Repareren OST Bestand Corrupt

OST-bestand staat bekend als Offline Storage Table, die wordt gebruikt om e-mails samen te stellen, bestaande e-mails te lezen, e-mails te verwijderen, herinneringen in te stellen en nog veel meer in de offline modus. En alle wijzigingen die in het OST-bestand zijn aangebracht, worden gesynchroniseerd met de Exchange-server zodra de internetverbinding toegankelijk is.

Hoe nuttig het OST-bestand ook is, het is kwetsbaar voor corruptie. Virusinfectie, onjuiste beëindiging van Outlook, stroomstootproblemen, enz. Kunnen corruptie van het OST-bestand veroorzaken. Maak je geen zorgen als je OST-bestand corrupt of ontoegankelijk is. Laten we een duik nemen om het OST-bestand te repareren met behulp van de hoog gewaardeerde methoden die in dit artikel worden vermeld.

Hoe Repareren OST Bestand Corrupt?

Hieronder staan de 3 meest succesvolle methoden om corrupte OST-bestanden te repareren.

 1. Ingebouwde reparatietool (scanpst)
 2. OST-bestandstechniek opnieuw maken
 3. Remo Converteer OST naar PST-tool

Als u direct op zoek bent naar een oplossing om het OST-bestand te repareren met behulp van een betrouwbare tool zoals Remo, dan is het raadzaam om deze video te bekijken voor meer informatie.

Methode 1: Herstel corrupt OST-bestand met behulp van Outlook OST Repair-tool

Herstel corrupte OST-bestanden met behulp van de Scanost.exe tool als u Microsoft Outlook 2003 of 2002 gebruikt. Volg de onderstaande instructies om Open Scanost.exe gereedschap

(Schijf:\Program Files\Microsoft Office\Office_version)

Outlook 2000 C:Program Files\Common Files\System\MAPINT\scanost.exe
Outlook 2002 C:Program Files\Common Files\System\MAPI\scanost.exe
Outlook 2003 C:Program Files\Common Files\System\MSMAPI\scanost.exe

Notitie: Nadat u het hulpprogramma Scanost.exe op uw Windows-computer hebt geopend, begint u met dezelfde onderstaande stappen als het hulpprogramma Scanpst.exe om het OST-bestand te repareren

Stappen om corrupte OST-bestanden te repareren met behulp van de SCANPST-tool

Repareren OST bestand corrupt met behulp van de Scanpst.exe-tool, die bekend staat als de Outlook Inbox Repair-tool als u Outlook 2007, 2013, 2016 of 2019 gebruikt.

 1. Zoek en Open exe tool door het volgende pad te gebruiken in uw respectievelijke Outlook-versie:
In Outlook 2019 C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16\
In Outlook 2016 C:\Program Files\Microsoft Office\Office16
In Outlook 2013 C:\Program Files\Microsoft Office\Office15
In Outlook 2010 C:\Program Files\Microsoft Office\Office14
In Outlook 2007 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12

repair corrupt or damaged OST file

 1. Klik op de Browse knop om een beschadigd OST-bestand of Outlook-gegevensbestand te selecteren dat u wilt herstellen en druk vervolgens op Start select corrupt OST file to repair
 2. Controleer of vink ten slotte aan Make a backup of scanned file before repairing optie en druk op de Repair 

Nadat het herstelproces van het Outlook OST-bestand is voltooid, kunt u Microsoft Outlook openen om toegang te krijgen tot uw OST-bestandsgegevens zoals e-mails, contacten, notities, enz. Maar in sommige gevallen moet u mogelijk enkele extra stappen uitvoeren na het repareren van het OST-bestand om te herstellen e-mails, contacten en andere Outlook-items.

Stappen om ontbrekende mappen te herstellen na het uitvoeren van de bovenstaande methode:

Recovered Personal Folders of Lost and Found map wordt gemaakt zodra het SCANPST-hulpprogramma uw corrupte OST-bestand repareert. De map bevat al uw ontbrekende Outlook-items zoals e-mails, notities, enz. Het belangrijkste nadeel van het repareren van uw OST-bestand met behulp van de tool scanpst.exe is dat het de herstelde Outlook-items niet in de oorspronkelijke mapstructuur kan plaatsen. Volg de handmatige stappen om Outlook-mappen of -items van de map Lost and Found naar de oorspronkelijke locatie te herstellen.

 1. In het paneel ‘map, opent u de Recovered Personal Folders en Lost and Found
 2. Select de Outlook-map of items die u ervan wilt herstellen.
 3. Drag and drop de Outlook-items in de oorspronkelijke mappen.

Nu kunt u de lege of ongewenste mappen verwijderen die zijn gemaakt na het repareren van het OST-bestand.

Als deze methode OST-bestandscorruptie niet kan oplossen, ga dan naar de volgende methode, omdat dit te wijten kan zijn aan ernstige OST-bestandscorruptie.

Methode 2: Fix OST-bestand door te verwijderen en opnieuw te maken

Notitie: Deze methode kan leiden tot een scenario voor gegevensverlies als er geen goede synchronisatie bestaat tussen de Exchange-server en het OST-bestand. Daarom wordt voorgesteld om een back-up te maken van uw corrupte OST-bestand voordat u deze methode probeert.

De techniek van het verwijderen en opnieuw maken van het corrupte OST-bestand kan u helpen bepaalde OST-bestandsfouten als gevolg van corruptie of schade op te lossen en daardoor heeft u toegang tot al uw Outlook-gegevens.

Stappen om OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken

 1. Klik Windows+R
 2. Nu, in de Open vakoptie, Type of Plakken %localappdata%\Microsoft\outlook en klik OK.delete and recreate OST file to repair it
 3. Hiermee worden al uw beschikbare OST-bestanden op uw Windows-computer gevonden. Right-click op beschadigd OST-bestand en selecteer Delete 
 4. Nu, open de Microsoft Outlook om een werkend OST-bestand opnieuw te maken.

Op deze manier kunt u uw OST-bestand opnieuw maken om OST-bestandscorruptie op te lossen en toegang te krijgen tot Outlook-gegevens. Deze methode kan Outlook-mappen of items zoals e-mails die in de offline modus zijn opgesteld echter niet herstellen als deze niet was gesynchroniseerd met de Exchange-server.

Als uw OST-bestand nog steeds corrupt is, zelfs na het uitvoeren van de bovenstaande methoden. Vervolgens is de enige bewezen manier om het OST-bestand zonder enig risico te repareren, het te converteren naar het PST-bestandsformaat met Remo OST naar PST Converteren software en dus kunt u al uw Outlook-items herstellen, inclusief de mapstructuur en regels.

Methode 3: Repareer OST-bestand met Remo Converteer OST ook naar PST

Door het OST-bestand naar het PST-bestandsformaat te converteren, kunt u al uw OST-bestandsgegevens zoals e-mails, contacten, notities en andere Outlook-items herstellen van het corrupte of ontoegankelijke OST-bestand.

Remo Convert OST naar PST-software werkt met de geavanceerde scantechniek om corrupte OST-bestanden om te zetten in een gezond PST-bestand. En daardoor zijn alle Outlook-items gemakkelijk toegankelijk.

Herstel e-mails, contacten, agenda, bijlagen, notities, enz. Inclusief Outlook-mapstructuur en regels door corrupte corrupte OST-bestanden veilig te converteren naar PST-bestanden met Remo-tool!


download now to Recover Files from External Hard drive

Stappen om OST-bestand naar PST-bestand te converteren

 1. Download en installeer Remo Convert OST to PSTsoftware op uw computer om Outlook OST-bestand te repareren.repair OST file
 2. Klik op de Find OST File knop, dit zal automatisch alle beschikbare OST-bestanden lokaliseren. selecteer de corrupte OST die moet worden gerepareerd en klik op Next.
 3. Klik nu op de Browse knop om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en klik vervolgens op Convert select destination for repaired ost file
 4. Klik ten slotte op Finish 

Nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, wordt het corrupte OST-bestand geconverteerd naar het PST-bestandsformaat. Nu kunt u dit PST-bestand eenvoudig importeren om toegang te krijgen tot uw Outlook-gegevens.

Gevolgtrekking:

Door gebruik te maken van de ingebouwde reparatietool, kunt u kleine OST-bestandscorruptie herstellen. Gebruik in gevallen waar de ernst van de corruptie hoog is de Remo Convert OST to PST-software om het corrupte OST-bestand veilig naar PST-formaat te converteren en toegang tot al uw OST-bestandsgegevens.

Repareren OST Bestand Corrupt was last modified: oktober 19th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*