Reparatie PS4 Database Beschadigd

Jij en je clan scheuren de vijanden uit elkaar, je staat op het punt je score te halen nog maar één keer doden, je raakt de atoombom maar ineens komt je moeder en rukt het machtsakkoord. Verhaal van elke gamer, maar dat is niet het ergste toen je de PS4 aanzette, je merkte een fout op die zei: “de database is beschadigd herstart de PS4” of beschadigde gegevens “. De foutcodes zoals CE-34875-7 of NP-32062-3 codes betekenen dat games die zijn opgeslagen op het PS4-opslagstation beschadigd zijn. Wat het ook is, je kunt ze repareren met behulp van dit artikel, volg het artikel voor een gedetailleerde uitleg over hoe reparatie PS4 database beschadigd.

Twee gemeenschappelijke fouten op PS4 en hoe ze te verhelpen

De database is beschadigd op PS4:

Dit betekent dat de fout is opgetreden op het opslagstation. Enkele van de standaardsignalen dat uw PlayStation 4-database beschadigd of beschadigd is, zijn als volgt

 • Trage prestaties
 • Langere laadschermen
 • Drop is FPS
 • Het duurt langer dan normaal om in of uit te schakelen
 • Ten slotte is de foutmelding ‘PS4-database beschadigd. Start de PS4 opnieuw op ”

Repareren PS4 database beschadigd het enige wat u hoeft te doen is de database opnieuw opbouwen. De technische details van de Rebuilding PS4-database zijn vergelijkbaar met de defragmentatie van de harde schijf op uw computer.

De PS4-gegevensbeschadiging

Dit betekent dat de game die op het opslagstation is opgeslagen, beschadigd is of dat de console de opgeslagen game niet kan laden. Wanneer een game beschadigd is, kunt u doorgaans de volgende situaties tegenkomen

 • PS4 kan de applicatie of game niet starten
 • Soms wordt het spel automatisch afgesloten op het startscherm
 • Het spellogo wordt vervangen door het pictogram Gebroken bestand
 • Foutcode zoals: CE-34875-7 of NP-32062-3

Om de beschadigde gegevensfout op te lossen, moet je de game verwijderen en opnieuw installeren. Helaas verlies je soms zelfs je volledige gamegegevens, inclusief voortgang, checkpoints en prestaties. Desalniettemin kunt u de verloren opgeslagen bestanden uit de PS4-database herstellen met een gegevens herstel software of vanuit de PS4 plus cloud als je de synchronisatie hebt ingeschakeld.

download the software to fix Photoshop program error for free download now to recover deleted files from my documents folder

Hoe de PS4-database opnieuw op te bouwen en beschadigde PS4-database te repareren? 

Schakel eerst je PlayStation 4 uit en wacht minimaal 10 tot 15 minuten na het uitschakelen. Start nu de PS4 op in de veilige modus.

Om PS4 in de veilige modus op te starten, moet je de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt houden of tot je twee piepjes hoort.

Na het starten in de veilige modus ziet u de volgende opties op het scherm

 1. Start de PS4 opnieuw op
 2. Verander resolutie
 3. Systeemsoftware bijwerken
 4. Standaard instellingen terugzetten
 5. Database opnieuw opbouwen
 6. Initialiseer PS4
 7. PS4 initialiseren (systeemsoftware opnieuw installeren)

Verbind je dual shock 4 controller met je PS4 en navigeer naar de Rebuild Database optie en selecteer deze. Het opnieuw opbouwen kan echter veel tijd in beslag nemen, dus wees geduldig en wacht tot het proces is voltooid. Het opnieuw opbouwen van de database heeft geen invloed op bestaande games of DLC’s.

Gegevensbeschadigde fout op PlayStation 4 oplossen?

De enige manier om een beschadigde gegevensfout te herstellen, is door het defecte spel te verwijderen, of het kan ook te wijten zijn aan een verlopen licentie. Om die fout met beschadigde gegevens te corrigeren, hebt u twee opties.

 • Herstel de licentie van het spel
 • Verwijder het spel en installeer het opnieuw

Herstel licentie:

Meestal verloopt de licentie op PS4 nooit, maar het kan gebeuren als gevolg van synchronisatieverlies tussen je PS4 en accountinstellingen als gevolg van een louche internetverbinding.

Ga naar Instellingen> Accountbeheer om de licentie te herstellen

In het venster voor accountbeheer ziet u de volgende opties

 1. Afmelden
 2. Account Informatie
 3. Privacy instellingen
 4. Koppeling met andere diensten
 5. Activeer als je primaire PS4
 6. Herstel licentie

Klik op de Restore License. Start de PS4 opnieuw op en controleer de gegevens die zijn gemarkeerd als beschadigd. Als de fout nog steeds bestaat, ga dan verder met de volgende methode.

Verwijder het spel en installeer het opnieuw

Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar te gaan Notification Download > selecteer het beschadigde gegevensbestand (meestal met een gebroken bestandssymbool). Klik op opties op je dualshock 4 en selecteer verwijder optie om het te verwijderen. Download het spel en installeer het opnieuw.

Weinig belangrijke aanwijzingen om een PS4 goed te onderhouden

Schakel je PlayStation uit wanneer je hem niet gebruikt

Geef toe dat we onze PlayStations nooit goed uitschakelen. Als je de PS4 aan laat staan, zullen de interne onderdelen nog steeds werken en kunnen ze op de lange termijn de prestaties van de PS4 verslechteren. Dit kan echt zijn tol eisen, vooral op de harde schijven.

Regelmatige databaseherbouw

Het opnieuw opbouwen van de database corrigeert niet alleen de fouten met betrekking tot het opslagstation, maar wist ook alle fouten die verband houden met beschadigde gegevens. Gezien het feit dat tijdens het spelen van de game de opslagschijf op de hoogste capaciteit draait, zal het regelmatig opnieuw opbouwen van de database helpen om de prestaties van je PS4 te verbeteren.

Gevolgtrekking:

Zonder twijfel PS4 is de beste gameconsole die er is, maar dat betekent niet dat het bestand is tegen hard gebruik. Onjuiste omgang met PS4 kan leiden tot beschadiging van de database of beschadiging van de games of bestaande gegevens erop. Gelukkig is het rebuild-hulpprogramma van PS4 de beste zelfcorrigerende tool. Het gebruik van het Rebuild-databasehulpprogramma verwijdert bijna alle fouten, waaronder fouten in het opslagstation en ook beschadigde gegevensfouten. Als je kunt reparatie PS4 database beschadigd fout met behulp van dit artikel, deel het alstublieft.

Reparatie PS4 Database Beschadigd was last modified: april 13th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*