee kunt u gemakkelijk reparatie Outlook PST fout en je hebt toegang tot je e-mails, contacten en andere gegevens.

Tips om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen

  • Probeer geen back-up van het Outlook PST-bestand te maken terwijl Outlook wordt uitgevoerd
  • Onderbreek niet tijdens het importeren van PST-bestanden
  • Zorg ervoor dat u uw Outlook afsluit voordat u uw pc afsluit
Reparatie Outlook.pst is Geen Bestand met Persoonlijke Mappen was last modified: september 14th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*