Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Alles wat u moet weten over Schijfhulpprogramma in El Capitan

Allereerst wil ik zeggen dat hij gefeliciteerd is met Tim Cook voor de voltooiing van een half decennium aan het roer van Apple.

Mac OS X Panther (versie 10.3) was de eerste OS X-versie met een volledig Schijfhulpprogramma. Vóór dit besturingssysteem was de functionaliteit van dit programma verdeeld over twee programma’s: Disk Copy en Disk Utility. In OS X El Capitan presenteert Apple Schijfhulpprogramma met een volledig nieuwe look – je zult het zeker voelen als je de applicatie eerder hebt gebruikt. De interface is schoner en minder onhandig.

Laten we beginnen met de interface

Zoek Schijfhulpprogramma op uw El Capitan-machine. Je krijgt dit programma onder de hulpprogramma’s. Open het en bekijk de wijzigingen. Het uitzicht zal niet veel afwijken van de optie “Over deze Mac” in El Capitan. Er is een balk met kleurcodes die de opslag aangeeft die door verschillende typen bestanden is gebruikt, zoals hieronder wordt weergegeven.

  • Toepassingen: Blauw
  • Foto’s: Roze
  • Audio: Amber
  • Films: groen
  • Andere: Geel

Geen machtigingen meer op Schijfhulpprogramma

Het is waar; Verifiëren en repareren Machtigingen worden uitgezonden vanuit Schijfhulpprogramma in El Capitan. Gedurende een vrij lange periode waren deze machtigingen een van de favoriete methoden voor OS X-gebruikers om problemen op te lossen als er iets mis ging met hun schijven. Apple zegt, het is vanwege de nieuwe System Integrity Protection (SIP), die voorkomt dat bestandsrechten worden gewijzigd, waardoor de noodzaak om toestemmingen te herstellen wordt geëlimineerd.

Een “Eerste Hulp” doen

Schijfhulpprogramma in El Capitan

De “Verifiëren” knop in zijn vorige versies is weggelaten uit het Schijfhulpprogramma van El Capitan. Maar met Eerste Hulp kan Schijfhulpprogramma een volledige reparatie op de schijf uitvoeren – alleen als het de schijf kan ontkoppelen. Als het de schijf niet kan ontkoppelen, wordt er een fout weergegeven.

Hoe zit het met RAID?

RAID-besturingsprogramma’s waren het onderdeel van Schijfhulpprogramma. Verrassend genoeg in El Capitan is deze optie uitgesloten van het programma. Hoe dan ook, het is nog steeds mogelijk om multi-disk- of RAID-arraymanipulaties uit te voeren met behulp van de opdrachtregel in El Capitan.

Een volume wissen

In het Schijfhulpprogramma in El Captian biedt Apple u een 7-doorgangsmethode om een volume te wissen. Volgens Apple is deze methode een van de veiligste wismethoden die nuttig is voor bijna elke gebruiker. Maar u moet een volume selecteren in plaats van een fysieke schijf om de wisoptie in El Capitan te gebruiken. En u moet het volume formatteren voor het veilig wissen van elk bestand erin.

Soms kan het formatteren leiden tot tragische verliezen, zoals het verlies van het volledige volume of enkele belangrijke bestanden. Hier is oplossing voor Partitieherstel na formaat.

Partitionering

In het Schijfhulpprogramma in El Capitan ziet u een cirkel met cirkelsegmenten die de toewijzing van de opslag vertegenwoordigen. U kunt rond de segmenten in deze cirkel slepen, om nieuwe partities te maken of de bestaande te wijzigen.

Afsluiting

Denk niet als, de beëindigde functies in El Capitan’s Schijfhulpprogramma voor altijd verdwenen van Mac. De meeste van deze functies zijn nog steeds toegankelijk via de opdrachtregel. Natuurlijk kunt u deze opdrachten proberen – als u zeker bent als een Master OS X-gebruiker.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie