Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren Corrupte AVI Bestanden Mac

Stotteren, bevriezen of onjuiste audio- en videosynchronisatie duidt erop dat uw AVI-videobestand corrupt is. De meest voorkomende reden waarom een AVI-bestand beschadigd raakt, is onvolledige informatie veroorzaakt door onderbrekingen tijdens het afspelen of overbrengen van het bestand. Lees dit artikel aandachtig om te leren hoe repareren corrupte AVI bestanden Mac.

Wanneer het AVI-bestand beschadigd raakt, kan het niet worden afgespeeld en worden verschillende fouten weergegeven. Laten we eens kijken naar enkele van de oorzaken die tot beschadigde AVI-bestanden op Mac leiden:

  • Het regelmatig wijzigen van het bestandsformaat om de video tijdelijk te repareren, leidt tot corruptie en ontoegankelijkheid
  • Onderbrekingen tijdens het afspelen van de video of gedwongen afsluiten van het systeem leiden ook tot beschadiging van de AVI-header op Mac
  • Onderbrekingen tijdens het overbrengen van AVI-video’s naar een ander Mac-systeem of een extern opslagapparaat beschadigen het bestand
  • Tijdelijke aanpassingen om het AVI-bestand op een niet-ondersteunde mediaspeler af te spelen, leiden tot beschadiging van uw AVI-video op Mac

Wanneer uw AVI-videobestand beschadigd raakt, wordt het onspeelbaar of schokkerig. Echter, AVI bestanden niet spelen kan reparatie met behulp van een professionele AVI-reparatietool zoals Remo Repair AVI. Deze tool repareert corrupte AVI-bestanden op Mac zonder het originele bestand te wijzigen, aangezien deze tool alleen is gebouwd voor de alleen-lezenmodus. Met de gebruiksvriendelijke interface van Remo Repair AVI kunt u uw AVI-bestanden op Mac repareren zonder technische of complexe stappen.

Tool om beschadigde AVI-video’s op Mac te repareren

VLC Media Player voor Mac is in staat reparatie corrupte AVI bestanden Mac gratis door te veranderen Preferences van de VLC-speler.

  • Open VLC-speler, ga naar Preferencesen selecteer Show all
  • Uitbreiden Demuxers en klik op AVI
  • Selecteer Always fix van de Force index creation vervolgkeuzelijst en klik Saveselect avi always fix to repair corrupted avi files on mac

Uw corrupte AVI-bestand op Mac zal binnen de kortste keren worden gerepareerd. Als dit uw corrupte AVI-bestand op Mac niet heeft opgelost, met behulp van een professional AVI video reparatie software op Mac wordt sterk aanbevolen. Volg de onderstaande stappen van de videoreparatietool en uw AVI-bestand zal binnen de kortste keren gemakkelijk worden hersteld.

Herstel Corrupt AVI-bestand op Mac met behulp van Remo Repair AVI Mac

Remo Repair AVI, een bekroonde tool die een kopie van uw originele AVI-bestand maakt om wijzigingen te voorkomen. De tool scheidt de audio- en videostreams van uw corrupte AVI-bestand om ze te repareren en voegt zich opnieuw samen om een corruptievrij afspeelbaar AVI-bestand te maken. Deze tool kan AVI-videobestanden repareren op alle Mac OS-versies, inclusief de nieuwste El Capitan.

download the software to repair avi files on Mac for free

Notitie: Je kan ook reparatie corrupte AVI bestanden Windows OS met behulp van de Remo Repair AVI Windows-versie.

Download, installeer en start Remo Repair AVI op uw Mac om het reparatieproces te starten.

Stap 1: Klik op Browse om het beschadigde AVI-bestand te selecteren.

main screen of thesoftware to repair AVI videos

Stap 2: Klik op Repair Zodra u uw niet-afspeelbare AVI-bestand heeft geselecteerd om het reparatieproces te starten.

Stap 3: Zodra de AVI-video is gerepareerd, gebruikt u de Preview functie om de video te verifiëren voordat u deze op een van uw opslagapparaten opslaat.

Gevolgtrekking:

Als u Remo Repair AVI gebruikt, moet u beschikken over repareren corrupte AVI bestanden Mac gemakkelijk. Als u echter vragen heeft over het product, maak dan gebruik van de technische assistentie van het Remo Software-team.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie