Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

SD Kaart Herstel Op De MAC

Ongetwijfeld kan het verlies van foto’s, video’s en verschillende belangrijke bestanden van een SD-kaart je angstig maken. Het maakt niet uit hoe je beschadigde SD kaart herstellen mac, er zijn betrouwbare manieren om ze moeiteloos te herstellen.

Als u beschadigde SD kaart herstellen MAC wilt herstellen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Ontdek in deze gids de 3 beproefde methoden om de SD-kaart op Mac te herstellen. Leer ook hoe u succesvol SD-kaartherstel kunt uitvoeren met behulp van de onderstaande tips.

In het geval dat u de handmatige methoden hebt geprobeerd of op zoek bent naar een Mac SD-kaarthersteltool, dan zou uw eerste keuze Remo Recover Mac moeten gebruiken.

Remo Recover Mac is een van de prominente tools voor gegevensherstel die is ontworpen met krachtige algoritmen om bestanden van de SD-kaart op Mac te herstellen onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals het per ongeluk of permanent verwijderen van SD-kaartbestanden, beschadiging van de SD-kaart, geformatteerde of opnieuw geformatteerde SD, enz.

free-download-for-mac free-download-for-win

SD Card Recovery on Mac | Expert Guide

 1. Veelvoorkomende scenario’s voor gegevensverlies van SD-kaart op Mac.
 2. 3 bewezen methoden om verwijderde bestanden / foto’s van SD-kaart op Mac te herstellen.
 3. 5 redenen om Remo SD-kaarthersteltool op Mac te gebruiken.
 4. Hoe gegevensverlies van SD te voorkomen?
 5. Veel Gestelde Vragen?

Waarschuwing! Scenario’s voor algemeen verlies van SD-kaartgegevens op Mac

Hieronder staan ​​de meerdere redenen waarom men bestanden van een SD-kaart op Mac kan verliezen of verwijderen

 1. Per ongeluk of permanent verwijderen van bestanden, foto’s en video’s van SD-kaart op Mac.
 2. SD-kaart formatteren of opnieuw formatteren op Mac zonder een back-up van belangrijke bestanden te maken.
 3. Het aansluiten van een SD-kaart op met een virus geïnfecteerde of door malware aangevallen apparaten kan de SD-kaart beschadigen en uw SD-kaartbestanden ontoegankelijk maken.
 4. Plotselinge onderbrekingen tijdens het lezen of overbrengen van bestanden van de SD-kaart naar andere apparaten zoals Mac of Windows kunnen gegevensverlies veroorzaken.
 5. Onjuist uitwerpen van de SD-kaart op Mac-apparaten kan leiden tot het verwijderen van belangrijke foto’s of video’s.

Tips om volledige bestanden van SD kaart Mac herstellen

 1. Overschrijf niet uw SD-kaart waarop u bestanden hebt verloren of verwijderd. Door de bestaande bestanden toe te voegen of bij te werken, kan het volledige herstel van de SD-kaart op Mac worden voorkomen.
 2. Het wordt aanbevolen om bestanden van SD-kaarten op de Mac te herstellen kort nadat u ze kwijtraakt of verwijdert. Dit zorgt voor probleemloos herstel van verwijderde foto’s van SD kaart.
 3. Als je je SD-kaart op Mac hebt geformatteerd om wat geheugen te besparen, of als gevolg van beschadiging of fout van de SD-kaart, wordt aangeraden om te voorkomen dat je je SD-kaart opnieuw formatteert totdat je de gegevens ervan hebt hersteld.

Hoe Om Gegevens Van SD Kaart Op De MAC?

Hieronder staan 3 betrouwbare manieren om verwijderde of verloren foto’s, video’s of andere mediabestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen. Laten we, voordat u verder gaat, de onderstaande tips bekijken om SD kaart herstel op de MAC te herstellen.SD kaart gegevens herstellen.

Methode 1: Verwijderde SD-kaartfoto’s herstellen van Mac-prullenbak

Prullenbak is een tijdelijke opslag op de Mac, waarin u uw recentelijk verwijderde foto’s, video’s of bestanden voor een bepaalde tijd kunt terugvinden. U kunt uw permanent verwijderde bestanden of foto’s echter terugvinden in de prullenbak.

 1. Open Trash bin op uw Mac-computer.
 2. Zoek en select de verwijderde foto’s of bestanden die u uit de prullenbak wilt herstellen.select deleted photos from Trash
 3. Right-click op de geselecteerde bestanden en klik op de Put Back optie om verwijderde foto’s uit Mac Trash te herstellen.Hit Put Back option to restore deleted photos from Mac Trash

Na het uitvoeren van de bovenstaande stappen, worden de verwijderde afbeeldingen hersteld van de prullenbak naar hun vorige locatie. Als de bestanden permanent worden verwijderd met Option + Command + Delete of de Mac-prullenbak worden geleegd, zal dit leiden tot permanent gegevensverlies.

Notitie: Als u bestanden verwijdert van een SD-kaart of externe opslagapparaten zoals USB, SSD, externe harde schijf, enz., Kunt u geen kopie van de verwijderde bestanden in de prullenbak opslaan.

Als u uw verwijderde SD-kaartbestanden of foto’s niet kunt vinden in de Mac Trash, maak dan gebruik van de Time Machine Backup of een professionele SD-kaarthersteltool zoals Remo Herstel Mac om permanent verwijderde bestanden van SD kaart terughalen gemakkelijk.

Methode 2: Herstel gegevens van de SD-kaart met behulp van Time Machine Backup

Met behulp van deze Time Machine Backup-methode kunt u gemakkelijk verwijderde bestanden herstellen, maar voordat u begint met het herstellen van gegevens, moet u ervoor zorgen dat uw Time Machine-reservekopieschijf is ingeschakeld.

 • Ga naar de Apple menu en selecteer System Preferences.select System Preferences in Apple Menu
 • Klik op de Time Machine click on Time Machine application
 • Vink nu het selectievakje aan Show Time Machine on the menu bar.

Show Time Machine Backup option

 • Verbind uw Time Machine-back-up drive op uw Mac en klik op de Time Machine Backup pictogram op de menubalk om verwijderde bestanden, foto’s of video’s te herstellen.connect Time Machine backup drive to recover deleted files from SD card on Mac
 • Selecteer de Enter Time Machine Backup optieSelect Enter Time Machine to perform deleted file recovery
 • Nu kunt u ofwel select the specific date waarop u uw bestanden bent kwijtgeraakt of u kunt go back in time elk uur, dagelijks of wekelijks door op de bovenste pijl te klikken.restore deleted SD card files from Time Machine Backup
 • Select de verwijderde bestanden of foto’s die u wilt herstellen en klik vervolgens op Restore.

Notitie: Als u Time Machine Backup niet hebt gepland voordat u bestanden van de SD kaart herstel op de MAC, kunnen de verwijderde bestanden van de SD-kaart niet met deze methode worden hersteld.

In dat geval wordt aangeraden om Remo Recover Mac te gebruiken, de beste beschadigde SD kaart herstellen mac voor Mac om gemakkelijk verloren of verwijderde foto’s terughalen, video’s of andere bestandsindelingen. Het ondersteunt bestandsherstel van verschillende bestandssystemen, waaronder de nieuwste APFS, exFAT, HFS, HFS +, enz.

Methode 3: Instructies voor SD kaart herstellen op Mac

Downloaden Remo Recover Mac, een gebruiksvriendelijke tool om hoe om gegevens van SD kaart op de MAC zijn verwijderd, te herstellen. Deze hersteltool voor Mac SD-kaarten is een ultieme oplossing om meer dan 300 bestandsindelingen zoals foto’s, video’s, audiobestanden, tekstbestanden, Microsoft Office-bestanden en nog veel meer te herstellen.

Hoe SD-Kaartherstel op Mac uit te Voeren met Remo Recover Mac Software?

Maak gebruik van de volgende stappen om uw permanent verloren of verwijderde foto’s, audiobestanden, video’s, documenten of andere bestanden eenvoudig te herstellen met SD kaart herstellen Mac Herstelsoftware.

Stap 1: Downloaden en installeer Remo Recover Mac-software om SD-kaartherstel op Mac uit te voeren.

Stap 2: Start deze Mac SD-kaarthersteltool en selecteer de gewenste optie op basis van uw behoefte.

Remo SD card Recovery software for Mac

 • Recover Files: Om verwijderde of verloren bestanden te herstellen onder een eenvoudig scenario voor gegevensverlies/verwijdering van de geheugenkaart.
 • Recover Photos: Om verwijderde of verloren foto’s, video’s of andere mediabestanden van uw SD-kaart te herstellen.
 • Recover Volumes/ Drives: Om bestanden te herstellen van complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals SD-kaart formatteren/opnieuw formatteren, of SD-kaart corruptie.

Stap 3: Selecteer uw SD card uit de beschikbare lijst met stations om bestanden te herstellen die ervan op Mac zijn verwijderd en klik op Next.
select the SD card on Mac to recover deleted photos and files

Stap 4: Nu kunt u een specifiek type bestanden selecteren, zoals: (photos: PNG, JPEG, RAW-Image, TIFF, enz.) of (videos: .mov, .mp4, .avi, enz.) als u alleen specifieke bestandsindelingen van uw SD-kaart wilt herstellen of klik anders op Skip optie.
select the file formats which you want to restore from SD card on Mac

Opmerking: Nadat het scanproces is voltooid, worden alle verwijderde bestanden van de SD-kaart op Mac weergegeven in Data View en File Type View.

Recovered files from SD card on Mac using SD Card Recovery tool

Stap 5: Selecteer nu de gewenste verwijderde bestanden die u wilt herstellen van de SD-kaart op Mac en klik op de Save optie om ze te herstellen naar een locatie naar keuze.

Snelle Tips:

 1. Maak gebruik van Advance Scan optie om verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac te herstellen vanuit complexe scenario’s voor gegevensverlies.
 2. Na het voltooien van het herstelproces van de SD-kaart op Mac, kunt u preview uw herstelde foto’s of video’s voordat u ze op de gewenste locatie opslaat.

5 Redenen om Remo Recover Mac te Selecteren om uit te Voeren SD Kaart Terughalen Mac

 1. Een gebruiksvriendelijke SD kaart herstel tool ontworpen om veilig verwijderde bestanden, foto’s, video’s, enz. van SD-kaart op Mac te herstellen met eenvoudige klikken.
 2. Remo Recover Mac is compatibel met de nieuwste versies van Mac-besturingssystemen, waaronder macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra en de vorige versies.
 3. Voert moeiteloos SD-kaartherstel uit op Mac onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, beginnend bij het verwijderen van bestanden tot het formatteren, opnieuw formatteren, corrupt of onleesbare SD-kaart.
 4. Deze hersteltool voor Mac SD-kaarten kan gemakkelijk meer dan 300 bestandstypen herstellen, zoals foto’s, video’s, audiobestanden, tekstbestanden, enz. Van verschillende merken SD-kaarten zoals SanDisk, Lexar, Transcend, Samsung, Sony, PNY, enz.
 5. Remo Recover Mac herstelt niet alleen gegevens van de SD-kaart, SDHC- of SDXC-kaart, maar herstelt ook gemakkelijk gegevens van de CF-kaart, pen drive, SSD, externe harde schijf en nog veel meer.

Tips om gegevensverlies van een SD-kaart te voorkomen

 • Maak altijd een regelmatige back-up van al uw belangrijke bestanden om te voorkomen dat u per ongeluk bestanden verwijdert of de SD-kaart op Mac formatteert.
 • Zorg ervoor dat u bestanden verifieert voordat u ze definitief verwijdert.
 • Als uw SD-kaart beschadigd, ontoegankelijk of onleesbaar is, wordt aangeraden eerst gegevens te herstellen voordat u deze repareert.
 • Werp uw SD-kaart op de juiste manier uit op een camera, Mac of een ander apparaat.
 • Sluit uw SD-kaart niet aan op apparaten die zijn geïnfecteerd met virussen of malware.
 • Voorkom onderbrekingen tijdens het overbrengen van foto’s of bestanden van een SD-kaart naar een ander apparaat.

Veel Gestelde Vragen

1.       Hoe sluit ik een SD-kaart aan op een Mac?

U kunt uw SD-kaart op Mac aansluiten met behulp van een ingebouwde kaartlezer op Mac of door een externe kaartlezer te gebruiken. Zodra u de beschadigde SD kaart herstellen MAC, verschijnt uw SD-kaart op het Mac-bureaublad. Nu hebt u eenvoudig toegang tot de bestanden die erop zijn opgeslagen. Voordat u uw SD-kaart verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u deze op de juiste manier uitwerpt om gegevensverlies of -beschadiging te voorkomen.

2.       Wat is de beste software voor het herstellen van SD-kaarten voor Mac?

Remo Recover Mac is een van de beste SD-software voor gegevensherstel ontworpen om hoe om gegevens van SD kaart op de MAC. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen om veilig meer dan 300 bestandsformaten zoals foto’s, video’s, audiobestanden, Microsoft Office-bestanden, onbewerkte afbeeldingen, enz. te herstellen zonder de originele inhoud te wijzigen. Bovendien kan deze Mac SD-kaarthersteltool ook bestanden herstellen van verschillende externe schijven zoals SSD, externe harde schijf, pen drive, enz. onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies.

3.       Is Remo Recover Mac gratis te downloaden?

Ja, Remo Recover Mac is gratis te downloaden. En het is beschikbaar voor de versies van macOS zoals Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, etc. Het beste van Remo Recover Mac is dat het ook een gratis preview biedt van de SD kaart herstel op de mac, zoals foto’s of video’s.

4.       Kan Remo Mac herstellen gegevens herstellen van onleesbare of onherkenbare SD-kaart?

Ja, met de hulp van Remo Recover Mac kunt u eenvoudig gegevens herstellen van onleesbare of niet-herkende SD-kaart, USB, schijf, externe harde schijf of SSD.

5.       Hoe een beschadigde SD-kaart op Mac te repareren?

 • Probeer de SD-kaart in een andere kaartlezer of ander apparaat te plaatsen om te controleren of al uw bestanden of foto’s zichtbaar zijn of niet.
 • Voer Eerste hulp van Schijfhulpprogramma uit om een onleesbare of corrupte SD-kaart op Mac te repareren.
 • Formatteer een corrupte of onleesbare SD-kaart nadat u een back-up hebt gemaakt van uw belangrijke SD-kaartbestanden. Als u een SD-kaart hebt geformatteerd zonder een back-up, gebruik dan Remo Recover Mac omcover geformatteerde SD kaart herstellen op Mac   met gemak.
Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 63

Geef een reactie