Hoe kan ik Repareren Beschadigde SD Kaart via CHKDSK

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Er is niets erger dan dat je SD-kaart beschadigd raakt. Al uw belangrijke videobestanden, afbeeldingen, muziekbestanden, documenten en andere gegevens op de kaart worden ontoegankelijk. U wilt niet dat een beschadigde SD-kaart rondslingert met al uw vitale gegevens erin en nutteloos rondslingert, toch?Beschadigde SD kaart herstellen.

Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. Het is mogelijk om een corrupte SD-kaart te repareren. In dit artikel vertellen we u hoe u een beschadigde SD kaart via CHKDSK kunt repareren. Lees verder om te weten hoe het kan.

  • Sluit de SD-kaart aan op de computer met behulp van een kaartlezer of een USB-kabel
  • Ga naar het menu Start, typ cmd in de zoekbalk en druk op Enter. Je zal vinden exe in de programmalijst.
  • Klik met de rechtermuisknop op cmd.exe en selecteer Run as Administrator optie
  • Nu krijgt u de opdrachtvensters
  • Typ chkdsk in het venster gevolgd door de stationsletter die overeenkomt met de SD-kaart, een dubbele punt en of /f

Bijvoorbeeld: chkdsk h: /f

Waarbij h de stationsletter van de SD-kaart is

  • Nadat je deze opdracht hebt getypt, druk je op Enter en wacht je tot de beschadigde SD-kaart is gerepareerd

Het herstelproces zal enige tijd duren, afhankelijk van de ernst van de corruptie en de opslaggrootte van de kaart. Zodra het reparatieproces is voltooid, kunt u het opdrachtpromptvenster verlaten en uw SD-kaart controleren. De corruptie moet worden verholpen.Chkdsk bestanden herstellen SD kaart.

Soms, als de corruptie te ernstig is en Chkdsk de SD-kaart niet kan repareren, moet je de kaart formatteren om de corruptie te herstellen. Maar als u de kaart formatteert, worden alle gegevens erop gewist. Zo verlies je alle bestanden die op de SD-kaart zijn opgeslagen. Bezorgd? Wees niet; het is mogelijk om gegevens terug te krijgen van een geformatteerde SD-kaart met behulp van Remo Recover-software. Ja, de tool scant de geheugenkaart om de gewiste bestanden te lokaliseren en herstelt ze gemakkelijk.Beschadigde bestanden SD kaart herstellen.

Niet alleen dat, de applicatie helpt ook gegevens herstellen van beschadigde geheugenkaart zelfs als u geen back-up hebt. Deze Card Recovery-tool is handig om gemakkelijk bestanden terug te krijgen van beschadigde, geformatteerde, ontoegankelijke RAW-geheugenkaarten. Al uw foto's, video's, documenten en andere gegevens die op de kaart aanwezig zijn, worden in slechts enkele minuten opgehaald. Het ondersteunt gegevensherstel van verschillende geheugenkaartmerken zoals Kingston, SanDisk, Sony, Transcend en vele anderen

About the Author: Remo Software