Repareren kan Volume niet Openen voor Directe Toegang

cannot open volume for direct access

Mijn smartphone met een ingebouwde SD-kaart is beschadigd. Daarom verwijderde ik het van mijn smartphone en verbond het met mijn Windows 10-besturingssysteem, en probeerde ik CHKDSK uit te voeren vanaf de opdrachtprompt om deze SD-kaart te repareren, maar ik kwam een foutmelding “kan het volume niet openen voor directe toegang” tegen. Waar gaat deze fout over en hoe los ik de fout op?

Als u op uw SD-kaart en ander opslagapparaat de foutmelding ‘Kan volume niet openen voor directe toegang’ bent tegengekomen, is dit artikel iets voor u. In deze read-up leert u over de fout, oorzaken en effectieve oplossingen om deze op te lossen. Voordat we verder gaan met de details, moeten we eerst meer over de fout begrijpen.

Wat Betekent kan Volume niet Openen voor Directe Toegang?

Can not open volume voor directe toegang komt veel voor fout geassocieerd met corrupte SD kaart, USB en harde schijven. Deze fout treedt op vanwege DBR-corruptie of fysieke schade aan uw opslagapparaat. De corruptie kan eenvoudig worden verholpen door de oplossingen te volgen die in het onderstaande gedeelte worden gegeven.

Oorzaken voor de fout Kan het volume niet openen voor directe toegang?

 1. DBR corruptie– DBR is de eerste sector van het Master Boot Record, DBR bevat alles wat nodig is om het besturingssysteem op te starten. Daarom komt deze fout vaak voor als de DBR beschadigd is.
 2. Lichamelijke schade– De waarschijnlijke reden achter deze fout kan fysieke schade zijn, opslagapparaten zijn kwetsbaar en schade kan tot de fout leiden

Notitie – In het geval van fysieke schade werken de volgende methoden mogelijk niet als uw SD kaart wordt niet herkend terwijl u verbonden bent met het Windows-besturingssysteem.

In het volgende gedeelte hieronder zullen we u door probleemloze oplossingen leiden voor het herstellen van het niet-open volume voor directe toegang tot uw SD-kaart, USB of harde schijf.

Hoe Repareren kan Volume niet Openen voor Directe Toegang in SD Kaart, USB, Harde Schijf?

Naar repareren kan volume niet openen voor directe toegang fout in SD-kaart, USB of harde schijf volg de oplossingen die in de hieronder

 • Gebruik bestandsverkenner
 • Gebruik Schijfbeheer
 • Voer CHKDSK uit in een schone opstartomgeving

Notitie – Alle hier genoemde methoden hebben betrekking op bewerkingen die tot gegevensverlies leiden. Probeer uw gegevens te herstellen met Remo Data Recovery-software

Reparatie kan volume niet openen voor directe toegang met behulp van bestandsverkenner

 • Open This PC.
 • Rechtsklik op het apparaat of de SD card/ USB/ partitionje moet formatteren.
 • KiezenFormat.
 • Kies een nieuw bestandssysteem en stel de overige opties in.
 • Wacht tot het proces is voltooid.

Repareer de CHKDSK fout met Schijfbeheer

 • Ga naar This PC > Manage > Disk Management.

disk management

 • Right-clickde SD-kaart, of een opslagapparaat dat u wilt opmaken en klik op Format.
 • Stel de opties in en start het formatteerproces.

Voer CHKDSK uit in een schone opstartomgeving

 • Druk op Windows + Ren type

cannot open volume for direct access

 • Schakel in het venster Systeemconfiguratie naar het tabblad Services.
 • Schakel het selectievakje Alle Microsoft-services verbergen in en klik op Disable allApply > OK.
 • Ga vervolgens naar het tabblad Opstarten en klik op Taakbeheer openen.
 • Klik op elk item en kies Uitschakelen.
 • Start uw computer opnieuw op en voer CHKDSK opnieuw uit.

Notitie – Controleer deze info als in het geval CHKDSK-opdracht verwijderde bestanden.

Nadat u de bovenstaande methoden hebt gevolgd, kunt u de niet-fout in uw opslagapparaat oplossen. Tijdens het implementeren van deze methoden kunt u een scenario voor gegevensverlies tegenkomen als gevolg van het formatteren van uw opslagapparaat.

Nadat u het opslagapparaat met succes heeft geformatteerd, is de volgende stap het herstellen van uw verloren gegevens van het opslagapparaat. Hiervoor heeft u een betrouwbare tool voor gegevensherstel nodig, zoals Remo herstellen om de verloren gegevens moeiteloos van opslagapparaten op te halen. De tool is compatibel met zowel Windows als Mac OS.

Remo Recover is de beste software voor gegevensherstel om gegevens van uw geformatteerde opslagapparaat te herstellen nadat de chkdsk-fout is verholpen. De tool kan gemakkelijk foto’s, video’s of een ander bestandsformaat herstellen. Download de tool nu gratis!

Conclusie

Dit artikel benadrukt wat chkdsk het volume niet kan openen vanwege een directe toegangsfout en wat u moet doen om deze fout op te lossen en weer toegang te krijgen tot uw opslagapparaat. Deze fout kan fataal zijn voor uw gegevens als u uw gegevens niet herstelt met behulp van Remo Recover nadat u de fout hebt verholpen zoals vermeld in het artikel.

Als u in de toekomst dergelijke situaties bent tegengekomen, wordt u altijd aangeraden een back-up te maken van uw belangrijke gegevens, zelfs als deze op draagbare apparaten zijn opgeslagen

Repareren kan Volume niet Openen voor Directe Toegang was last modified: april 7th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*