Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Repareren Windows Fout 0xc0000005

Microsoft is een gevestigde producent van de opnieuw bekende besturingssystemen over de hele wereld. het heeft enorme vooruitgang geboekt in oplossingen voor het verbeteren van de gebruikersinterface en betrouwbaarder.Windows update Fout.

Als Windows-gebruiker kunt u regelmatig een flink aantal fouten tegenkomen. Het begrijpen van deze foutcode is niet eenvoudig voor de beginnende gebruiker. Met de juiste begeleiding kan men deze Windows-fouten echter verwijderen en oplossen. In dit artikel leert u over een dergelijke veelvoorkomende fout in Windows: foutcode 0xc0000005.

Wat is Foutcode 0xc0000005?

Scenario’s Reparatie Foutcode 0xc0000005
Er is een fout opgetreden vanwege toegangsfouten Als u deze fout tegenkomt “Unexpected error when installing Windows. Make sure the installation source can be accessed and restart the installation. Error code: 0xC0000005.” Klik hier om te weten hoe u dit kunt oplossen
Er is een fout opgetreden bij het starten van applicaties Als u deze fout tegenkomt “The application could not be started correctly (0xc0000005). Click on “OK” to close the application.Klik hier om te weten hoe u dit kunt oplossen
Er is een fout opgetreden bij het starten van Windows Als u deze fout tegenkomt “0xC0000005: Access violation when reading position” Klik hier om te weten hoe u dit kunt oplossen

Reparatie Toegang Fouten met de Foutcode “0xc0000005”

Toegangsovertredingsfouten (ook wel beveiligingsovertredingsfouten genoemd) treden altijd op wanneer een uitgevoerd programma probeert toegang te krijgen tot een bepaalde bron (met name opslagruimte) die is beveiligd tegen toegang. volg de onderstaande methode om het probleem op te lossen.Windows fouten repareren.

Reparatie met behulp van Systeemherstel uitvoeren

 • Klik met de rechtermuisknop op This PCof My Computer en selecteer Properties.
 • Wanneer binnen eigenschappen ramen, selecteert Advanced systemsettings in de middelste linkerhoek.
 • In de geavanceerde instellingen, venster selecteert u het tabblad System Protectionen klik vervolgens op System Restore

system restore

 • Druk op Volgende en vink het vakje Meer herstelpunten weergeven aan.
 • Selecteer van daaruit één herstelpunt (selecteer waarschijnlijk het herstelpunt dat 20-30 dagen vóór de huidige datum ligt).
 • Er verschijnt een bevestigingsdialoogvenster. Klik ten slotte op Finish.

Controleer of deze methode de windows fout 0x00000005 heeft opgelost en volg de onderstaande methoden

Deactiveer Preventie van gegevensuitvoering (DEP) voor het programma

Windows biedt een geïntegreerde functie voor het beschermen van het werkgeheugen – genaamd Data Execution Prevention (DEP) – die per ongeluk toegangsproblemen kan veroorzaken, zoals 0xc0000005. Dit komt doordat sommige programma’s niet compatibel zijn met deze beveiligingsfunctie, wat betekent dat wanneer u de toepassing probeert te openen, deze fout kan optreden. Volg de onderstaande stappen om de DEP te deactiveren.Windows fouten repareren

 • Start het dialoogvenster Uitvoeren via het menu Start of gebruik de toetsencombinatie Windows + R.
 • Voer cpl in en druk op [Enter] om de systeeminstellingen te openen.
 • Schakel over naar het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Instellingen in het gedeelte Prestaties.
 • Ga naar het tabblad Preventie van gegevensuitvoering en selecteer het punt Preventie van gegevensuitvoering activeren voor alle programma’s en services behalve de geselecteerde.
 • Klik op Toevoegen en zoek naar het .exe-bestand van het problematische programma.
 • Sla de wijziging op door op Toepassen te klikken en vervolgens op OK.

Na het volgen van de bovengenoemde methode, kunt u met succes repareren Windows fout 0xc0000005 gebruiken. Zelfs nadat u de DEP hebt gedeactiveerd, kunt u de onderstaande stappen volgen als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen.

Deactiveer het AppInit_DLLs-mechanisme in het Windows-register

 • Open het dialoogvenster Uitvoeren via de gelijknamige knop in het menu Start of gebruik de toetsencombinatie Windows + R.
 • Type in regediten druk op Enter.

fix error 0xc0000005

 • Nadat u de Register-editor heeft geopend, zoekt u naar de volgende sleutel:
 • Hier vindt u het item LoadAppInit_DLLs, waarop u moet dubbelklikken om de toegewezen waarde te wijzigen in 0:
 • Klik op OK om de wijziging te bevestigen.

Nadat u het systeem opnieuw hebt opgestart, kunt u proberen de problematische software opnieuw te starten.

Schakel antivirus en defecte RAM uit

Antivirusprogramma’s kunnen de uitvoerbare bestanden van een aantal programma’s beïnvloeden. Om dit probleem op te lossen, moet u het antivirusprogramma van derden uitschakelen om te controleren of het antivirusprogramma de fout veroorzaakt of niet. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van antivirusprogramma’s kan leiden tot ernstige bedreigingen voor uw computer wanneer u verbinding heeft met internet.

Als het toegangsprobleem met de foutcode “0xc0000005” aanhoudt ondanks het volgen van deze oplossingen, moet u controleren of er een hardwarefout is – met name in de vorm van beschadigde RAM-opslag. In dit geval is de oplossing om het defecte werkgeheugen te vervangen door een nieuw exemplaar. In de meeste gevallen, met de hulp van alle bovengenoemde oplossing die u in staat te zijn reparatie Windows fout 0xc0000005

De 0xc0000005 Fout Oplossen bij het Starten van Applicaties?

Een ander scenario waarbij de foutcode 0xc0000005 werd aangetroffen, is tijdens het openen van de toepassing. De poging wordt meestal afgebroken met de tekst De toepassing kan niet correct worden gestart.

Update apparaatstuurprogramma’s

 • Ga naar het Control panelen klik op de optie Apparaatbeheer aan de linkerkant.
 • Het menu wordt weergegeven. Klik op Display adapter
 • Klik met de rechtermuisknop op de grafische kaartoptie en kiesUpdate driver.

fix unable to delete SD card photos

 • Probeer na het bijwerken het videobestand af te spelen. Als het probleem ligt bij het updaten van de grafische kaart, zou dit de fout moeten verhelpen

Notitie – als je je afvraagt hoe reparatie video bevriest kwestie, Klik hier

Repareer de BCD bestand

Een andere mogelijke oorzaak van het opstartprobleem van de applicatie met de foutcode “0xc0000005” zijn foutieve opstartconfiguratiegegevens

Tip – U kunt de huidige bootloaderpaden op elk moment controleren via de opdrachtprompt door de opdrachtregel als administrator uit te voeren en het commando “bcdedit” in te voeren.

 • Klik op Nextin de taalinstellingen en vervolgens op Computerreparatieopties.
 • Druk in deze volgorde op de knoppen Probleemoplosser, Geavanceerde opties en Opdrachtprompt (in Windows 10 en 8) of Gebruik herstelhulpmiddelen, Volgende en Opdrachtprompt (in Windows 7).
 • Voer nu de volgende opdrachten in de opdrachtregel in – u kunt de stationsletter wijzigen: D (Windows-installatiestation): D

(Windows-installatiestation): D

Start vervolgens uw pc opnieuw op en voer uw Windows-sleutel of digitale licentie (Windows 10) in als u wordt gevraagd om Windows opnieuw te activeren

Reparatie Fout 0xc0000005 Windows Installeren

Deze fout treedt meestal op tijdens het installeren van het Windows-besturingssysteem. Dus als u een van de gebruikers bent die tijdens de installatie foutcode 0xc0000005 heeft gezien, volgt u de genoemde methoden

 • Selecteer de partitie bedoeld voor Windows (type: “Primary”), klik op Verwijderen en bevestig deze stap.
 • Herhaal dit proces voor de partitie met de omschrijving Systeem gereserveerd en voor alle andere partities die tot oudere Windows-installaties behoren.
 • Zodra u alle partities heeft verwijderd, toont de installatieassistent de vermelding Niet-toegewezen opslagruimte op station 0 in de lijst. Selecteer dit item en druk op New.
 • De installatie berekent automatisch de maximale opslagruimte. Bevestig deze wijziging via het Apply Hierdoor worden minimaal twee nieuwe partities gemaakt.
 • Negeer de partitie met het attribuut Systeem gereserveerd en klik in plaats daarvan op de alternatieve partitie (met veel meer opslagruimte) om deze te definiëren als het installatiestation voor Windows.
 • Start de installatie door op het Next

De bovengenoemde methoden, zoals Systeemherstel of het formatteren van de partitie, leiden tot gegevensverlies. Om uw verloren of verwijderde van uw besturingssysteem te herstellen, heeft u een betrouwbare tool voor gegevensherstel nodig, zoals Remo Recover.

Remo herstellen is best handig en in staat om verwijderde of verloren bestanden, mappen en partities te herstellen. Als u gegevens moet herstellen of als u gewoon aan de veilige kant wilt zijn tijdens het omgaan met de ergst mogelijke situaties, probeer dan Remo Data Recovery-software eens.

Conclusie

Het artikel vat samen hoe op effectieve methoden op hoe repareren Windows fout 0xc0000005. Als je nog vragen hebt over het artikel, maak dan gebruik van het commentaargedeelte.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie