Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren PST Bestand

PST-bestand staat voor Personal Storage Table, dat wordt gebruikt om op te slaan als een lokale kopie van het Outlook-gegevensbestand op de harde schijf van een client.

Meerdere redenen, zoals het uitvallen van een logische harde schijf, slechte sectoren op de harde schijf, virus- of malwareproblemen, stroomuitval of plotselinge onderbrekingen tijdens het werken aan het PST-bestand, externe toegang tot het PST-bestand, defect netwerkapparaat, enz. uw PST-bestand.

Elke vorm van corruptie of schade aan het PST-bestand maakt uw PST bestand is niet toegankelijk naar openen en importeren Outlook-gegevens inclusief e-mails, contacten, notities, etc.

Heeft u geen toegang tot uw PST-bestand? Is er een fout die u ervan weerhoudt om toegang te krijgen tot het PST-bestand? Maak je geen zorgen! Hier is een complete gids voor het repareren van corrupte PST-bestanden met behulp van de betrouwbare handmatige methode en leer je ook om repareren PST bestand met behulp van de Remo PST Repair-tool in eenvoudige klikken.PST bestand herstellen.

Hoe Reparatie PST Bestand Corruptie? | Gemakkelijk

Hier zijn de 2 meest gewaardeerde methoden om corrupte PST-bestanden gemakkelijk te repareren.

 1. exe-hulpprogramma
 2. Remo Reparatie Outlook PST tool

Notitie: Als u direct op zoek bent naar een PST-reparatietool om het Outlook PST-bestand te repareren, ga dan verder met de tweede methode om te weten hoe u corrupte PST-bestanden kunt repareren met Remo reparatie PST software.

Leer Hoe u het PST Bestand Kunt Repareren met Behulp van de Remo Repair PST Tool

Repareren PST Bestand met Behulp van het Hulpprogramma ScanPST.exe

Als uw PST-bestand corrupt en ontoegankelijk is, moet u eerst het hulpprogramma scanpst.exe gebruiken. ScanPST-tool is de inbox-reparatietool, ontworpen om alle kleine corruptie in verband met het Outlook-gegevensbestand (.pst) gemakkelijk op te lossen. Hieronder staan de handmatige stappen die moeten worden gevolgd om beschadigd pst bestand repareren

 1. Zoek het exetool op uw Windows-computer, afhankelijk van uw Outlook-versie.
Outlook 2019 C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16\
Outlook 2016 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16
Outlook 2013 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15
Outlook 2010 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14
Outlook 2007 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12
 1. Open exetool door erop te dubbelklikken.

locate and open scanpst.exe tool

 1. Klik op de Browse knop en selecteer de corrupte PST-bestand of Outlook-gegevens bestand dat u wilt herstellen.
 2. Klik op de Start knop om het hulpprogramma scanpst.exe uw corrupte PST-bestand te laten scannen en repareren.

repair corrupt pst file using scanpst.exe tool

 1. Als de PST-scan fouten vindt, drukt u op de Repairknop om het proces te starten om de corruptie van het PST-bestand te herstellen.

Notitie: Selecteer make a backup of scanned file before repairing optie voordat u op de knop Herstellen klikt. Hiermee wordt een kopie van het corrupte PST-bestand gemaakt.

Zodra het herstelproces van het ScanPST Outlook PST-bestand is voltooid, kunt u uw Microsoft Outlook-profiel openen met het gerepareerde PST-bestand om toegang te krijgen tot ontbrekende of verwijderde e-mails, contacten, herinneringen en andere Outlook-mappen. Je kan ook overzetten Outlook naar nieuwe computer met dit gerepareerde PST-bestand.

Als u uw ontbrekende Outlook-gegevens zoals verzonden of ontvangen e-mails, Outlook-contacten, bijlagen, enz. Echter niet vindt, is dit te wijten aan de hoge ernst van PST-bestandscorruptie.

Als uw PST-bestand ernstig beschadigd en ontoegankelijk is, hoeft u zich geen zorgen te maken!

Gebruik Remo Repair PST-tool om eenvoudig PST-bestanden te repareren met elk niveau van corruptie. Remo PST Repair-tool werkt met geavanceerde Outlook-gegevensbestandherstelalgoritmen om beschadigd, corrupt en ontoegankelijk PST-bestand veilig te repareren.

download now

Voordat u doorgaat naar de volgende methode om het Outlook PST-bestand te repareren met behulp van de Remo Repair PST-tool, ziet u hier hoe u extra Outlook-items kunt herstellen die niet kunnen worden hersteld ondanks het repareren van het corrupte PST-bestand met de bovenstaande scanpst.exe-methode.

Herstel Aanvullende Outlook Gegevens met Behulp van .bak Bestand

.bak-bestand is een back-upbestand dat is gemaakt met dezelfde naam van het corrupte .pst-bestand op dezelfde locatie of map maar met de .bak-extensie tijdens het reparatieproces van het PST-bestand met behulp van het hulpprogramma scanpst.exe.

Met behulp van dit back-upbestand kunt u Outlook-items herstellen die u niet kunt herstellen, zelfs niet nadat u de Scanpst-reparatietool hebt gebruikt.

Stappen om extra Outlook items te herstellen met behulp van het .bak bestand

Ga naar de corrupte PST bestandslocatie of  map > bevind zich .bak bestand > Maak een kopie van het.bak bestand > Hernoem het.bak bestandsextensie naar.pst bestand (bijvoorbeeld Outlook.bak naar Outlook.pst) > Importeer het .pst-bestand in uw Outlook met behulp van de import/export wizard.

Op deze manier kunt u gemakkelijk ontbrekende Outlook-items herstellen die niet konden worden hersteld met de ingebouwde scanpst-tool.

Onthoud dat in sommige gevallen zelfs deze methode u niet kan helpen om Outlook-items te herstellen als de ernst van PST-bestandscorruptie verder gaat dan de handmatige reparatiemethode.

De beste manier om het PST-bestand met elk niveau van corruptie te repareren, is door het te repareren met behulp van Remo Repair PST, een Outlook-reparatietool. Deze tool neemt slechts 3 stappen om het PST-bestand onmiddellijk te repareren.Outlook PST bestand herstellen.

Hoe Repareren PST Bestand met Behulp van Remo PST Repair Tool?

Download this PST file repair tool to safely repair corrupt PST file and recover missing Outlook items including emails, attachments, contacts, folder structure, rules, etc.

download now

Gebruik deze stappen in alle versies van Outlook, inclusief Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 en andere eerdere versies om corrupte PST-bestanden te repareren.

 • Download en installeer Remo Repair PST
 • Start de Outlook PST-reparatietool en selecteer een optie in het hoofdscherm op basis van uw behoefte en klik vervolgens op Next.

  • Open Default PST File: Selecteer deze optie als het beschadigde PST-bestand zich op de gedefinieerde locatie bevindt.
  • Select PST File Manually: Selecteer deze optie als u uw corrupte Outlook PST-bestand handmatig wilt lokaliseren en klik vervolgens op Browseoptie om het PST-bestand te selecteren dat moet worden gerepareerd.
  • Find All Your PST Files: Als u meer dan één PST-bestand in uw Windows hebt, selecteert u deze optie en klikt u op Find om al uw beschikbare PST-bestanden te lokaliseren en selecteer vervolgens het corrupte PST-bestand dat moet worden gerepareerd.
 • Klik nu op het Smart Scanoptie en selecteer een bestemming naar keuze om uw gerepareerde PST-bestand op Windows op te slaan en klik op Repair.

Repair severely corrupt or damaged PST file

 • Nadat het herstel van corrupte PST-bestandsproces is voltooid, controleert u de bestemmingslocatie om uw gerepareerde PST-bestand te bekijken.

Waarom Remo Repair PST tool de beste keuze is om een beschadigd PST-bestand te repareren?

 • Remo Repair PST-bestand is een tool voor de alleen-lezenmodus. De geavanceerde algoritmen voor het repareren van PST-bestanden van deze tool zorgen voor de veiligheid van het originele PST-bestand.
 • Remo Repair PST-bestandstool kan eenvoudig uw corrupte of beschadigde Outlook-gegevensbestand (.pst) van elke grootte met elk niveau van corruptie repareren.
 • U kunt deze tool ook gebruiken om met een wachtwoord beveiligde en gecodeerde PST-bestanden te repareren.
 • Compatibel met alle versies van Outlook, inclusief Outlook 2019, 2016, 2013 en eerdere versies.
 • Afgezien van het repareren van het Outlook PST-bestand, de tool ook verwijderde e-mails terughalen Outlook, contacten, bijlagen, agenda’s, notities, etc. inclusief de mappenstructuur en regels.

Hoe PST bestand corruptie te voorkomen?

 1. Maak regelmatig een back-up van uw PST-bestand, dit voorkomt niet alleen onverwachte PST-bestandscorruptie maar ook Outlook-gegevensverlies.
 2. Het wordt aanbevolen om te voorkomen dat u uw Windows-computer afsluit terwijl u werkt aan Microsoft Outlook 2019, 2016 of een andere versie.
 3. Bewaar het PST-bestand niet op een defecte netwerkschijf of op de server.
 4. Zorg ervoor dat u de maximale PST-bestandsgrootte niet overschrijdt om beschadiging of corruptie van PST-bestanden te voorkomen.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie