Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie PS4 Database Beschadigd

Jij en je clan zijn de vijanden aan het verscheuren, je staat op het punt je score te halen, nog één keer doden, je raakt de kernbom, maar plotseling komt je moeder en trekt aan het stroomkoord. Verhaal van elke gamer, maar dat is niet het ergste toen je de PS4 aanzette, je merkte een fout op met de melding “de database is beschadigd herstart de PS4 ” of beschadigde gegevens”. De foutcodes zoals CE-34875-7- of NP-32062-3-codes betekenen dat games die op de PS4-opslagschijf zijn opgeslagen, beschadigd zijn. Wat het ook is, je kunt ze repareren met behulp van dit artikel, volg het artikel voor een gedetailleerde uitleg over het repareren beschadigd ps4 database.

Twee veelvoorkomende fouten op PS4 en hoe ze te repareren

PS4-databasecorruptie: indicaties en oorzaken van PS4 database beschadigd

Wanneer de database van PS4 beschadigd is, betekent dit dat de fout is opgetreden op het opslagstation. Enkele van de standaardtekens dat uw PlayStation 4-database beschadigd of beschadigd is, zijn als volgt:

 • Trage prestaties
 • Langere laadschermen
 • Drop is FPS
 • Duurt langer dan normaal om in of uit te schakelen
 • Eindelijk, de foutmelding “PS4-database beschadigd. Start de PS4 opnieuw op”

Repareren PS4 database beschadigd het enige wat u hoeft te doen is de database opnieuw opbouwen. De technische details van de Rebuilding PS4-database zijn vergelijkbaar met de defragmentatie van de harde schijf op uw computer.PS4 database opnieuw opbouwen

Oorzaken van databasecorruptie:

 • Corruptie van de bestandskop
 • opslagmedia corruptie
 • Stroomuitval
 • Hardwarestoring

Om de fout te herstellen, hoeft u alleen maar de database opnieuw op te bouwen. De technische details van de Rebuilding PS4-database zijn vergelijkbaar met de defragmentatie van de harde schijf op uw computer.

De PS4-gegevenscorruptie

Dit betekent dat de game die op de opslagschijf is opgeslagen, beschadigd is of dat de console de opgeslagen game niet kan laden. Als een game beschadigd is, kun je doorgaans de volgende situaties tegenkomen:

 • PS4 kan de applicatie of game niet starten
 • Soms wordt het spel automatisch afgesloten naar het startscherm
 • Het spellogo wordt vervangen door Broken file Icon
 • Foutcode zoals: CE-34875-7 of NP-32062-3

Om de beschadigde gegevensfout op te lossen, moet je de game verwijderen en opnieuw installeren. Helaas kunt u soms zelfs uw volledige gamegegevens kwijtraken, inclusief opgeslagen voortgang, checkpoints en prestaties. Desalniettemin kunt u de verloren opgeslagen bestanden uit de PS4-database herstellen met behulp van software voor gegevensherstel op de harde schijf of van de PS4 plus-cloud als u de synchronisatie hebt ingeschakeld.PS4-gegevensbeschadiging.

download the software to fix Photoshop program error for free download now to recover deleted files from my documents folder

Hoe de PS4 Database Opnieuw op te Bouwen en Beschadigde PS4 Database te Repareren?

Schakel eerst je PlayStation 4 uit en wacht minimaal 10 tot 15 minuten na het uitschakelen. Start nu de PS4 op in de veilige modus.Beschadigde gegevensfout herstellen ps4

Om PS4 op te starten in de veilige modus, moet je de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt houden of totdat je 2 pieptonen hoort.

Na het opstarten in de veilige modus ziet u de volgende opties op het scherm:

 1. Start de PS4 opnieuw op
 2. Verander resolutie
 3. Systeemsoftware bijwerken
 4. Standaard instellingen terugzetten
 5. Database opnieuw opbouwen
 6. Initialiseer PS4
 7. PS4 initialiseren (systeemsoftware opnieuw installeren)

Verbind je dual shock 4 controller met je PS4 en navigeer naar de Rebuild Database optie en selecteer deze. Het opnieuw opbouwen kan echter veel tijd in beslag nemen, dus wees geduldig en wacht tot het proces is voltooid. Het opnieuw opbouwen van de database heeft geen invloed op bestaande games of DLC’s.

