Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie Wazige Korrelige Afbeelding Photoshop

Heeft u problemen met korrelige of wazige afbeeldingen en vraagt u zich af hoe u deze kunt oplossen? Photoshop is een betrouwbare en bekende fotobewerkingssoftware die de meeste fotogerelateerde problemen kan oplossen. Dit artikel zal u helpen te begrijpen hoe u dat moet doen reparatie wazige korrelige afbeelding Photoshop.

Korrels worden vaak op een foto gezien vanwege hoge ruisniveaus en lage helderheid. Aan de andere kant zijn wazige afbeeldingen van lage kwaliteit en hebben ze een zeer minimale definitie. Laten we de veelvoorkomende problemen met deze foto’s begrijpen.

Wat Maakt Foto’s Korrelig en Wazig?

Er zijn verschillende fotografische omstandigheden die uw afbeelding korrelig of wazig maken. Dit is afhankelijk van tal van scenario’s.

 1. Korrelige foto’s: Bij korrelige foto’s is het ruisniveau relatief hoger dan normaal, een hoger ruisniveau beïnvloedt de scherpte en helderheid van het beeld. Hieronder volgen de factoren die bijdragen aan de korrels in de afbeeldingen.
 2. ISO: ISO speelt een belangrijke rol terwijl de belichting in je camera laag is, hoe hoger de ISO, hoe hoger het ruisniveau in een camera. Dit heeft invloed op de korreligheid van de foto en vermindert de scherpte en kwaliteit van de foto
 3. Lichte staat: De lichtconditie speelt een zeer belangrijke rol, aangezien de helderheid van de foto wordt bepaald door de verlichting van de nabije omgeving. Wanneer je bijvoorbeeld op een avond of avond een selfie of foto maakt, heeft de lichtconditie invloed op de helderheid en is het resultaat van de foto meestal korrelig
 4. Cameratype: Het type camera dat wordt gebruikt, is ook van invloed op een korrelig beeld, een camera met kleine sensoren heeft de neiging de scherpte van het beeld te verminderen. Dit soort camera’s heeft een zeer lage gevoeligheid op plaatsen met weinig licht.
 5. Wazige foto’s: Zoals we allemaal weten, hebben wazige afbeeldingen een zeer lage beeldkwaliteit en helemaal geen definitie. Laten we de gebruikelijke redenen voor wazige of geschudde beelden begrijpen.
 6. Wazige foto door beweging van de camera of het onderwerp: Het beeld wordt vaak wazig wanneer het onderwerp in de hoofdfocus of de camera beweegt terwijl de foto wordt gemaakt. Evenzo heeft het bereik van bewegingscamera’s ook invloed op de foto van het primaire doelwit.
 7. Onscherp: Als de lens niet is uitgelijnd met het onderwerp, wordt het beeld wazig zodra het is vastgelegd. Het kan ook zijn dat de focus niet op het primaire object of de persoon ligt, de beelden kunnen wazig worden als deze versmelten met de achtergrond.

In het onderstaande gedeelte begrijpt u eenvoudige oplossingen voor hoe repareren wazige korrelige afbeelding Photoshop moeiteloos. De oplossing heeft afzonderlijke oplossingsmethodologieën om ze op te lossen

Hoe Korrelige Foto’s in Photoshop te Repareren?

Een betrouwbare fotobewerkingstoepassing zijn, Photoshop kan helpen foto’s repareren met hoge ruisniveaus van uw korrelige afbeelding moeiteloos. Het is ook in staat om bepaalde foto-eigenschappen zoals scherpte, helderheid, enz. Te verbeteren.

 • Open je korrelige afbeelding in Adobe Photoshop
 • Klik op de bovenste balk op Filter > Noise > Reduce Noise
 • Pas in het venster Ruis verminderen de drie schuifregelaars aan: sterkte, kleurruis verminderen en details verscherpen totdat u de korrels kunt verminderen en de vereiste kwaliteit hebt verkregen.
 • U kunt het resultaat bekijken in het voorbeeldvenster aan de rechterkant door het vakje JPEG-artefact verwijderen aan te vinken
 • Klik op OK en sla de bewerkte afbeelding op.

Hoe Maak je een Wazig Beeld Duidelijk met Photoshop?

Photoshop heeft een automatisch hulpmiddel voor het verminderen van camerabewegingen, wat handig is om een wazig beeld duidelijker en beter te maken.

Gebruik de optie voor automatische reductie van onscherpte

 • Open de wazige afbeelding die moet worden gewijzigd.
 • Selecteer Filter > Sharpen > Shake Reduction. Photoshop analyseert automatisch het gebied van de afbeelding dat het meest geschikt is voor reductie van trillingen, bepaalt de aard van de vervaging en geeft advies over de juiste correcties voor de hele afbeelding. De gecorrigeerde afbeelding wordt ter beoordeling weergegeven in het Shake Reduction dialog.

Vervaag het spoor

Photoshop biedt u een blauwe trace-optie om het wazige deel van de afbeelding aan de verschillende kanten van de afbeelding te verminderen. Deze optie heeft meerdere effecten.

Geavanceerd onscherpte-spoor

Met deze optie kan de gebruiker de beste reductie van bewegingsonscherpte maken in Photoshop en de foto helderder en duidelijker maken.

Traceergrenzen vervagen

Met de instelling Grenzen vervagen trace kan de gebruiker de waarde van de bundelgrootte van het vervagingsspoor aanpassen.

Zoals u weet, zijn PSD-bestanden gevoelige bestandsindelingen die gemakkelijk kunnen lijden onder gegevensverlies en corruptie.  Remo PSD Reparatie is handig om het beschadigde PSD-bestand moeiteloos te repareren.

Download Remo Recover for Recycle Bin recovery

Remo PSD-reparatie werkt op het alleen-lezen-mechanisme en de tool is ingebouwd met geavanceerde algoritmen die uw beschadigde PSD-bestand binnen een paar klikken kunnen repareren.

Samenvatting

Het artikel vat de eenvoudigste methoden voor repareren wazige korrelige afbeelding Photoshop. Het geluidsniveau en de functies voor het verminderen van trillingen spelen een cruciale rol bij het corrigeren van het beeld of om het er minder korrelig uit te laten zien. Maar met Photoshop kunt u korrelige, wazige afbeeldingen slechts tot op zekere hoogte corrigeren. Het grootste deel van het probleem kan worden voorkomen door bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen tijdens het maken van de foto, zoals het aanpassen van de ISO of het gebruik van de automatische modus.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie