Reparatie Quicktime Problemen met Afspelen MP4 MacOS High Sierra

Problemen tijdens het afspelen van videobestanden komen veel voor. Maar de situatie wordt vervelend als je niet weet hoe je het probleem kunt oplossen en weer kunt beginnen met het afspelen van de video. Bij zo’n gelegenheid had je een upgrade naar de nieuwste macOS High Sierra-versie. Daarna zijn er problemen geweest met MP4-video. Het MP4-bestand heeft afspeelproblemen op QuickTime.

Welnu, u hoeft zich geen zorgen te maken, want er is een oplossing voor elk probleem. Hier zijn een paar oplossingen voor afspeelproblemen met QuickTime MP4-bestand op macOS High Sierra. Als je corrupte of beschadigde video’s hebt gemaakt op de iPhone, kun je weten hoe reparatie corrupte iPhone video hier.

  1. Installeer QuickTime 7 Pro:

Probeer QuickTime 7 Pro te installeren. Dit komt omdat QuickTime 7 en hoger MP4-bestanden beter aankunnen. En QuickTime 7 Pro is de beste om met .mp4-bestanden om te gaan. Download dus QuickTime 7 Pro of een hogere versie op uw macOS High Sierra en speel MP4-bestanden.

  1. Installeer QuickTime MP4-codec:

Installeer QuickTime MP4 codec pack. Soms als de vereiste codec niet aanwezig is in QuickTime, is de kans groot dat het MP4-bestand niet wordt afgespeeld. U moet dus de vereiste codecs downloaden om de MP4-video op uw macOS High Sierra af te spelen.

  1. Speel op een andere mediaspeler:

De volgende oplossing is om te proberen de MP4-video af te spelen op een alternatieve mediaspeler. Je kunt proberen de video af te spelen op VLC-speler of MPlayerX wanneer je QuickTime MP4-afspeelproblemen ervaart op macOS High Sierra.

  1. Converteer MP4 naar QuickTime ondersteunde indeling:

Als geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, is het volgende dat u moet doen, het MP4-bestand converteren naar een door QuickTime ondersteund formaat. QuickTime speelt de meeste MP4-video’s af met MPEG2, MPEG-4, H.264, enzovoort. U zou echter nog steeds foutmeldingen of ervaringen tegenkomen schokkerig afspelen kwesties terwijl u probeert het MP4-bestand af te spelen op de QuickTime-speler; vooral als het MP4-bestand een niet-ondersteunde audio- of videocodec heeft. Dus in dit geval is de ultieme oplossing om het niet-afspeelbare MP4-bestand te converteren naar een door QuickTime ondersteund formaat.

Zorg ervoor dat u betrouwbare tools gebruikt om het MP4-bestand te converteren naar het door QuickTime ondersteunde formaat. Anders kan het bestand beschadigd raken.

Bovenstaande oplossingen zouden uw QuickTime MP4-afspeelproblemen op macOS Sierra moeten oplossen. Helaas, als u het probleem met de bovenstaande oplossing niet kunt oplossen of de geconverteerde MP4-video niet wordt afgespeeld, kunt u deze laatste en effectieve oplossing proberen.

Reparatie Quicktime Problemen met Afspelen MP4 MacOS High Sierra

In het geval dat het MP4-videobestand beschadigd of beschadigd is, kan geen van de mediaspelers het afspelen, inclusief QuickTime. In dergelijke gevallen kunt u gebruik maken van betrouwbare video reparatie tools om repareer corrupt QuickTime-bestand en speel het zonder enig probleem of afspeelfout.

ik stel voor Remo video reparatie tool om je corrupte MP4-video’s te repareren. Verwar de naam MOV-reparatie niet, de software kan ook MP4-videoreparatie ondersteunen. Niet alleen corrupte MP4-bestanden, het lost zelfs niet-geopende, ontoegankelijke, beschadigde MP4- en MOV-videobestanden in een korte tijd op. Zo, repareren Quicktime problemen met afspelen MP4 MacOS High Sierra die afspeelproblemen vertoont op macOS High Sierra met deze aanbevolen software met behulp van onderstaande procedure.

Hoe Repareren Quicktime Problemen met Afspelen MP4 MacOS High Sierra:

Stap 1: Lancering Remo Repair MOV, selecteer uw corrupte MP4-bestand samen met een gezonde MP4-video (ter referentie) en klik op de Repair knop.

Stap 2: Preview en verifieer uw gerepareerde QuickTime MP4-bestand.

Stap 3: Save de vaste MP4-video op een nieuwe locatie.

Extra informatie: Als een van uw filmbestanden beschadigd of ontoegankelijk is en u op zoek bent naar een hulpmiddel om het te repareren, dan volg de link om het videobestand in slechts een paar eenvoudige stappen te herstellen.

Reparatie Quicktime Problemen met Afspelen MP4 MacOS High Sierra was last modified: januari 18th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*