Gegevensbeschadigde Fout op PlayStation 4 Oplossen?

De enige manier om een beschadigde gegevensfout te herstellen, is door het defecte spel te verwijderen, of het kan ook te wijten zijn aan een verlopen licentie. Om die fout met beschadigde gegevens te corrigeren, hebt u twee opties.

 • Herstel de licentie van het spel
 • Verwijder het spel en installeer het opnieuw
 • Verwijder de corrupte gegevens handmatig

Herstel licentie:

Meestal verloopt een licentie op PS4 nooit, maar het kan gebeuren als de synchronisatie tussen je PS4 en accountinstellingen verloren gaat als gevolg van een duistere internetverbinding.

Om de licentie te herstellen ga naar Instellingen > Accountbeheer

In het venster voor accountbeheer ziet u de volgende opties

 1. Afmelden
 2. Account Informatie
 3. Privacy instellingen
 4. Koppeling met andere diensten
 5. Activeer als je primaire PS4
 6. Herstel licentie

Klik op Licentie herstellen. Start de PS4 opnieuw op en controleer de gegevens die als beschadigd zijn gemarkeerd. Als de fout nog steeds bestaat, gaat u verder met de volgende methode.

Verwijder de beschadigde gegevens handmatig

PS4-database heeft een corrupte map wanneer de database corrupt of beschadigd raakt. Daarom zal het probleem worden opgelost door de corrupte bestanden te verwijderen.

Stap 1: Ga naar Settings -> System Storage Management -> Saved Data ->Media Player

Stap 2: Navigeer naar de Media player folder. Find ‘corrupt data’ map opgeslagen bestand dat verschijnt.

Stap 3: Druk de Options knop en delete het opgeslagen corrupte gegevensbestand. Sluit nu af en Reopen de Media Player-app.

Het spel verwijderen en opnieuw installeren

Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar te gaan Notification Download > selecteer het beschadigde gegevensbestand (meestal met een gebroken bestandssymbool). Klik op opties op uw Dualshock 4 en selecteer de verwijderoptie om deze te verwijderen. Download en installeer het spel opnieuw.

Weinig belangrijke tips om een PS4 goed te onderhouden

Schakel je PlayStation uit wanneer deze niet in gebruik is

Geef toe dat we onze PlayStations nooit goed uitzetten. Als je de PS4 ingeschakeld laat, werken de interne onderdelen nog steeds en kunnen de prestaties van de PS4 op de lange termijn verslechteren. Dit kan echt een tol eisen, vooral op de harde schijven.De database is beschadigd PS4 .

Regelmatige database opnieuw opbouwen

Het opnieuw opbouwen van de database corrigeert niet alleen de fouten met betrekking tot het opslagstation, maar wist ook alle fouten die verband houden met beschadigde gegevens. Gezien het feit dat tijdens het spelen van de game de opslagschijf op de hoogste capaciteit draait, zal het regelmatig opnieuw opbouwen van de database helpen om de prestaties van je PS4 te verbeteren.

Gevolgtrekking:

Zonder twijfel is PS4 de beste gameconsole die er bestaat, maar dat betekent niet dat hij bestand is tegen ruwe behandeling. Onjuiste behandeling van PS4 kan leiden tot beschadiging van de database of beschadiging van de games of bestaande gegevens erop. Gelukkig is het rebuild-hulpprogramma van PS4 de beste zelfcorrigerende tool. Als u het hulpprogramma Rebuild database gebruikt, worden bijna alle fouten gewist, waaronder fouten op het opslagstation en ook beschadigde gegevensfouten. Als je de beschadigde PS4-databasefout kunt oplossen met behulp van dit artikel, deel het dan alsjeblieft.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie