Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Photoshop Parser Fout

Overzicht: Als u de JPEG-parseerfout in Photoshop tegenkomt, zijn hier een paar manieren die u kunnen helpen het probleem in een mum van tijd op te lossen. Het artikel legt ook uit wat de beste manier is om eventuele fouten in Photoshop op te lossen met behulp van een effectieve PSD-reparatiesoftware.

Wat betekent dat het bestand niet kan worden geparseerd in Photoshop?

“Kon uw verzoek niet voltooien vanwege een probleem bij het parseren van de JPEG-gegevens”, het woord parse legt alles uit over deze fout. Het woord ontleden zegt lezen of analyseren. Dat betekent dat Photoshop de JPEG-afbeelding die u heeft geüpload niet kan analyseren. De JPEG-parseerfout kan verschillende redenen hebben, zoals een beschadigd JPEG-bestand of een incompatibele afbeelding, of zelfs vanwege onvoldoende geheugen op uw computer. Het volgen van de wortels van deze fout kan een beetje ingewikkeld zijn, maar in dit artikel wordt alles genoemd wat u nodig had om deze fout zonder complicaties op te lossen.

Note: In sommige gevallen kan uw Photoshop crashen als gevolg van overbelasting van de ram of een abrupte stroomuitval, waardoor uw huidige werkproject verloren gaat. Gelukkig kan dat herstel niet-opgeslagen PSD-bestanden met behulp van Photoshop-tijdelijke bestanden.

Reparatie Parsing JPEG Gegevensfout vanwege Beschadigd JPEG bestand

JPEG-bestanden zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk beschadigd raken tijdens het opslaan of downloaden van externe bronnen. Kopteksten en voetteksten van JPEG-bestanden zijn over het algemeen het aandachtsgebied van beschadiging in een JPEG-bestand (koptekst en voettekst slaan de metagegevens van het overeenkomstige bestand op). Als u een PSD-versie van het JPEG-bestand heeft, kunt u het PSD-bestand naar JPEG-indeling converteren en vervolgens gebruiken. Helaas kunt u, zelfs als het PSD-bestand beschadigd is, het beschadigde PSD-bestand repareren met Remo reparatie PSD.

Als u geen PSD-bestand heeft dat overeenkomt met het JPEG-afbeeldingsbestand, kunt u het beschadigde JPEG-bestand herstellen door het te openen in de verfapplicatie. Hier is hoe je het moet doen:

 • Klik met de rechtermuisknop op het JPEG-bestand en klik op openen met het Paint
 • Klik op Bestand en selecteer Save Aseen optie
 • Klik in het opslagvenster op de optie Opslaan als type en selecteer het .jpegformaat

Probeer het bestand opnieuw te openen nadat u het bestand als JPEG heeft opgeslagen. In de meeste gevallen zou dit waarschijnlijk moeten zijn reparatie Photoshop parser fout. Probeer de volgende methode als de fout niet is verholpen.

Photoshop Parseringsprobleem Vanwege Compatibiliteit

Deze fout kan ook optreden als de Photoshop-toepassing de JPEG-afbeelding niet kan decomprimeren. Om de Photoshop JPEG-parseerfout vanwege compatibiliteitsredenen te verhelpen, moet u de instellingen in de Photoshop-voorkeuren wijzigen. Hieronder volgen de stappen:

 • Open PhotoshopEdit > Preferences > File handling. Als u op bestandsafhandeling klikt, wordt een dialoogvenster geopend
 • In het dialoogvenster voor bestandsafhandeling vindt u het “File Compatibility” sectie met “Camera Raw Preferences” opties. Klik erop
 • Aan het einde van de Camera Raw Preferences section, je zal vinden JPEGen TIFF drop-down opties
 • Klik op JPEG en verander de instelling naar automatically open all supported JPEGsen doe zelfs hetzelfde voor de TIFF
 • Klik op OK en sluit het dialoogvenster met voorkeuren

Zodra alle stappen zijn voltooid, sluit u de Photoshop-toepassing af, start u deze opnieuw en importeert u het JPEG-bestand. Zelfs nu, als de fout niet is opgelost, kan dit te wijten zijn aan onvoldoende ram of fouten in de geheugentoewijzing.

Wijzig het Windows Register in Repareren Photoshop Parser Fout

Dit proces helpt om de parseerfout op te lossen vanwege onvoldoende geheugen. Soms kan onvoldoende geheugen ook leiden tot kladschijf fouten Photoshop.

Als u de gehele waarde van Photoshop DWORD in het register bewerkt, wordt de fout mogelijk verholpen. DWORD is een waarde die varieert van 0 tot 4.294.967.295. Om de DWORD-waarde te bewerken, moet u het Windows-register bewerken, wat ingewikkeld is. Maak dus geen fouten bij het volgen van de instructies. Als u een beginneling bent, neem dan de hoogste voorzorgsmaatregelen bij het uitvoeren van de onderstaande stappen:

Klik op Start en typ Regedit om het register te openen en volg het pad:

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Photoshop\120.0 of map met betrekking tot de versie die u gebruikt

editing dword to fix photoshop parsing error

Open de map en klik met de rechtermuisknop en klik op New. Selecteer in de weergegeven opties DWORD (32bit) Waarde.

renaming dword as overridephysicalmemory MB

Hernoem het nieuw gemaakte DWORD bestand als “OverridePhysicalMemoryMB” en open het bestand. Zet nu het basisstation op hexadecimal. In de gegevens voert het waardevak 4000 in (elke waarde tussen 4000 en 8000 wordt aanbevolen). Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten. Hiermee is het bewerken van de DWORD-waarde voltooid.

changing the hex value in dword

Start de computer opnieuw op en start Photoshop en controleer of de fout is verholpen of niet. Alle bovengenoemde methoden hebben betrekking op Windows. Als u wordt geconfronteerd met Photoshop, kan de JPEG-gegevensfout op Mac niet worden ontleed, volgt u de onderstaande methoden.

Hoe Repareren Photoshop Parser Fout op Mac?

Voor Mac-gebruikers kan de Photoshop-parseerfout worden opgelost door het problematische JPEG-bestand te importeren en exporteren.

 • Open de fotoapplicatie en klik bovenaan op het menu Bestanden

photos application to fix parsing error on mac

 • Klik in het vervolgkeuzemenu op Import Zoek het JPEG-bestand met de fout en importeer het in de fototoepassing.

 • Klik opnieuw op het menu Bestanden en selecteer nu de exportoptie. In het exportvenster vind je de optie Photo Kind. Klik op Photo Kindoptie en verander het formaat in TIFF

 • Exporteer het bestand naar de gewenste locatie en sla het op.

Als u de fout nog steeds tegenkomt, wijzigt u de compatibiliteitsinstelling in de Photoshop-toepassing. Het proces blijft hetzelfde als de Windows-versie. Zelfs als u de fout niet kunt herstellen, kan dit te wijten zijn aan een beschadigd PSD-bestand. Je moet reparatie corrupte PSD bestand Mac om deze fout op te lossen.

Om corrupte of beschadigde PSD-gegevens te repareren, wordt het altijd aanbevolen om Remo PSD Repair Software te gebruiken. De tool is speciaal ontworpen om het PSD-bestand samen met zijn lagen te herstellen. Ongeacht de schade aan het PSD-bestand kunt u uw PSD-bestand repareren met Remo Repair PSD. Download en probeer de tool nu gratis.

Download Remo Recover to recover photos and other files for free Download Remo Recover to recover deleted files for free

Gevolgtrekking

Zelfs nadat Adobe officieel heeft aangekondigd dat de fout “Kan uw verzoek niet voltooien vanwege een probleem bij het parseren van de JPEG-gegevens” is hersteld, melden nog steeds veel gebruikers dat ze de parseerfout zijn tegengekomen. Dit artikel bevat dus alle redenen waarom deze fout optreedt en bijbehorende oplossingen. Als u de fout niet kunt oplossen nadat u het artikel hebt gevolgd, laat het ons dan weten in de opmerkingen hieronder of neem contact op met ons technische ondersteuningsteam.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie