SD Kaart Herstel Mac

SD-kaart is een niet-vluchtig draagbaar opslagapparaat dat in meerdere vormfactoren wordt geleverd. Het uiteindelijke doel van een SD-kaart is om tonnen bestanden, afbeeldingen, video’s, onbewerkte afbeeldingen, audiobestanden enz. Op te slaan, afhankelijk van de opslagcapaciteit. Ongeacht de grootte of vormfactor van de SD-kaart, kunnen de bestanden die op de SD-kaart zijn opgeslagen, worden verwijderd met uw Mac of onbedoeld verloren gaan om verschillende redenen.

Het verlies van deze foto’s, video’s en verschillende belangrijke bestanden van de SD-kaart kan u ongetwijfeld een hulpeloos gevoel geven. Ongeacht hoe u bestanden van een SD-kaart op een Mac-computer hebt verwijderd, verloren of geformatteerd, er zijn betrouwbare manieren om te presteren SD kaart herstel Mac.

Als u bestanden van de SD-kaart op de Mac hebt verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit artikel helpt je om verwijderde bestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen met behulp van de onderstaande 3 bewezen methoden.

Als u op zoek bent naar een directe oplossing om verwijderde bestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen met behulp van een betrouwbare SD-kaart Recovery Mac-software, dan is er geen betere tool dan Remo Recover Mac.

SD-kaartherstel op Mac met Remo Recover Mac-tool | Keuze van de expert

Gebruik Remo Recover Mac, een van de beste tools die is ontworpen met krachtige algoritmen om bestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals het per ongeluk of permanent verwijderen van SD-kaartbestanden, SD-kaartcorruptie, geformatteerde of opnieuw geformatteerde SD, enz.

Hoe verwijderde bestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen? | 5 Stappen

Maak gebruik van de volgende stappen om uw permanent verloren of verwijderde foto’s, audiobestanden, video’s, documenten of andere bestanden eenvoudig te herstellen met behulp van deze Mac SD-kaartherstelsoftware.

Stap 1: Download en installeer Remo Recover Mac-software om SD-kaartherstel op Mac uit te voeren.

Stap 2: Start deze Mac SD-kaarthersteltool op uw Mac-systeem en selecteer een van de volgende opties op basis van uw behoefte.

Remo SD card Recovery software for Mac

 • Herstel bestanden: Om verwijderde of verloren bestanden te herstellen in een eenvoudig scenario voor gegevensverlies / -verwijdering.
 • Herstel foto’s: Om verwijderde of verloren foto’s, video’s of andere mediabestanden van uw SD-kaart te herstellen.
 • Herstel volumes / schijven: Om bestanden te herstellen van een geformatteerde / opnieuw geformatteerde of beschadigde SD-kaart. Gebruik deze optie in een complex scenario voor gegevensverlies.

Stap 3: Selecteer uw SD card uit de beschikbare lijst met stations om bestanden te herstellen die eruit zijn verwijderd op Mac en klik op Next.

select the SD card on Mac to recover deleted photos and files

Stap 4: Nu kunt u een specifiek type bestanden selecteren, zoals (foto’s: PNG, JPEG, RAW-Image, TIFF, etc.) of (videos: .mov, .mp4, .avi, etc.) als u alleen specifieke bestandsindelingen van uw SD-kaart wilt herstellen of klik anders op Skip optie.

select the file formats which you want to restore from SD card on Mac

Notitie: Na voltooiing van het scanproces worden alle verwijderde bestanden van de SD-kaart op Mac weergegeven in Data View en File Type View.

Recovered files from SD card on Mac using SD Card Recovery tool

Stap 5: Kies nu de gewenste verwijderde bestanden die u wilt herstellen van SD-kaart op de Mac en klik op de Save optie om ze te herstellen naar een locatie naar keuze.

Snelle tips:

 1. Maak gebruik van Advance Scanoptie om verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac te herstellen vanuit complexe scenario’s voor gegevensverlies.
 2. Na voltooiing van het herstelproces van de SD-kaart op Mac, kunt u preview uw herstelde foto’s of video’s voordat u ze opslaat op de door u gewenste locatie.

Dingen die u op deze pagina zult leren

Veelvoorkomende scenario’s voor gegevensverlies van SD-kaart op Mac.

3 bewezen methoden om verwijderde bestanden / foto’s van SD-kaart op Mac te herstellen.

5 redenen om Remo SD-kaartherstelprogramma op Mac te downloaden.

Hoe gegevensverlies van SD voorkomen?

Veel Gestelde Vragen?

Alert! Veelvoorkomende scenario’s voor gegevensverlies van SD-kaarten op Mac

Hieronder staan de verschillende redenen waarom u bestanden van een SD-kaart op Mac zou kunnen verliezen of verwijderen

 1. Per ongeluk of permanent verwijderen van bestanden, foto’s en video’s van SD-kaart op Mac.
 2. SD-kaart op Mac formatteren of opnieuw formatteren zonder een back-up van belangrijke bestanden te maken.
 3. Als u een SD-kaart aansluit op met een virus geïnfecteerde of door malware aangevallen apparaten, kan de SD-kaart beschadigd raken en kunnen uw SD-kaartbestanden ontoegankelijk worden.
 4. Plotselinge onderbrekingen tijdens het lezen of overbrengen van bestanden van de SD-kaart naar andere apparaten zoals Mac of Windows kunnen gegevensverlies veroorzaken.
 5. Onjuist uitwerpen van de SD-kaart op Mac-apparaten kan leiden tot het verwijderen van belangrijke foto’s of video’s.

Herstel verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac | Volledige gids

Hieronder staan 3 betrouwbare manieren om verwijderde of verloren foto’s, video’s of andere mediabestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen. Voordat u verder gaat, laten we eerst de onderstaande tips bekijken SD kaart herstellen Mac met succes.

Mac Prullenbak Time Machine Back-up Remo Terughalen Mac Tool

Tips om volledige bestanden van SD-kaart op Mac te herstellen

 1. Overschrijf niet uw SD-kaart waarop u bestanden hebt verloren of verwijderd. Door de bestaande bestanden toe te voegen of bij te werken, kan volledig SD-kaartherstel op Mac worden voorkomen.
 2. Het wordt aanbevolen om bestanden van de SD-kaart op de Mac te herstellen kort nadat u deze hebt verloren of verwijderd. Dit zorgt voor probleemloos herstel van verwijderde foto’s van de SD-kaart.
 3. Als u uw SD-kaart op een Mac hebt geformatteerd om geheugen te besparen, of als gevolg van een beschadiging of fout van de SD-kaart, wordt aangeraden uw SD-kaart niet opnieuw te formatteren totdat u er gegevens van hebt hersteld.

Methode 1: Verwijderde SD-kaartfoto’s herstellen van Mac-prullenbak

Prullenbak is een tijdelijke opslag op de Mac, waarin u uw recentelijk verwijderde foto’s, video’s of bestanden voor een bepaalde tijd kunt terugvinden. U kunt uw permanent verwijderde bestanden of foto’s echter terugvinden in de prullenbak.

 1. Open Trash binop uw Mac-computer.
 2. Zoek en select de verwijderde foto’s of bestanden die u uit de prullenbak wilt herstellen.select deleted photos from Trash
 3. Right-clickop de geselecteerde bestanden en klik op de Put Back optie om verwijderde foto’s uit Mac Trash te herstellen.Hit Put Back option to restore deleted photos from Mac Trash

Na het uitvoeren van de bovenstaande stappen, worden de verwijderde afbeeldingen hersteld van de prullenbak naar hun vorige locatie. Als de bestanden permanent worden verwijderd met Option + Command + Delete of de Mac-prullenbak worden geleegd, zal dit leiden tot permanent gegevensverlies.

Notitie: Als u bestanden verwijdert van een SD-kaart of externe opslagapparaten zoals USB, SSD, externe harde schijf, enz., Kunt u geen kopie van de verwijderde bestanden in de prullenbak opslaan.

Als u uw verwijderde SD-kaartbestanden of foto’s niet kunt vinden in de Mac Trash, maak dan gebruik van de Time Machine Backup of een professionele SD-kaarthersteltool zoals Remo Herstel Mac om permanent verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac gemakkelijk te herstellen.

Methode 2: Herstel gegevens van de SD-kaart met behulp van Time Machine Backup

Met behulp van deze Time Machine Backup-methode kunt u gemakkelijk verwijderde bestanden herstellen, maar voordat u begint met het herstellen van gegevens, moet u ervoor zorgen dat uw Time Machine-reservekopieschijf is ingeschakeld.

 • Ga naar de Apple menu en selecteer System Preferences.select System Preferences in Apple Menu
 • Klik op de Time Machine click on Time Machine application
 • Vink nu het selectievakje aan Show Time Machine on the menu bar.

Show Time Machine Backup option

 • Verbind uw Time Machine-back-up drive op uw Mac en klik op de Time Machine Backup pictogram op de menubalk om verwijderde bestanden, foto’s of video’s te herstellen.connect Time Machine backup drive to recover deleted files from SD card on Mac
 • Selecteer de Enter Time Machine BackupoptieSelect Enter Time Machine to perform deleted file recovery
 • Nu kunt u ofwel select the specific datewaarop u uw bestanden bent kwijtgeraakt of u kunt go back in time elk uur, dagelijks of wekelijks door op de bovenste pijl te klikken.restore deleted SD card files from Time Machine Backup
 • Select de verwijderde bestanden of foto’s die u wilt herstellen en klik vervolgens op Restore.

Notitie: Als u Time Machine Backup niet hebt gepland voordat u bestanden van de SD-kaart op Mac verliest of verwijdert, kunnen de verwijderde bestanden van de SD-kaart niet met deze methode worden hersteld.

In dat geval wordt aangeraden om Remo Recover Mac te gebruiken, de beste software voor het herstellen van SD-kaartgegevens voor Mac om gemakkelijk verloren of verwijderde foto’s terughalen, video’s of andere bestandsindelingen. Het ondersteunt bestandsherstel van verschillende bestandssystemen, waaronder de nieuwste APFS, exFAT, HFS, HFS +, enz.

Methode 3: Instructies voor SD-kaartherstel op Mac

Download Remo Recover Mac, een gebruiksvriendelijke tool om gemakkelijk uw belangrijke bestanden of foto’s die van de SD-kaart zijn verwijderd, te herstellen. Deze hersteltool voor Mac SD-kaarten is een ultieme oplossing om meer dan 300 bestandsindelingen zoals foto’s, video’s, audiobestanden, tekstbestanden, Microsoft Office-bestanden en nog veel meer te herstellen.

Hoe SD-Kaartherstel op Mac uit te Voeren met Remo Recover Mac Software?

5 Redenen om Remo Recover Mac te Selecteren om uit te Voeren SD Kaart Terughalen Mac

 1. Een gebruiksvriendelijke SD kaart hersteltool ontworpen om veilig verwijderde bestanden, foto’s, video’s, enz. van SD-kaart op Mac te herstellen met eenvoudige klikken.
 2. Remo Recover Mac is compatibel met de nieuwste versies van Mac-besturingssystemen, waaronder macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra en de vorige versies.
 3. Voert moeiteloos SD-kaartherstel uit op Mac onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, beginnend bij het verwijderen van bestanden tot het formatteren, opnieuw formatteren, corrupt of onleesbare SD-kaart.
 4. Deze hersteltool voor Mac SD-kaarten kan gemakkelijk meer dan 300 bestandstypen herstellen, zoals foto’s, video’s, audiobestanden, tekstbestanden, enz. Van verschillende merken SD-kaarten zoals SanDisk, Lexar, Transcend, Samsung, Sony, PNY, enz.
 5. Remo Recover Mac herstelt niet alleen gegevens van de SD-kaart, SDHC- of SDXC-kaart, maar herstelt ook gemakkelijk gegevens van de CF-kaart, pen drive, SSD, externe harde schijf en nog veel meer.

Tips om gegevensverlies van een SD-kaart te voorkomen

 • Maak altijd een regelmatige back-up van al uw belangrijke bestanden om te voorkomen dat u per ongeluk bestanden verwijdert of de SD-kaart op Mac formatteert.
 • Zorg ervoor dat u bestanden verifieert voordat u ze definitief verwijdert.
 • Als uw SD-kaart beschadigd, ontoegankelijk of onleesbaar is, wordt aangeraden eerst gegevens te herstellen voordat u deze repareert.
 • Werp uw SD-kaart op de juiste manier uit op een camera, Mac of een ander apparaat.
 • Sluit uw SD-kaart niet aan op apparaten die zijn geïnfecteerd met virussen of malware.
 • Voorkom onderbrekingen tijdens het overbrengen van foto’s of bestanden van een SD-kaart naar een ander apparaat.

Veel Gestelde Vragen

1.       Hoe sluit ik een SD-kaart aan op een Mac?

U kunt uw SD-kaart op Mac aansluiten met behulp van een ingebouwde kaartlezer op Mac of door een externe kaartlezer te gebruiken. Zodra u de SD-kaart correct in de kaartlezer hebt geplaatst, verschijnt uw SD-kaart op het Mac-bureaublad. Nu hebt u eenvoudig toegang tot de bestanden die erop zijn opgeslagen. Voordat u uw SD-kaart verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u deze op de juiste manier uitwerpt om gegevensverlies of -beschadiging te voorkomen.

2.       Wat is de beste software voor het herstellen van SD-kaarten voor Mac?

Remo Recover Mac is een van de beste SD-gegevensherstelsoftware die is ontworpen om verwijderde of verloren bestanden van een SD-kaart op Mac te herstellen. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen om veilig meer dan 300 bestandsindelingen zoals foto’s, video’s, audiobestanden, Microsoft Office-bestanden, onbewerkte afbeeldingen, enz. Te herstellen zonder de originele inhoud te wijzigen. Bovendien kan deze hersteltool voor Mac SD-kaarten ook bestanden herstellen van verschillende externe schijven zoals SSD, externe harde schijf, pen drive, enz. Onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies.

3.       Is Remo Recover Mac gratis te downloaden?

Ja, Remo Recover Mac is gratis te downloaden. En het is beschikbaar voor de versies van macOS zoals Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, etc. Het beste van Remo Recover Mac is dat het ook een gratis preview biedt van de herstelde bestanden van de SD-kaart op Mac, zoals foto’s of video’s.

4.       Kan Remo Mac herstellen gegevens herstellen van onleesbare of onherkenbare SD-kaart?

Ja, met de hulp van Remo Recover Mac kunt u eenvoudig gegevens herstellen van onleesbare of niet-herkende SD-kaart, USB, schijf, externe harde schijf of SSD.

5.       Hoe een beschadigde SD-kaart op Mac te repareren?

 • Probeer de SD-kaart in een andere kaartlezer of ander apparaat te plaatsen om te controleren of al uw bestanden of foto’s zichtbaar zijn of niet.
 • Voer Eerste hulp van Schijfhulpprogramma uit om een onleesbare of corrupte SD-kaart op Mac te repareren.
 • Formatteer een corrupte of onleesbare SD-kaart nadat u een back-up hebt gemaakt van uw belangrijke SD-kaartbestanden. Als u een SD-kaart zonder back-up hebt geformatteerd, gebruik dan Remo Recover Mac, een prominente SD-kaartherstelsoftware op Mac onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies.
SD Kaart Herstel Mac was last modified: januari 25th, 2021 by John Harris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*