Reparatie Systeemherstel Fout 0x80070091 Windows 10

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als systeemherstel mislukt, kan het erg moeilijk zijn om bepaalde problemen met het besturingssysteem op te lossen. Systeemherstel is een optie in Windows-besturingssystemen waarmee een gebruiker zijn computer kan herstellen naar een eerdere werkende staat, afhankelijk van het gekozen herstelpunt.

In Windows 10 slaagt Systeemherstel er echter niet in om foutcode 0x80070091 te retourneren, waardoor u ongewenste wijzigingen ongedaan kunt maken. Laten we in het onderstaande artikel begrijpen wat systeemherstelfout 0x80070091 is en hoe repareren systeemherstel fout 0x80070091 Windows 10.

"Systeemherstelfout 0x80070091" in Windows 10 treedt meestal op als gevolg van een slechte sector of hardware-corruptie. De gebruiker krijgt meestal de volgende fout te zien

"Systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen van uw computer zijn niet gewijzigd.

Details:

Systeemherstel is mislukt tijdens het herstellen van de map vanaf het herstelpunt.

Bron: AppxStaging

Bestemming: % ProgramFiles% \ WindowsApps

Er is een niet-gespecificeerde fout opgetreden tijdens Systeemherstel. (0x80070091)"

Raak niet in paniek als u met deze fout bent geconfronteerd. In dit artikel zult u een eenvoudige oplossing begrijpen om systeemherstelfout 0x80070091 in Windows 10 op te lossen en ook leren hoe verloren of verwijderde bestanden terughalen tijdens systeemherstel bevestigingsproces.

Controleer uw antivirus

Het gebruik van een antivirusprogramma is nogal belangrijk als u uw pc wilt beschermen tegen online bedreigingen, maar soms kan uw antivirusprogramma uw systeem verstoren en deze fout veroorzaken. Als u fout 0x80070091 op uw pc heeft, kunt u proberen bepaalde antivirusfuncties uit te schakelen. Soms kan uw antivirusprogramma andere toepassingen de toegang tot bepaalde mappen blokkeren en dat kan tot dit probleem leiden.

Als het probleem nog steeds aanwezig is, moet u uw antivirusprogramma mogelijk volledig uitschakelen. In het ergste geval moet u mogelijk zelfs uw antivirusprogramma verwijderen. Zodra uw antivirusprogramma is verwijderd, controleert u of het probleem is opgelost. Als het probleem zich blijft voordoen, volg dan de onderstaande methodologie.

Hoe Repareren Systeemherstel Fout 0x80070091 Windows 10?

Door dit te volgen, kunt u dit moeiteloos doen reparatie systeemherstel fout 0x80070091 Windows 10:

  1. Ga naar de zoekbalk en typ CMD. Selecteer rechts onder de beschikbare opties de optie Uitvoeren als beheerder
  2. Typ de volgende opdracht chkdsk / f X: waarbij "X" de stationsletter aangeeft, die in de meeste gevallen "C:" -station is
  3. Deze opdracht kan u vragen het systeem opnieuw op te starten. Na het opnieuw opstarten zal het de hele schijf scannen op slechte sectoren en zal deze beginnen uit te roeien. Dus als u wilt dat de schijf wordt gecontroleerd, druk dan op Y of druk anders op N.

Het is belangrijk om alle applicaties te sluiten en al uw werk op te slaan voordat u het systeem opnieuw opstart. Wanneer CHKDSK op uw harde schijf wordt uitgevoerd, kan het apparaat ook slechte sectoren tegenkomen. Als een gebruiker geen back-up heeft voordat het systeemherstel wordt uitgevoerd, gaan de gegevens op de schijf verloren.

Ook wanneer CHKDSK reparaties uitvoert aan de systeembestanden, negeert het de opgeslagen gegevens op de ruimte, wat resulteert in verloren gegevens. Als u geen back-up van gegevens hebt gemaakt, heeft u een betrouwbare tool voor gegevensherstel nodig om gegevens van uw besturingssysteem te herstellen. Remo herstellen is een professionele tool voor gegevensherstel die gegevens kan herstellen van elke beschadigde harde schijf. Het is geprogrammeerd met geavanceerde scanalgoritmen die gegevens moeiteloos kunnen herstellen. De tool kan meer dan 300 bestandsindelingen herkennen en kan gegevens herstellen van elk opslagapparaat.

About the Author: Remo Software