Mac

Hoe Repareren Kan niet Aan Herstel Mac SSD van Herstelmodus Schijfhulpprogramma Eerste Hulp Kwestie?

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

“"Toen ik EHBO op de SSD-schijf probeerde uit te voeren, kreeg ik een foutmelding dat:

" First Aid vond corruptie die hersteld moet worden. Voer First Aid from Recovery uit om het opstartvolume te herstellen."

Dus ik startte mijn computer opnieuw op door de Cmd-R-opties ingedrukt te houden om de herstelmodus te openen. Toen ik in de herstelmodus kwam, opende ik Schijfhulpprogramma en selecteerde vervolgens de SSD-schijf om EHBO uit te voeren. Maar ik kreeg dezelfde foutmelding als hierboven. Kunt u mij alstublieft helpen dit probleem op te lossen?” Wat is schijf ehbo mac ?

We zullen! Dit is nu een veel voorkomend probleem, Mac-gebruikers die EHBO proberen uit te voeren vanuit de herstelmodus om corrupte SSD, USB-drive of externe schijf wordt niet weergegeven op Mac. Dus, hier is een artikel om u te helpen oplossen dat het EHBO-schijfhulpprogramma niet in de herstelmodus kan worden uitgevoerd.Schijf ehbo mac mislukt.

EHBO is functionaliteit die beschikbaar is onder Mac Disk Utility. Dit hulpprogramma voor Schijf-EHBO valideert en repareert fouten en logische problemen die te maken hebben met externe schijven zoals SSD die niet goed werken, Mac-systeem met opstartproblemen, problemen met het bestandssysteem zoals APFS, HFS en HFS+, enz.

Voer EHBO uit in de herstelmodus met behulp van Command Line-

Als het u niet is gelukt om EHBO uit te voeren in de herstelmodus, gebruik dan de opdrachtterminal om te verhelpen dat de Mac SSD niet kan worden hersteld na herstel van de eerste hulp:

  • Voer de opdracht in om uw SSD-schijf te verifiëren - diskutil verifyDisk /dev/disk0
  • Voer vervolgens in diskutil repairDisk /dev/disk0 opdracht om uw SSD-schijf te repareren.
  • Nadat u deze opdrachten hebt uitgevoerd, gaat u terug naar Schijfhulpprogramma en gaat u verder met het repareren van uw SSD-schijf.
  • Nu kunt u EHBO uitvoeren vanaf herstel zonder enige fout te krijgen.

Notitie: Het wordt altijd aangeraden om een back-up van gegevens van SSD te maken voordat u schijfhulpprogramma Mac EHBO uitvoert. Omdat één verkeerde opdracht u een enorme hoeveelheid gegevensverlies van uw externe schijf kan kosten.Schijf-ehbo Mac loopt vast

Hoe kunt u eerste hulp uitvoeren vanaf herstel om schijffouten te herstellen?

  1. Selecteer Opnieuw opstarten in het Apple-menu.
  2. Kort nadat uw Mac opnieuw is opgestart, houdt u de Command- en R-toetsen ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
  3. Selecteer de optie Schijfhulpprogramma en klik op Doorgaan.
  4. Kies nu in het linkermenu de schijf of het volume dat u wilt repareren.
  5. Klik op EHBO
  6. Klik op Uitvoeren

Op deze manier kunt u EHBO uitvoeren vanaf herstel om uw schijf met succes te herstellen. In het geval dat het foutmeldingen zoals Disk Utility can’t repair your disk of The underlying task reported failure, probeer opnieuw First Aid Disk Utility Repair uit te voeren.Wat doet schijf EHBO Mac?

Onthoud dat als u EHBO vanaf herstel hebt uitgevoerd om de SSD-schijf of een externe harde schijf te repareren, de functie Schijfhulpprogramma de partitietabel verifieert om extra authenticatie uit te voeren en vervolgens elk volume afzonderlijk onderzoekt om problemen op te lossen. Als u First Aid vanaf herstel rechtstreeks op een volume uitvoert, verifieert het hulpprogramma alleen de inhoud van dat volume zonder aanvullende controles uit te voeren.

Hoe Mac SSD te gebruiken wanneer het hulpprogramma voor eerste hulp faalt?

Schijfhulpprogramma is beperkt om alleen kleine problemen met een schijf op te lossen. In het geval dat u de SSD niet kon repareren met behulp van EHBO-herstel, zelfs niet na het implementeren van de bovenstaande methode, dan is dit te wijten aan ernstige corruptie die kan worden opgelost door externe schijf formatteren.

Voordien is het aan te raden om een back-up te maken van de belangrijke bestanden van uw SSD. Als uw schijf ontoegankelijk is of u er geen back-up van kunt maken, gebruik dan Remo Mac gegevens herstel software.

Remo Recover Mac is een prominente software om verloren / verwijderde gegevens te herstellen van ontoegankelijke, beschadigde, geformatteerde of opnieuw geformatteerde externe schijf op macOS. Het stelt gebruikers ook in staat om geselecteerde bestanden van hun keuze te herstellen. Deze optie is handig bij het prioriteren van geselecteerd bestandsherstel van beschadigde en geformatteerde externe schijven op basis van het belang ervan. Omdat het voorkomt dat bestanden worden hersteld die onnodig, beschadigd of schadelijk zijn voor het apparaat. Download nu!!!

free-download-for-mac

Maak gebruik van Remo Mac Data Recovery-software omdat het u helpt gegevens te herstellen van MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD en andere Mac-gebaseerde apparaten. Het ondersteunt ook herstel van de nieuwste versies van macOS zoals Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, enz. in slechts een paar klikken.

About the Author: Remo Software