Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren Outlook Kan niet Inloggen

Gebruikers die een nieuw besturingssysteem hadden geïnstalleerd of hun systemen opnieuw hadden geïnstalleerd, hebben mogelijk te maken gehad met bepaalde fouten tijdens het werken aan verschillende versies van Outlook, zoals Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 en eerdere versies. Bij het voor het eerst openen van de Outlook-app op hun nieuwe besturingssystemen hebben gebruikers mogelijk het volgende foutbericht ontvangen:

Gaat vooraf aan het verstrekken van uw e-mailgegevens als u niet kunt inloggen op uw account of e-mails kunt verzenden. Dan is het volgende artikel iets voor u, hier leert u stapsgewijze begeleiding bij het oplossen van deze Outlook-fout in Windows 10.

Outlook kan niet Inloggen – Oplossingen

  • Controleer de netwerkverbindingen op uw Windows 10 pc
  • Herstel uw Outlook-e-mailverbinding door uw profiel te repareren
  • Start de pc op in de veilige modus en voer Outlook uit
  • Een Outlook-profiel maken

Waarom kan ik niet inloggen op mijn Outlook-account?

In het profiel van de Outlook-gebruiker wordt verschillende informatie over uw Outlook-account opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens. Dus als u zich niet kunt aanmelden bij uw Outlook-account, is de kans groot dat uw Outlook-profiel is beschadigd. U moet dus uw Outlook-profiel repareren om uw account opnieuw te gebruiken.

Je kunt alleen reparatie Outlook kan niet inloggen fout door uw beschadigde Outlook-profiel te herstellen in Windows 10. De volgende stappen om met een beschadigd Outlook-profiel om te gaan, vindt u in het volgende artikel.

Stappen om de Fout ‘Outlook kan niet Inloggen …’ in Windows 10 op te Lossen

Er zijn vier beste methoden om deze fout in Windows 10 op te lossen. De methoden worden stap voor stap uitgelegd in het vervolg van dit artikel. Laten we eens kijken naar de eerste methode:

Controleer de netwerkverbindingen op uw Windows 10-pc:

Controleer gewoon of er een probleem is met uw netwerkverbinding in Windows 10. Om dat te doen, ga naar de Start Menu, klik dan op de settings pictogram en selecteer de Network and Internet keuze.

In het gedeelte Netwerk en internet kunt u zien of u verbinding heeft met internet of niet. Als je verbinding goed is, ga dan gewoon door naar de volgende methode.

Start de pc op in de veilige modus en voer Outlook uit:

In de veilige modus, met een minimaal aantal actieve programma’s, zult u de oorzaak van het probleem gemakkelijk kunnen begrijpen.

Volg de onderstaande stappen om uw Windows 10-pc op te starten in de veilige modus.

Stap I:  Druk de ‘Shift’ knop en klik op de restart keuze. Dan verschijnt het volgende scherm: en

Stap II: Klik in het bovenstaande venster op de ‘Troubleshoot’ optie in de lijst en klik vervolgens op ‘Advanced Options’ en het volgende scherm wordt weergegeven:

Stap III: Klik in de lijst met opties op ‘Startup Settings’ optie in het venster. En de volgende lijst zal verschijnen:

Stap IV: Druk op de F4-, F5- of F6-knop om de veilige modus in Windows 10 te openen.

Zodra u de Veilige modus in Windows 10 opent terwijl u Outlook gebruikt, zijn de problemen die deze fouten veroorzaken gemakkelijk te identificeren.

Herstel beschadigd Outlook-profiel om de fout te wissen.

We moeten de corruptie van het Outlook-profiel verwijderen om het profiel te gebruiken en uw belangrijke gegevens te beheren, in deze methode repareren we de fout met behulp van de reparatieoptie in de tool.

Stap I: Open de Outlook 2016 in Windows, ga naar de File menu en selecteer vervolgens Account Settings zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Stap II: In het venster Accountinstellingen ziet u het gedeelte E-mail. Kies vanaf daar het huidige profiel en druk op de optie Herstellen in het venster, zoals weergegeven in de afbeelding.

In dit geval gebruiken we het voorbeeld van Outlook 2016.

Als u Outlook 2010 of 2013 gebruikt, kunt u dezelfde stappen volgen om het profiel te herstellen.

Als u Outlook 2007 gebruikt, moet u naar gaan

Tools > Account Settings > Email > Repair.

Zodra het reparatieproces is voltooid, moet u uw pc opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren.

Zorg ervoor dat Outlook deze fouten niet meer weergeeft zodra u zich aanmeldt bij uw computer. Als Outlook nog steeds fouten vertoont, ga dan verder met de volgende methode.

Outlook account beheren

Als geen van de bovenstaande stappen uw probleem heeft opgelost, is het raadzaam om een nieuw Outlook-account aan te maken, zodat u uw e-mail en andere gegevens kunt beheren.

Volg de onderstaande stappen om een nieuw Outlook-profiel te maken:

  • Ga naar Control Panel.
  • Zoeken Mail en klik op de Mail keuze.
  • Na het selecteren van de Mail optie verschijnt het volgende venster. Selecteer hier de ‘Show Profiles…’optie, gemarkeerd in de afbeelding.

  • Na het klikken op ‘Show profiles’, het volgende venster zal verschijnen. Klik in het volgende venster op de ‘Add’optie zoals weergegeven in de afbeelding.

  • Hier kunt u de verwijderoptie gebruiken om het bestaande account te verwijderen of de gebruiken ‘Add’ optie om een nieuw account toe te voegen.
  • Vul in het volgende venster de naam, het e-mailadres en het wachtwoord in om uw nieuwe Outlook-account te maken, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Aangezien het beschadigde profiel niet meer wordt gebruikt, wordt Outlook gestart zonder fouten weer te geven.

Dat kan gemakkelijk repareren Outlook kan niet inloggen fouten gemakkelijk met de bovenstaande stappen.

Zelfs nadat het volgen van de bovenstaande oplossingen niet voor u heeft gewerkt, is het waarschijnlijke probleem corruptie van het PST-bestand. In dergelijke scenario’s hebt u een betrouwbaar PST-reparatieprogramma nodig om het Outlook-aanmeldingsprobleem op te lossen.

Reparatie Corrupte Outlook PST met Remo Reparatie Outlook software:

Remo reparatie PST is zo’n meest vertrouwde en betrouwbare software die het corrupte Outlook-profiel repareert en het beschadigde PST-bestand herstelt in drie eenvoudig uit te voeren stappen. De proefversie van de software is gratis te downloaden en repareert corrupte PST-bestanden, en biedt een gratis voorbeeld van het PST-bestand en herstelt e-mails, contacten, afspraken, tijdschriften, RSS-feeds en andere Outlook-kenmerken voordat de gelicentieerde versie wordt gekocht.

Conclusie

Het artikel vat samen hoe u zich kunt aanmelden bij het Outlook-profiel dat om verschillende bovengenoemde redenen niet toegankelijk is, gevolgd door de effectieve methoden op hoe repareren Outlook kan niet inloggen. Mocht je nog vragen hebben over het artikel. Maak gebruik van de commentaarsectie hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie