Hoe Verwijder Het SD Kaartvirus Zonder Te Formatteren

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Uw SD-kaart is geïnfecteerd met een virus en u hebt geen toegang meer tot al uw belangrijke bestanden die erop zijn opgeslagen. Het is zorgwekkend omdat het ondenkbaar is om zoveel vitale bestanden te verliezen. Welnu, SD-kaarten zijn vatbaar voor virusinfectie in vergelijking met andere opslagmedia omdat ze worden gebruikt op computers, laptops, camera's en vele andere apparaten. Ze kunnen eenvoudig worden aangesloten op verschillende opslagapparaten en dit maakt ze kwetsbaar voor besmetting.SD kaart herstellen zonder formatteren.

Oké, de SD-kaart is geïnfecteerd met het virus. De volgende stap is om snel te handelen en het virus te verwijderen. Maar hoe het virus van de SD-kaart te verwijderen zonder te formatteren, omdat alle bestanden op de kaart na het formatteren worden gewist. Maak je geen zorgen, het is mogelijk om het virus van de SD-kaart te verwijderen en virusbestandherstel uit te voeren. Hier zijn een paar tips om het SD-kaartvirus te verwijderen zonder te formatteren. Lees verder.SD card virus format.

SD-kaartvirus verwijderen zonder formatteren

Volg de methoden die in de onderstaande sectie worden genoemd om moeiteloos virussen van uw SD-kaartvirus verwijderen zonder te formatteren

  1. Door CMD te gebruiken
  2. Met behulp van antivirussoftware

CMD gebruiken:

  • Sluit de met virus geïnfecteerde SD-kaart aan op uw Windows-systeem
  • Ga naar het menu Start, typ cmd druk in de zoekbalk op Enter
  • U vindt 'Command Prompt' onder de lijst met programma's
  • Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt en selecteer Run as administrator. U krijgt een opdrachtpromptvenster.
  • Typ nu de volgende opdracht en druk op Invoeren -

attrib -h -r -s /s /d drive letter:\*.*

Nu wordt de met virus geïnfecteerde SD-kaart gerepareerd. Zodra het proces is voltooid, kunt u controleren of uw kaart goed werkt. Deze methode is echter soms tijdelijk. Het probleem is mogelijk niet volledig opgelost.Verwijder SD-kaartvirus formatteren

Antivirus software:

Dus als de SD-kaart nog steeds niet is gerepareerd met methode 1, dan is de volgende stap het gebruik van antivirussoftware om het virus te verwijderen. Zorg ervoor dat u een betrouwbare en bijgewerkte versie van de software gebruikt, zodat deze volledige beveiliging biedt. Installeer de antivirussoftware en voer een scan uit om het virus te identificeren en te verwijderen.

Formatteer de kaart:

Als deze methode ook niet werkt, is de laatste optie om van het virus af te komen het formatteren van de SD-kaart. Ga voor een Quick-format als de antivirussoftware het virus niet kan verwijderen. Maar voordat u gaat formatteren, moet u een back-up maken. Aangezien u geen toegang meer heeft tot de SD-kaart, kunt u geen reservekopie maken. Dus uiteindelijk verlies je SD-kaartgegevens. Maar maak je geen zorgen, want het is nog steeds mogelijk om bestanden te herstellen met behulp van Card Recovery-software. Jij kan foto terughalen van geformatteerde sd kaart, nummers, videobestanden, enz. met gemak. Dus zelfs na het formatteren van de SD-kaart is het nog steeds mogelijk om gegevens terug te krijgen.

Enkele tips:

  • Scan uw SD-kaart regelmatig
  • Maak een back-up van belangrijke bestanden zonder fouten
  • Gebruik altijd betrouwbare antivirussoftware

About the Author: Remo Software