Repareren Outlook Berichteninterface Onbekende Fout

Hoewel MS Outlook de meest gebruikte applicatie is voor e-mail en informatiebeheer, klagen veel gebruikers over problemen en foutmeldingen die ze tegenkomen. In dit bericht bespreken we een veel voorkomende fout die luidt: ‘Berichteninterface heeft een onbekende fout veroorzaakt’. Wij voorzien u van hoe repareren Outlook berichteninterface onbekende fout.

Deze fout kan in verschillende situaties voorkomen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u e-mailberichten probeert te openen of u probeert een e-mail op te stellen / te beantwoorden. Het wordt ook gezien bij het exporteren van een PST-bestand. Deze fout is dus niet specifiek voor een bepaalde situatie.

Het tegenkomen van dergelijke foutmeldingen in Outlook kan problemen opleveren en vereist onmiddellijke oplossing. Laten we dus eens kijken naar oplossingen om de fout op te lossen.

Oplossing 1: schakel de compatibiliteitsmodus uit

Compatibiliteitsmodus is handig om Outlook op een ouder besturingssysteem uit te voeren, maar dit kan bepaalde conflicten veroorzaken. Schakel de compatibiliteitsmodus uit en controleer of helpt reparatie Outlook berichteninterface onbekende fout. Om dit te doen, moet u het bestand Outlook.exe lokaliseren.

In Outlook 2010 is dat zo C:\Program files\Microsoft Office\Office 14

In Outlook 2013 is dat zo C:\Program files\Microsoft Office\Office 15

 1. Zodra u het bestand Outlook.exe hebt gevonden, klikt u erop met de rechtermuisknop en kiest u Propertiesen klik op the Compatibility tab.
 2. Schakel het selectievakje uit ‘Run this program in compatibility mode’ en klik Applyen Ok

Controleer nu of de fout aanhoudt. Als dit het geval is, ga dan verder met de volgende stap.

Oplossing 2: compact PST-bestand

De fout kan optreden als Outlook werkt met een PST-bestand dat te groot is. Er is een bepaalde groottelimiet voor PST-bestanden en als de limiet wordt overschreden, kan Outlook onstabiel worden of fouten veroorzaken. Compacteer het PST-bestand door de onderstaande stappen te volgen en controleer of het helpt repareren Outlook berichteninterface onbekende fout.

 1. Klik File > Account Settings > Account Settings
 2. Klik Data files taben selecteer het gegevensbestand dat u wilt comprimeren
 3. Dan klikken Settings > Advanced tab > Outlook data file settings
 4. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op Compact Nowen klik Ok

Oplossing 3: voer Scanpst.exe uit

Als het comprimeren van het PST-bestand het probleem niet oplost, kunnen er andere redenen zijn voor de fout. Een mogelijkheid is dat het PST-bestand corrupt is. En dit kan gebeuren vanwege meerdere redenen, zoals het onjuist sluiten van Outlook terwijl het PST-bestand wordt geopend of vanwege tools van derden die PST-bestanden verstoren.

Het repareren van het PST-bestand kan in de meeste gevallen helpen de fout op te lossen. Hiervoor is een ingebouwde tool genaamd Scanpst. De locatie van Scanpst is voor alle Outlook-versies anders.

 1. Zoek eerst naar Scanpst.exe in de zoekbalk.
 2. Zodra de tool is gevonden, dubbelklikt u erop om de applicatie uit te voeren.
 3. Vervolgens moet u de locatie van het PST-bestand identificeren. Klik op File > Account Settings > Account Settings. Klik Data files tab, identificeer het PST-bestand en noteer de locatie.
 4. Klik dan op Browseom het PST-bestand te selecteren dat u wilt repareren. De tool scant uw bestand om te controleren op fouten en er wordt een scanrapport weergegeven.
 5. Klik op als er fouten worden gevonden Startom het reparatieproces te starten. De reparatietijd is afhankelijk van het niveau van corruptie en bestandsgrootte.

Zodra het reparatieproces is voltooid, krijgt u een bericht met succes. Zo niet, herhaal het proces totdat de fouten zijn verholpen. Als het met succes is voltooid, wordt uw PST-bestand gerepareerd.

Het is echter mogelijk dat Scanpst niet alle soorten fouten herstelt. Professionele PST-reparatietools zijn uw beste optie. Remo Repair Outlook (PST) reparatie tool is een eerste keuze. Het is ontworpen om corruptie in PST-bestanden te herstellen en verwijderde e-mails en andere Outlook-kenmerken zoals contacten, agenda’s, notities, taken, RSS-feeds, instellingen enz. Te herstellen. De software kan ook worden gebruikt om verwijderde e-mails in Outlook te herstellen.

Repareren Outlook Berichteninterface Onbekende Fout was last modified: May 21st, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*