Repareren OST Bestand Corrupt

9 minutes read

If you have already tried fixing OST file using manual methods and or looking for an automated solution to repair corrupt OST file, then use Remo Repair Outlook. This OST Repair tool works with advanced Outlook data file repairing algorithms to easily fix your damaged, corrupt, or inaccessible OST file in simple clicks. Also, recover all your lost Outlook items including emails. Moreover, this tool is compatible with Office 365, Outlook 2019, 2016, 2013, and its previous versions.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

OST-bestand staat bekend als de offline opslagtabel. Het wordt gebruikt om e-mails op te stellen, bestaande e-mails te lezen, e-mails te verwijderen, herinneringen in te stellen en nog veel meer in de offline modus. En alle wijzigingen die in het OST-bestand zijn aangebracht, worden gesynchroniseerd met de Exchange Server zodra de internetverbinding toegankelijk is.

Hoe nuttig het OST-bestand ook is, het is kwetsbaar voor corruptie. Als uw OST-bestand corrupt is en u geen toegang hebt tot uw e-mail, hoeft u zich geen zorgen te maken! Hier is een complete gids om uw Outlook OST bestand repareren met behulp van bewezen manieren in eenvoudige klikken.

Hoe wordt het OST-bestand beschadigd?

Er zijn verschillende manieren waarop uw OST-bestand beschadigd kan raken. Enkele veelvoorkomende redenen zijn::

 1. OST-bestand is geïnfecteerd door een virus- of malware-aanval
 2. Onjuiste beëindiging van Outlook
 3. Stroomstootprobleem tijdens het synchroniseren van Outlook-gegevens
 4. Extra groot OST-bestand
 5. Corruptie of slechte sectoren op de harde schijf waar het OST-bestand is opgeslagen
 6. Incompatibele Outlook-invoegtoepassingen van derden

Hoe Repareren OST Bestand Corrupt | (2019, 2016, 2013, 2010, 2007)

Hieronder staan de 3 meest succesvolle methoden om corrupte OST-bestanden te repareren.

Methode 1: Repareer corrupt OST-bestand met ScanPST

ScanPST-tool is een Outlook Inbox Repair-tool die wordt gebruikt om corrupte OST-bestanden op elke versie van Outlook te repareren. Zoals Outlook 2007, 2013, 2016 of 2019.

 • Lokaliseren en Open Scanpst.exe tool door het volgende pad in uw respectieve Outlook-versie te gebruiken.
In Outlook 2019C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16\
In Outlook 2016C:\Program Files\Microsoft Office\Office16
In Outlook 2013C:\Program Files\Microsoft Office\Office15
In Outlook 2010C:\Program Files\Microsoft Office\Office14
In Outlook 2007C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12

Notitie: Als u Microsoft Outlook 2003 of eerdere versies gebruikt, zoek dan Scanost.exe gereedschap.  

(Drive:\Program Files\Microsoft Office\Office_version)

Outlook 2000C:Program Files\Common Files\System\MAPINT\scanost.exe
Outlook 2002C:Program Files\Common Files\System\MAPI\scanost.exe
Outlook 2003C:Program Files\Common Files\System\MSMAPI\scanost.exe
repair corrupt or damaged OST file
 1.  
 2. Klik op de Browse om een beschadigd OST-bestand of Outlook-gegevensbestand te selecteren dat u wilt repareren en druk vervolgens op de Start knop.select corrupt OST file to repair
 3. Tot slot, aanvinken of aanvinken Make a back-up van gescand bestand voor reparatie optie en druk op de Repair knop.

Nadat het herstelproces van het Outlook OST-bestand is voltooid, kunt u Microsoft Outlook openen om toegang te krijgen tot uw OST-bestandsgegevens zoals e-mails, contacten, notities, enz. Maar in in sommige gevallen moet u mogelijk enkele extra stappen uitvoeren na het repareren van het OST-bestand om e-mails, contacten en andere Outlook-items te herstellen.Beschadigd OST bestand repareren

Stappen om ontbrekende mappen te herstellen na het uitvoeren van de bovenstaande methode:

Zodra de SCANPST-tool uw corrupte OST-bestand repareert, Recovered Personal Folders of Lost and Found map wordt automatisch aangemaakt. In deze map kunt u al uw ontbrekende Outlook-items vinden, zoals e-mails, notities en nog veel meer. Het belangrijkste nadeel van het repareren van uw OST-bestand met het hulpprogramma scanpst.exe is echter dat het de herstelde Outlook-items niet in hun oorspronkelijke mapstructuur kan plaatsen. Volg de handmatige stappen om Outlook-mappen of -items te herstellen van de Lost and Found folder naar hun oorspronkelijke locatie.

  1. In het paneel 'map, opent u deRecovered Personal Folders and Lost and Found
  2. Select de Outlook-map of items die u ervan wilt herstellen.
  3. Drag and drop de Outlook-items in de oorspronkelijke mappen.

Nu kunt u de lege of ongewenste mappen verwijderen die zijn gemaakt na het repareren van het OST-bestand.

Als deze methode OST-bestandscorruptie niet kan oplossen, ga dan naar de volgende methode, omdat dit te wijten kan zijn aan ernstige OST-bestandscorruptie.

Methode 2: Repareer OST Bestand door Verwijderen en Opnieuw te Maken

Notitie: Deze methode kan leiden tot een scenario voor gegevensverlies als er geen goede synchronisatie bestaat tussen de Exchange-server en het OST-bestand. Daarom wordt voorgesteld om een back-up te maken van uw corrupte OST-bestand voordat u deze methode probeert.

De techniek van corrupt ost bestanden verwijderen en opnieuw maken kan u helpen bepaalde OST-bestandsfouten op te lossen als gevolg van corruptie of schade en daardoor heeft u toegang tot al uw Outlook-gegevens.Outlook OST bestand herstellen

Stappen om OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken

  1. Klik Windows+R
  2. Nu, in de Open vakoptie, Type of Plakken %localappdata%\Microsoft\outlook en klik OK.
delete and recreate OST file to repair it
  1. Hiermee worden al uw beschikbare OST-bestanden op uw Windows-computer gevonden. Right-click op beschadigd OST-bestand en selecteer Delete 
  2. Nu, open de Microsoft Outlook om een werkend OST-bestand opnieuw te maken.

Op deze manier kunt u uw OST-bestand opnieuw maken om corruptie van het OST-bestand te herstellen en toegang krijgen tot Outlook-gegevens. Deze methode kan echter geen Outlook-mappen of items zoals e-mails die in de offlinemodus zijn opgesteld, herstellen als deze niet met de Exchange-server is gesynchroniseerd.Beschadigd OST bestand.

Methode 3: Corrupt OST-bestand repareren met behulp van Outlook OST Repair tool

Gebruik Remo Repair PST-software die werkt met een alleen-lezen modusinterface om beschadigde OST- en PST-bestanden veilig te repareren die zijn gemaakt in elke versie van Outlook, inclusief Outlook 2019, 2016 en eerdere versies. Deze Outlook OST-reparatietool kost slechts een paar klikken om verschillende fouten of corruptie met betrekking tot uw OST-bestand op te lossen. Het herstelt ook gemakkelijk ontbrekende of verwijderde Outlook-items zoals e-mails, bijlagen, contacten, gebeurtenissen, mapstructuur, regels en nog veel meer.

 • Download en installeer Remo Repair Outlook PST-software op uw Windows-computer.
select the pst files
 • Start de OST Repair-tool en selecteer een van de drie opties in het hoofdscherm op basis van uw keuze en klik op Next
 • Open standaard PST-bestand: selecteer deze optie als het corrupte OST-bestand zich op de gedefinieerde locatie bevindt.
 • Selecteer PST-bestand handmatig: Selecteer deze optie als u handmatig door uw corrupte Outlook OST-bestand wilt bladeren.
 • Vind al uw PST-bestanden: Als u meerdere Outlook OST-bestanden heeft, gebruikt u deze optie om ze allemaal te vinden. En dan kunt u degene selecteren die u wilt repareren.
 • Klik nu op de Smart Scan keuze. En selecteer een bestemming van uw keuze om uw gerepareerde OST-bestand op te slaan en klik op de Repair knop.
 • Nadat het reparatieproces van het corrupte OST-bestand is voltooid, controleert u de bestemmingslocatie om uw gerepareerde OST-bestand te bekijken.

Notitie: Weet u hoe u uw gerepareerde OST-bestand in Outlook kunt importeren? Zo niet, bekijk dan dit artikel op hoe een OST-bestand in Outlook te importeren.

Methode 4: Repareer het OST-bestand met behulp van Remo Convert OST to PST-tool

Remo OST naar PST Converter werkt met de geavanceerde scantechniek om corrupte OST-bestanden om te zetten in een gezond PST-bestand. En dus maakt het alle Outlook-items gemakkelijk toegankelijk.OST bestand omzetten naar PST  

Met deze methode kunt u al uw OST-bestandsgegevens, zoals e-mails, contacten, notities en andere Outlook-items, inclusief Outlook-mapstructuur en -regels, in PST-bestandsindeling herstellen. U kunt deze methode vooral gebruiken als u dat wilt Outlook overbrengen naar nieuwe computer. Download Remo OST naar PST converter tool nu!

 • Download en installeer Remo Convert OST to PSTsoftware op uw computer om Outlook OST-bestand te repareren.
select and open the ost files
 • Klik op de Find OST Fileknop, dit zal automatisch alle beschikbare OST-bestanden lokaliseren. selecteer de corrupte OST die moet worden gerepareerd en klik op Next.
 • Klik nu op de Browse knop om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en klik vervolgens op Convert 
wait for the coverting process to complete
 • Klik ten slotte op Finish 

Gevolgtrekking:

Door gebruik te maken van de ingebouwde reparatietool, kunt u kleine corruptie van OST-bestanden herstellen. In gevallen waar de ernst van corruptie hoog is, gebruik dan de Remo Convert OST to PST-software om het corrupte OST-bestand veilig naar PST-formaat te converteren en toegang te krijgen tot al uw OST-bestandsgegevens.

About the Author: Remo Software