Herstellen SD Card Full Capaciteit

Overzicht: SD-kaart met het verkeerde formaat op uw computer? Geen zorgen. Om de SD-kaart te repareren die de verkeerde maatfout vertoont, herstellen SD card full capaciteit naar de volledige capaciteit en gebruikt u vervolgens een professionele gegevensherstelsoftware zoals Remo SD kaart herstel Hulpmiddel om gegevens van de geformatteerde SD-kaart te herstellen als u niet van tevoren een back-up hebt gemaakt. Lees het artikel om meer te weten te komen over de handmatige methoden die kunnen worden gebruikt om de micro SD-kaart te repareren.

Download buttonDownload Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Er zijn verschillende redenen waarom uw SD-kaart de verkeerde maat heeft. Dit kan te wijten zijn aan technische fouten zoals slechte sectoren, virusaanvallen of zelfs SD kaart capaciteit herstellen full of USB-station. Een andere reden kan een defecte SD-kaart zijn.

Veel gebruikers herstellen SD card full capaciteit of een USB-station niet dezelfde opslagruimte heeft als ze beweerden. Wat niet zo bekend is bij populaire merken zoals SanDisk of Transcend maar het meest voorkomt bij goedkope merken. Dus als dit het geval is, betekent dit gewoon dat je de verkeerde SD-kaart hebt meegenomen. Hieronder volgen de meest voorkomende redenen waarom uw SD-kaart niet de volledige capaciteit heeft.

Waarom toont mijn SD-kaart niet de volledige capaciteit?

“Waarom geeft mijn 128 GB-flashdrive alleen 32 GB weer?”

Meestal gebeurt het om drie hoofdredenen:

 • Virale infectie
 • Goedkope of defecte SD-kaart
 • SD-kaart is niet compatibel met de kaartlezer

Meestal komt deze fout voor bij flashdrives met grote capaciteit, zoals SDHC- of SDXC-kaarten, waar de zo kun je de volledige capaciteit van een sd kaart herstellen zelfs meer dan 250 GB kan bereiken. Dus als de kaartlezer of het hostapparaat zulke hoge capaciteiten niet ondersteunt, maakt het hostapparaat een kleinere partitie.

Simpel gezegd, als een camera of een telefoon een opslagstation alleen ondersteunt tot 32 GB. Als u een SD-kaart met een dergelijke hoge capaciteit van 128 GB op een dergelijk hostapparaat plaatst, maakt het hostapparaat (camera of telefoon) standaard een partitie van 32 GB en wordt de resterende ruimte gemarkeerd als niet-toegewezen.

In dergelijke gevallen zal uw SD-kaart of een ander soort flashstation de opslagruimte verminderen.

De andere scenario’s kunnen zijn zoals Bad Sectors. Slechte sectoren zijn beschadigde opslagsectoren die niet reageren op lees- of schrijfopdrachten. Of een typische virusaanval kan het Master-opstartrecord van de flashdrive wijzigen (MBR is als een index van de opslagdrive waar alle details van de drive worden bijgehouden) en resulteren in een herstellen SD card full capaciteit.

Back-up of herstel gegevens van SD-kaart

Om onnodige problemen met gegevensverlies te voorkomen wanneer de SD kaart capaciteit herstellen full vertoont, wordt voorgesteld om in de eerste plaats alle bestanden te herstellen die op de kaart beschikbaar zijn.

Als het aankomt op SD-kaart herstel, u kunt ze rechtstreeks kopiëren en opslaan op andere beveiligde opslagapparaten die toegankelijk zijn voor Windows-pc. Maar wat als de kaart niet toegankelijk is? Welnu, in dergelijke gevallen zou de perfecte keuze zijn om de beste SD-kaartherstelsoftware voor hulp.

Remo Foto Herstel Software kan eenvoudig helpen bij het vinden en herstellen van bestanden van SD-kaart naar andere apparaten met simpele klikken op Windows 10/8/7 PC. Download, installeer en volg de eenvoudige instructies op het scherm om uw gegevens van een SD-kaart op te slaan. Remo ondersteunt allerlei soorten gegevens, zelfs als het video’s van een herstellen SD card full capaciteit.

Bovendien heeft Remo een speciale variant die gebruikers helpt om foto’s herstellen van SD-kaarten op zowel Windows als Mac. Nu kunt u verder gaan om de capaciteit van uw SD-kaart terug te winnen.

Zo kun je de volledige capaciteit van een SD kaart herstellen

Nadat u alle opgeslagen gegevens en bestanden hebt opgehaald van de SD-kaart die de verkeerde grootte op de pc aangeeft, kunt u de SD-kaart nu formatteren om de volledige capaciteit voor het opnieuw opslaan van gegevens terug te winnen. Dus hier vind je de twee meest aanbevolen gratis methoden om SD kaart capaciteit herstellen full.

Gebruik DiskPart cmd-opdracht om de SD-kaart naar volledige capaciteit te herstellen

Laten we kijken hoe het DiskPart-commando te gebruiken om de capaciteit op de SD-kaart nu te wissen en te herstellen:

 • Zorg er allereerst voor dat uw SD-kaart op de pc is aangesloten
 • Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Opdrachtprompt (beheerder)
 • Log in als beheerder en typ: diskpart om DiskPart te openen
 • Typ: list disken druk op Enter
 • Typ vervolgens: select disk 1(vervang 1 door het schijfnummer van je SD-kaart en druk op Enter
 • Typ: attribute disk clear read-only en druk op EnterDisk part
 • Typ: exit en druk op Enter

Hier valt op dat het DiskPart CMD-commando u inderdaad zal helpen de hele SD-kaart op te schonen, maar u moet wel een nieuwe partitie opnieuw maken om de SD-kaart beschikbaar te maken voor het opnieuw opslaan van bestanden. U kunt dus het hulpprogramma Schijfbeheer in Windows 10 of een andere Windows-pc gebruiken om een nieuwe partitie te maken.

Wees voorzichtig bij het opnieuw maken van een herstellen SD card full capaciteit. Zelfs een kleine onwetendheid kan leiden tot een beschadiging van de partitiekaart van de SD-kaart, wat op zijn beurt resulteert in ernstig gegevensverlies. Als de partitiekaart van de SD-kaart beschadigd is en geen nieuwe partitie kan maken of een SD-kaart van de partitiekaart kan wijzigen, kijk dan hier om  fix kon een partitiekaart SD-kaart niet wijzigen met het grootste gemak.

Gebruik het hulpprogramma Schijfbeheer om de SD-kaart te formatteren en terug te zetten naar volledige capaciteit

Volg de stappen om de volledige capaciteit van de SD-kaart te formatteren en terug te winnen:

 • Right-click Dit PC/My Computer > Manage
 • Selecteer Schijfbeheer onder Apparaatbeheer, zoek en klik met de rechtermuisknop op SD-kaart en selecteer Format Volume

click format

 • Hernoem en reset het bestandssysteem van de SD-kaart naar NTFS of FAT32 indien nodig, volg de richtlijnen op het scherm om het formatteringsproces te voltooien

U kunt echter selectief elke methode volgen om uw SD-kaart weer normaal te laten werken. Hoewel u de volledige capaciteit van uw SD kaart capaciteit herstellen full en u deze vervolgens opnieuw kunt gebruiken voor het opslaan en opslaan van bestanden en gegevens, zouden de bovengenoemde methoden gegevensverlies veroorzaken als u geen back-up van uw bestanden hebt gemaakt. U kunt uw belangrijke bestanden verliezen vanwege het SD-kaartformaat!

“Als u het slachtoffer bent van een dergelijke situatie en op zoek bent naar geformatteerde SD-kaartgegevens herstellen, dan wordt het aanbevolen om Remo Photo Recovery Software te gebruiken. Dit is een compact flash software voor gegevensherstel die efficiënt foto’s en gegevens van uw SD-kaart kan terughalen. ”

Herstellen SD Card Full Capaciteit was last modified: juli 26th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*