Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

SD Kaart Verdwijnt Steeds of Ontkoppelen

Samenvatting: Verbreekt uw SD-kaart de verbinding met Windows? Als je je afvraagt ​​hoe je de SD-kaart op de telefoon kunt repareren / Windows blijft ontkoppelen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we enkele methoden voor probleemoplossing om de problemen op te lossen. Of herstel direct gegevens van een SD-kaart die steeds verdwijnt met behulp van betrouwbare software voor gegevensherstel.

remo recover windows

SD-kaarten worden op veel apparaten gebruikt om de geheugenruimte uit te breiden en om belangrijke foto’s, video’s enz. op te slaan. Aangezien SD-kaarten in verschillende vormfactoren verkrijgbaar zijn op basis van grootte, compatibiliteit, enz. SDHC, SDXC, CF-kaarten, enz. worden gebruikt op digitale camera’s of camcorders om video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit op te slaan. U kunt echter al deze soorten geheugenkaarten aansluiten op uw Windows- of Mac-computer met behulp van een SD-kaartadapter.

Er zijn verschillende redenen waarom uw SD-kaart fouten tegenkomt, zoals “SD-kaart is onverwacht verwijderd”, “SD-kaart verwijderd, plaats een nieuwe” of SD-kaart blijft loskoppelen of ontkoppelen van Windows, Mac, Android-telefoon of digitale camera.Wat betekent SD kaart ontkoppelen?

Als uw SD-kaart gedurende enkele seconden continu verdwijnt of ontkoppelt op een Windows- of Android-telefoon, kan dit slecht nieuws betekenen als er belangrijke gegevens op de SD-kaart aanwezig zijn.

Als u de SD-kaart wilt repareren die de Windows- of Android-fout steeds loskoppelt, bent u veilig op de juiste pagina beland. Dit artikel helpt u bij het repareren van de SD-kaart die blijft ontkoppelen op zowel Windows- als Android-telefoons met behulp van de beproefde technieken en betrouwbare tips om fouten bij het ontkoppelen van de SD-kaart te voorkomen.

Hoe gegevens van een SD-kaart te herstellen wanneer deze blijft loskoppelen of ontkoppelen?

Naar recover data from SD cards, downloaden en starten Remo Recover software op uw systeem (Windows/Mac). Verbind vervolgens uw SD card naar uw computer die wordt ontkoppeld (of geformatteerd zonder een reservekopie van belangrijke foto’s en video’s te maken)

free-download-for-win free-download-for-mac

Selecteer de Recover Partitions optie > Kies de SD card drive optie uit de beschikbare lijst > Klik op Scan knop > Na het voltooien van het gegevensherstelproces van de SD-kaart, worden al uw ontoegankelijke, verwijderde of verloren gegevens van de SD-kaart als gevolg van ontkoppelen of formatteren weergegeven > Select de bestanden die u wilt herstellen van de SD-kaart en klik op Save knop.

Testimonial

Hoe Repareren SD Kaart Verdwijnt Steeds of Ontkoppelen?

 1. Methoden om de SD-kaart te repareren blijft Windows ontkoppelen of loskoppelen
 2. Methoden om SD-kaart te repareren die onverwacht is verwijderd op Android

Waarom verdwijnt mijn SD-kaart na een paar seconden?

Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom de SD-kaart Windows, Android-telefoon of digitale camera blijft ontkoppelen of loskoppelen.

 1. Losse verbinding tussen uw telefoon of Windows en SD-kaart (dat is ontkoppelen).
 2. Compatibiliteitsproblemen tussen uw SD-kaart en mobiele telefoon/digitale camera of Windows-systeem.
 3. SD-kaart is beschadigd of beschadigd door onjuist uitwerpen of andere redenen.

Deel 1:Hoe de SD-kaart te repareren blijft ontkoppelen op Windows?

Gebruik de onderstaande methoden om het loskoppelen van de SD-kaart op verschillende versies van Windows-besturingssystemen op te lossen, waaronder Windows 10, 8.1, 8, 7, enz.SD kaart onverwacht verwijderd.

(Dezelfde methoden kunnen worden toegepast op het loskoppelen van de SD-kaart op een digitale camera of een Mac-systeem)

1. SD-kaart verwijderen en opnieuw plaatsen in Windows-pc

Telkens wanneer u ziet dat uw SD-kaart onverwachts wordt losgekoppeld of verdwijnt op Windows of Mac. Vervolgens moet u eerst de SD-kaart correct in een Windows- of digitale camera plaatsen. U kunt ook controleren of er stofdeeltjes zijn die uw SD kaart onleesbaar op Windows. In de meeste gevallen lost het correct plaatsen van een SD-kaart op Windows of Mac of camera het probleem op dat een SD-kaart blijft ontkoppelen.

U kunt ook proberen de SD-kaart in de andere beschikbare SD-kaartpoorten op Windows 10 te plaatsen om te controleren of er geen problemen zijn met de SD-kaart.

2. Verander de SD-kaartlezer en maak opnieuw verbinding met uw pc

Vaak hebben gebruikers een SD-kaartlezer nodig om hun SDXC-, SDXC- of normale SD-kaart op hun Windows-pc aan te sluiten. In sommige gevallen blijft uw SD-kaart Windows ontkoppelen of ontkoppelen vanwege een beschadigde of ongeschikte SD-kaartlezerkaart.

Daarom wordt aanbevolen om te controleren of uw SD-kaartadapter correct werkt of niet. Om dit te doen, kunt u een andere SD-kaartadapter gebruiken om toegang te krijgen tot uw SD-kaartfoto’s en -video’s. Het valt ook op dat de SD-kaart verschijnt en vervolgens verdwijnt in Windows 10 als de geheugenkaartadapter losjes is aangesloten op Windows.

3. Plaats de SD-kaart in een andere computer om te zien of deze verschijnt

De andere manier om de SD-kaart op te lossen, blijft het Windows-probleem ontkoppelen door de SD-kaart in een ander Windows of apparaat te plaatsen.

Dit zal u helpen te weten of de SD-kaart blijft verdwijnen, is gerelateerd aan uw Windows of niet. SD-kaart ontkoppelen Windows kan te wijten zijn aan problemen zoals een beschadigde SD-kaartsleuf, verouderde SD-kaartstuurprogramma’s, enz.SD-kaart wordt steeds ontkoppeld maken.

Als geen van de bovenstaande methoden de SD-kaart oplost, blijft het Windows-probleem loskoppelen, ga dan verder met de volgende methode.

4. Uitschakelen dat pc massaopslagapparaat uitschakelt

Wanneer u het opslagapparaat uitschakelen inschakelt om energie te besparen, kan uw SD-kaart de verbinding met Windows blijven verbreken. Ga door met de volgende stappen om de SD-kaart te repareren blijft verdwijnen fout.

Druk op Windows key + R om Apparaatbeheer te openen > Type devmgmt.msc en druk op Enter > Dubbelklik nu of vouw uit Universal Serial Bus Controller en selecteer USB Root Hub > selecteer Power Management > Haal vinkje weg Allow the computer to turn off this device to save power en klik OK.

Disable PC from turning off Mass Storage Device to fix SD card unmounting

5. SD-kaartstuurprogramma bijwerken

SD-kaart blijft loskoppelen of ontkoppelen Windows kan te wijten zijn aan het verouderde SD-kaartstuurprogramma. Bovendien, wanneer uw SD-kaartstuurprogramma op Windows verouderd raakt, kan dit er ook toe leiden dat de SD-kaart niet wordt herkend in de Windows 10-fout. Daarom wordt voorgesteld om het SD-kaartstuurprogramma bij te werken naar de nieuwste versie.

Stappen om het SD-kaartstuurprogramma op Windows bij te werken:

 1. Druk op Windows key + Rom het venster Uitvoeren te openen.
 2. Type devmgmt.msc en klik OK.
 3. Nu, uit te breiden Disk drivesen right-click op de SD-kaart om te klikken Update driver.
 4. Selecteer Search automatically for updated driver software en volg daarna de zelfverklarende instructies om het SD-kaartstuurprogramma bij te werken.

6. Wijzig de stationsletter van de SD-kaart

Als er een conflict is tussen de stationsletter van uw SD-kaart en de andere stations op de Windows-computer, blijft de SD-kaart loskoppelen of ontkoppelen. Dit kan worden opgelost door de stationsletter van de SD-kaart te wijzigen.Wat is SD kaart ontkoppelen?

Druk op Windows key + R > Type diskmgmt.msc en klik OK Right-click op de SD-kaart en selecteer Change drive letter and paths > Klik op de Change knop zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding> Wijs nu een letter toe aan uw SD-kaart en klik op OK.

change SD card drive letter

Notitie: Zorg ervoor dat u geen bestaande letter aan uw SD-kaart toewijst met betrekking tot de beschikbare letters die zijn toegewezen aan de stations in Windows.

7. SD-kaart formatteren naar NTFS/FAT32

Als geen van de bovenstaande betrouwbare methoden uw SD-kaart repareert, blijft het loskoppelen of het probleem met koppelen, dan is het raadzaam om dit te doen SD kaart formatteren op Windows of Mac.

Het formatteren van een SD-kaart kan u helpen het probleem met het ontkoppelen van de SD-kaart op te lossen dat wordt veroorzaakt door het einde van de beperkte schrijfcyclus van de SD-kaart, ernstige corruptie, enz. Voordat u deze methode gebruikt, wordt het aanbevolen om gegevens van uw SD-kaart te herstellen, omdat formatteren van een SD kaart wist alle gegevens opgeslagen op het volledig.SD kaart ontkoppelen.

Om een scenario met gegevensverlies te voorkomen, kunt u daarom een back-up maken van al uw belangrijke foto’s, video’s, onbewerkte afbeeldingen, audiobestanden, enz. SD-kaartgegevens als gevolg van het verdwijnen van de SD-kaart of een geformatteerde SD-kaart zonder enige back-up, dan kunt u gebruik maken van Remo Recover-software.

free-download-for-win free-download-for-mac

Stappen om de SD-kaart op Windows te formatteren:

 1. Druk op Windows-toets + R
 2. Type diskmgmt.msc en klik OK.
 3. Right-clickop je SD-kaart die steeds wordt ontkoppeld en selecteer Format 

Format SD card keeps mounting

 1. Selecteer NTFS or FAT/ FAT32 als het SD-kaartbestandssysteem en klik op OK.

fix SD card unmounting on Windows

Nadat u de SD-kaart hebt geformatteerd, kunt u deze op elke Windows-computer aansluiten zonder een fout bij het ontkoppelen of loskoppelen. Maar de gegevens die erop zijn opgeslagen, worden er permanent van verwijderd.

Door gebruik te maken van Remo Recover-software, kunt u echter gemakkelijk al uw foto’s, video’s en andere mediabestanden herstellen die verloren zijn gegaan na het formatteren van de SD-kaart, USB, SSD of een externe opslagschijf. De Remo is ook beschikbaar in de Mac-versie voor gegevens herstellen SD kaart op Mac.

Deel 2: Hoe micro SD te repareren Onverwacht verwijderd of Android losgekoppeld?

Maak gebruik van de hieronder bewezen methoden om de SD-kaart los te koppelen of onverwacht te verwijderen, samen met de beproefde methode om gegevens van de SD-kaart te herstellen met behulp van de Remo Recover-tool.

1.      Micro SD-kaart opnieuw plaatsen

Telkens wanneer u een onverwacht verwijderde SD-kaart tegenkomt, is het eerste dat u aanraadt om de SD-kaart correct opnieuw te plaatsen. Meestal kan het onjuist plaatsen van de micro SD-kaart deze geheugenkaartfout veroorzaken.

2.      Geheugenkaart opnieuw monteren

Als u een SD-kaart krijgt die onverwacht is verwijderd op uw mobiele telefoon of camera, is dit meestal te wijten aan een hardwarefout. Deze onverwacht verwijderde fout op de geheugenkaart kan eenvoudig worden verholpen op een Android-telefoon door de SD-kaart te ontkoppelen en vervolgens te monteren nadat de Android-smartphone opnieuw is opgestart.

Volg de onderstaande stappen om de SD-kaart op een Android-telefoon te ontkoppelen en te koppelen:

 1. Ga naar Settings Storage > en selecteer Unmount SD card 
 2. Zodra je een micro SD-kaart hebt ontkoppeld, kan dat remove het vanaf je telefoon.
 3. Switch offuw mobiele telefoon een tijdje en dan, insert de micro SD-kaart er weer in.
 4. Nu, Switch on de mobiele telefoon en ga terug naar Settings Storage > en Mount SD card.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u uw SD-kaart gebruiken zonder een onverwacht verwijderde fout.

3. SD-kaart opnieuw formatteren

Soms veroorzaken formatterings- of herformatteringsfouten de SD-kaart onverwachts verwijderd of blijft de SD-kaart de Android-telefoonfout loskoppelen. Dit kan worden opgelost door de micro SD-kaart te formatteren.

Echter, zodra u uw micro SD-kaart formatteert of opnieuw formatteert, worden alle aanwezige gegevens, zoals foto’s, video’s, enz. ervan gewist.

Voordat u uw micro SD-kaart formatteert, wordt aangeraden om een back-up te maken van alle belangrijke bestanden en vervolgens verder te gaan met het formatteren van de SD-kaart.

Als u vanwege de fout geen toegang kunt krijgen tot bestanden van de micro SD-kaart, kunt u gebruikmaken van Remo Herstel software.

free-download-for-win free-download-for-mac

Gebruik Remo Recover, een prominent hulpmiddel om bestanden zoals foto’s, video’s, audiobestanden, tekstdocumenten, Office-bestanden, PDF’s, enz. Van micro SD-kaart, SDHC-kaart, SDXC-kaart, CF-kaart, USB-drive, SSD, externe harde schijf te herstellen rijden, enz. met gemak. Bovendien is deze tool handig om gegevens te herstellen van een corrupte, ontoegankelijke SD-kaart, blijft de verbinding verbreken of wordt onverwachts een fout verwijderd, enz.

a)      Stappen om SD micro SD-kaart op Android te formatteren:

Ga naar Settings Storage > Scroll naar je SD-kaart> klik Erase SD Card of Format SD card.

b)      Stappen om SD micro SD-kaart op Windows te formatteren:

 1. Connect uw micro SD-kaart met behulp van een SD-kaartadapter op uw pc en open This PC of My Computer.
 2. Right-click op uw SD-kaart die onverwachts wordt verwijderd op een Android-telefoon en selecteer Format 

format SD card on Android to fix SD card disappearing error

 1. Selecteer FAT als een bestandssysteem en klik op Start.

Zodra het formatteren is voltooid, verwijdert u de SD-kaart veilig uit Windows en plaatst u deze in uw mobiele telefoon. Nu kunt u uw SD-kaart zonder fouten gebruiken.

4. Android fabrieksinstellingen herstellen

Als u de onverwacht verwijderde fout van de SD-kaart niet kunt herstellen, zelfs niet na het formatteren van de micro SD-kaart, wordt aanbevolen om Factory Reset uit te voeren.

Waarschuwing: Met deze methode worden uw gegevens volledig van de Android-telefoon gewist. Daarom wordt aanbevolen om een back-up te maken van uw belangrijke bestanden voordat u Factory Reset uitvoert op een Android-telefoon.

Stappen om Factory Reset uit te voeren:

Ga naar Settings > click Backup & reset > selecteer Factory data reset.

Hoe Voorkom je Gegevensverlies van een SD-Kaart die Steeds wordt Losgekoppeld of een Onverwacht Verwijderde Fout Vertoont?

 • Stop met het gebruik van uw geheugenkaart kort nadat u een SD-kaart ziet verdwijnen of de verbinding verbreekt.
 • Herstel uw SD-kaartgegevens, zoals foto’s, video’s of andere belangrijke bestanden, voordat u deze op welke manier dan ook repareert.
 • Verwijder de SD-kaart niet abrupt van een apparaat.
 • Maak geen foto’s met de telefoon of camera als de batterij leeg is.
 • Vervang of maak een back-up van uw SD-kaart.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie