Hoe kan ik Repareren Beschadigde SD Kaart via CHKDSK

Er is niets erger dan dat je SD-kaart beschadigd raakt. Al uw belangrijke videobestanden, afbeeldingen, muziekbestanden, documenten en andere gegevens die op de kaart aanwezig zijn, zijn ontoegankelijk. Je wilt niet dat een beschadigde SD-kaart rondslingert met al je essentiële gegevens erin en rond nutteloos rondslingert, toch?

Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Het is mogelijk om corrupte SD-kaarten te repareren. In dit artikel vertellen we je hoe je een beschadigde SD-kaart kunt herstellen via CHKDSK. Lees verder om te weten hoe het kan worden gedaan.

  • Steek de SD-kaart in de computer met behulp van een kaartlezer of een USB-kabel
  • Ga naar het menu Start, typ cmd in de zoekbalk en druk op Invoeren. U vindt exe in de programmalijst.
  • Klik met de rechtermuisknop op cmd.exe en selecteer “Uitvoeren als beheerder” optie
  • Nu krijgt u de opdrachtvensters
  • Typ chkdsk in het venster gevolgd door de stationsletter die overeenkomt met de SD-kaart, een dubbele punt en of /f

Bijvoorbeeld: chkdsk h: /f

Waarbij h de stationsletter van de SD-kaart is

  • Nadat je deze opdracht hebt ingevoerd, druk je op Invoeren en wacht je totdat de beschadigde SD-kaart is hersteld

Het fixeerproces zal enige tijd duren, afhankelijk van de ernst van de beschadiging en de opslagcapaciteit van de kaart. Zodra het reparatieproces is voltooid, kunt u het venster met opdrachtprompts verlaten en uw SD-kaart controleren. De corruptie moet worden verholpen.

Soms, als de corruptie te streng is en Chkdsk de SD-kaart niet kan repareren, moet je de kaart formatteren om de beschadiging op te lossen. Maar het formatteren van de kaart wist alle aanwezige gegevens. Zo verlies je alle bestanden die op de SD-kaart zijn opgeslagen. Bezorgd? Wees niet; het is mogelijk om gegevens terug te krijgen van de geformatteerde SD-kaart met behulp van Remo Recover Software. Ja, de tool scant de geheugenkaart om de gewiste bestanden te lokaliseren en herstelt ze gemakkelijk.

Niet alleen dat, de applicatie helpt ook gegevens herstellen van beschadigde geheugenkaart zelfs als u geen back-up hebt. Deze kaartherstel tool is handig om bestanden gemakkelijk terug te krijgen van beschadigde, geformatteerde, ontoegankelijke, RAW geheugenkaarten. Al uw foto’s, video’s, documenten en andere gegevens die op de kaart aanwezig zijn, worden binnen enkele minuten opgehaald. Het ondersteunt data recovery van verschillende merken geheugenkaarten zoals Kingston, SanDisk, Sony, Transcend en vele anderen.

Hoe kan ik Repareren Beschadigde SD Kaart via CHKDSK was last modified: november 2nd, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*