Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren AVI Header

De koptekst van een AVI-bestand bevat de metagegevens van de video, zoals de bitsnelheid van het AVI-bestand, het aantal videoframes, de grootte van een frame in pixels. Een mediaspeler gebruikt dus een koptekst als referentie wanneer u een AVI-video afspeelt. Daarom ontvangt u een melding van de mediaspeler wanneer het headerbestand kapot of beschadigd is “Windows media player aangetroffen fout tijdens het spelen video”, bestand kon niet worden afgespeeld, enz.

Deze fouten als gevolg van AVI-headercorruptie kunnen echter eenvoudig worden verholpen met behulp van de Remo Repair AVI-tool. Volg de onderstaande instructies om reparatie AVI header snel en gemakkelijk.

customer review after fixing AVI header

Hoe een beschadigde AVI-header te repareren met VLC

De eerste aanbeveling aan elke gebruiker zou zijn om reparatie AVI video bestand met behulp van VLC mediaspeler. Als je een AVI-bestand opent met een beschadigde header in de VLC-mediaspeler, zal de speler je namelijk opzettelijk vragen om de video te repareren via een pop-upvenster met de optie “build index then play”. De efficiëntie van het reparatieproces is echter niet betrouwbaar. Als de schade kritiek is, is de kans groot dat de VLC-mediaspeler reparatie gebroken AVI bestands index of koptekst is smal.

Wat is de effectieve methode om de AVI-bestandsheader te herstellen?

Als een VLC-mediaspeler de AVI-header niet kan repareren, is de best mogelijke oplossing voor u om de AVI-header te repareren Remo Reparatie AVI. Remo Repair AVI is een uitgebreide tool die is ontworpen en ontwikkeld om gebroken header, AVI-index, stotteren en beschadigde AVI-videobestanden te repareren. De efficiënte algoritmen van Remo AVI Repair kunnen de AVI-header gemakkelijk analyseren en reconstrueren.

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe Repareren AVI Header?

Om een beschadigd AVI-videobestand te repareren dat de Remo Repair AVI-tool niet zal downloaden en installeren, volgt u de onderstaande stappen.

Stap 1: Start Remo Repair AVI en klik op het Browse om het AVI-videobestand met een beschadigde koptekst te selecteren.

repair avi file header

Stap 2: Klik op de Repair knop om te beginnen met het herstellen van de AVI-bestandsheader naar de oorspronkelijke staat. Zodra de AVI-header is hersteld, gaat de tool verder naar het voorbeeldscherm.

preview repair AVI header video

Stap 3: Klik op de voorbeeldknop om te controleren of de video is hersteld of niet. Nadat u hebt gecontroleerd of de AVI-video is gerepareerd, klikt u op het Save optie om de gerepareerde koptekst van het AVI-videobestand te herstellen.

saved AVI file header after fixing it

 

Dat is alles, u hoeft het AVI-videobestand niet te bewerken met HEX-editor (software waarmee de gebruiker het AVI-headerbestand handmatig kan bewerken) of afhankelijk van de mediaspeler. Geïntegreerd met de geavanceerde reparatie-algoritmen zorgt Remo Repair AVI ervoor dat het AVI-headerbestand wordt hersteld.

Must-know kenmerken van Remo Repair AVI | Reparatie AVI-header

  1. Alleen-lezen-modus:

Omdat veel gebruikers er de voorkeur aan geven dat hun originele video ongewijzigd blijft. Remo is ontworpen om een kopie van het beschadigde bestand te maken om de videokop te repareren. Dus zodra u de beschadigde video uploadt, maakt deze tool een kopie van het originele bestand en repareert deze.

  1. Herstel alle AVI-gerelateerde fouten in slechts 3 klikken

Remo Repair AVI is ontwikkeld als een uitgebreide tool voor alle AVI-gerelateerde fouten. Met Remo kunnen gebruikers beschadigde AVI-video’s repareren, AVI-videobestanden met niet synchroon audio, AVI-video met gebroken video- of audioframes, bevroren AVI-videobestanden of AVI-video die alleen audio of alleen video afspeelt.

  1. Compatibel met alle compressiestandaarden van AVI.

Omdat AVI-video beschikbaar is in verschillende compressiestandaarden zoals Xvid, Divx. Remo is gebouwd om reparatie van alle lossy en lossless compressiestandaarden van AVI-videobestanden te ondersteunen.

  1. 24/7 klantenondersteuning:

Als u nog vragen heeft met betrekking tot het repareren van AVI-videokoppen, kunt u altijd contact opnemen met de technische afdeling ondersteuning die zijn opgeleid om u te helpen bij het oplossen van AVI-gerelateerde fouten.

Scenario’s die resulteren in een beschadigde AVI-header

Hieronder volgen enkele van de scenario’s waarmee u rekening moet houden om beschadiging van AVI-video’s in de toekomst te voorkomen.

  • Onvolledig gedownload AVI-videobestand
  • AVI-videobestand dat wordt onderbroken tijdens het overbrengen tussen de apparaten
  • Het videobestand abrupt beëindigen terwijl het wordt afgespeeld, zoals een plotselinge stroomuitval
  • Virus of malware geïnfecteerd AVI-videobestand

Gevolgtrekking:

Zoals je hebt repareren AVI header, hier is een korte samenvatting als u belangrijke aspecten heeft gemist. Omdat het AVI-headerbestand de metadata van het videobestand bevat. Dus als het header-bestand beschadigd is, kan elke mediaspeler het AVI-bestand niet afspelen. U kunt de beschadigde AVI-videobestandkop repareren met behulp van Remo Repair AVI. De geavanceerde reparatiealgoritmen van Remo repareren de beschadigde AVI-videobestandkop en maken het videobestand afspeelbaar.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie