Hoe Repareren Kan niet Aan Herstel Mac SSD van Herstelmodus Schijfhulpprogramma Eerste Hulp Kwestie?

Toen ik EHBO op de SSD-drive probeerde uit te voeren, gaf dit een foutmelding die dat aangaf

“Eerste hulp vond corruptie die moet worden gerepareerd. Als u het opstartvolume wilt herstellen, voert u Eerste hulp na herstel uit.”

Dus heb ik mijn computer opnieuw opgestart door Cmd-R-opties te gebruiken om de herstelmodus te openen. Toen ik in de herstelmodus kwam, heb ik Schijfhulpprogramma geopend en vervolgens de SSD-schijf gekozen om Eerste hulp uit te voeren. Maar ik kreeg dezelfde foutmelding als hierboven. Kun je me helpen dit probleem op te lossen?”

Goed! Ik heb gezien dat veel mensen soortgelijke problemen in verschillende forums plaatsten. Dus hier heb ik uitleg gegeven over een oplossing die het probleem kan oplossen.

Voer EHBO in herstelmodus uit met behulp van de opdrachtregel-

Als u EHBO in de herstelmodus niet hebt uitgevoerd, gebruikt u Command Terminal en voert u de volgende opdracht een voor een in.

Om uw SSD-schijf te verifiëren, voert u de opdracht in- diskutil verifyDisk /dev/disk0

Voer dan in diskutil repairDisk /dev/disk0 commando om je SSD-station te repareren

Na het uitvoeren van deze opdrachten gaat u terug naar Schijfhulpprogramma en gaat u verder met het herstellen van uw SSD-schijf. Nu kunt u EHBO uitvoeren zonder een fout te krijgen.

Maar zorg ervoor dat u een back-up van uw SSD-schijfgegevens hebt gemaakt voordat u een opdracht uitvoert met Terminal. Een verkeerde opdracht kost u mogelijk een enorme hoeveelheid gegevens van de SSD-schijf. Maak een back-up van gegevens van de Mac SSD-drive en maak gebruik van Remo Mac Data Recovery-software gegevens herstellen van MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD en andere op Mac gebaseerde apparaten.

Als u Schijfhulpprogramma niet vanuit Bureaublad of Herstelmodus hebt uitgevoerd om uw SSD-schijf te herstellen, maak dan een back-up van SSD en breng deze naar SSD-schijfreparatie-experts om het te verhelpen.

Hoe Repareren Kan niet Aan Herstel Mac SSD van Herstelmodus Schijfhulpprogramma Eerste Hulp Kwestie? was last modified: December 10th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*