Hoe Repareren Kan niet Aan Herstel Mac SSD van Herstelmodus Schijfhulpprogramma Eerste Hulp Kwestie?

Toen ik EHBO op de SSD-drive probeerde uit te voeren, gaf dit een foutmelding die dat aangaf

“Eerste hulp vond corruptie die moet worden gerepareerd. Als u het opstartvolume wilt herstellen, voert u Eerste hulp na herstel uit.”

Dus heb ik mijn computer opnieuw opgestart door Cmd-R-opties te gebruiken om de herstelmodus te openen. Toen ik in de herstelmodus kwam, heb ik Schijfhulpprogramma geopend en vervolgens de SSD-schijf gekozen om Eerste hulp uit te voeren. Maar ik kreeg dezelfde foutmelding als hierboven. Kun je me helpen dit probleem op te lossen?”

Goed! Dit is nu een vrij veel voorkomend probleem, Mac-gebruikers die EHBO proberen uit te voeren vanuit de herstelmodus om de externe schijf te repareren, worden met soortgelijke fouten geconfronteerd. Dus, hier is een artikel om u te helpen bij het oplossen van het niet kunnen uitvoeren van First Aid Disk Utility in herstelmodus.

EHBO is functionaliteit die beschikbaar is onder Mac Disk Utility. Dit hulpprogramma voor eerste hulp bij schijven valideert en repareert fouten en logische problemen die verband houden met externe harde schijven zoals SSD die niet goed werken, problemen met het bestandssysteem, Mac-systeem met opstartproblemen, enz. Op alle APFS, HFS en HFS + externe harde schijven.

Voer eerste hulp uit in de herstelmodus met behulp van de opdrachtregel –

Als het u niet is gelukt om EHBO uit te voeren in de herstelmodus, gebruik dan de opdrachtterminal om te verhelpen dat de Mac SSD niet kan worden hersteld na herstel van de eerste hulp:

  • Voer de opdracht in om uw SSD-schijf te verifiëren – diskutil verifyDisk /dev/disk0
  • Voer vervolgens in diskutil repairDisk /dev/disk0opdracht om uw SSD-schijf te repareren.
  • Nadat u deze opdrachten hebt uitgevoerd, gaat u terug naar Schijfhulpprogramma en gaat u verder met het repareren van uw SSD-schijf.
  • Nu kunt u EHBO uitvoeren vanaf herstel zonder enige fout te krijgen.

Notitie: Er wordt altijd voorgesteld om een back-up te maken van gegevens van SSD voordat u First Aid Disk Utility uitvoert. Omdat een verkeerde opdracht u een enorme hoeveelheid gegevensverlies van uw externe schijf kan kosten.

Hoe kan ik eerste hulp van herstel uitvoeren om schijffouten te herstellen?

  1. Selecteer Opnieuw opstarten in het Apple-menu.
  2. Kort nadat uw Mac opnieuw is opgestart, houdt u de Command- en R-toetsen ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
  3. Selecteer de optie Schijfhulpprogramma en klik op Doorgaan.
  4. Kies nu in het linkermenu de schijf of het volume dat u wilt repareren.
  5. Klik op EHBO
  6. Klik op Uitvoeren

Op deze manier kunt u EHBO uitvoeren vanaf herstel om uw schijf met succes te herstellen. In het geval dat het foutmeldingen zoals Disk Utility can’t repair your disk of The underlying task reported failure, probeer opnieuw First Aid Disk Utility Repair uit te voeren.

Onthoud dat als u eerste hulp hebt uitgevoerd vanaf herstel om SSD-schijf of een externe harde schijf te repareren, de functie Schijfhulpprogramma de partitietabel verifieert om aanvullende authenticatie uit te voeren en vervolgens elk volume afzonderlijk onderzoekt om problemen op te lossen. Als u Eerste hulp vanaf herstel rechtstreeks op een volume uitvoert, verifieert het hulpprogramma alleen de inhoud met betrekking tot dat volume zonder aanvullende controles uit te voeren.

Fix Kan de herstelmodus voor eerste hulp niet uitvoeren en gegevens herstellen:

In het geval dat het niet lukte om het herstel van de eerste hulp niet uit te voeren, zelfs niet na het implementeren van de hierboven genoemde methode, dan is dit te wijten aan ernstige corruptie die kan worden opgelost door uw externe harde schijf opnieuw te formatteren. Schijfhulpprogramma is beperkt om alleen bepaalde problemen op te lossen die een SSD of externe harde schijf kan hebben.

Voordat u uw schijf opnieuw formatteert, is het raadzaam een back-up te maken van de belangrijke bestanden die u nooit wilt verliezen. Gebruik daarnaast Remo Mac Software voor gegevensherstel wat een zeer effectief hulpmiddel is bij het scannen van beschadigde en ontoegankelijke harde schijven zoals een SSD.

Remo Mac data recovery tool is een prominente software om verloren / verwijderde gegevens te herstellen van ontoegankelijke, beschadigde, geformatteerde of opnieuw geformatteerde externe schijf op macOS. Het wordt geleverd met een unieke functie waarmee u de geselecteerde bestanden van uw keuze kunt herstellen of volledige gegevens kunt herstellen. Deze optie is handig om prioriteit te geven aan het geselecteerde bestandsherstel van beschadigde en geformatteerde externe schijven op basis van het belang ervan. Omdat het voorkomt dat bestanden worden hersteld die onnodig, corrupt of schadelijk zijn voor het apparaat. Download nu!!!

free-download-for-mac

Maak gebruik van Remo Mac Data Recovery-software omdat het u helpt gegevens te herstellen van MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD en andere Mac-apparaten. Het ondersteunt ook herstel van alle nieuwste versies van macOS zoals Catalina, Mojave, High Sierra, etc. met slechts een paar klikken.

Hoe Repareren Kan niet Aan Herstel Mac SSD van Herstelmodus Schijfhulpprogramma Eerste Hulp Kwestie? was last modified: juli 6th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*