Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Slim Functies Microsoft 365 moet Weten

De snelle evolutie van kunstmatige intelligentie en machine learning maakt uw leven niet alleen gemakkelijker op de werkplek, maar helpt u ook te innoveren en de productiviteit te verbeteren. Microsoft speelt in op deze behoefte door de samenwerking van OneDrive for Business en SharePoint om u te helpen uw productiviteit te verbeteren, beter geïnformeerde besluitvorming te nemen en uw beveiliging te verbeteren. Dit artikel is een inzicht in de slim functies Microsoft 365 waardoor het de slimste plek is om uw gegevens op te slaan.

Wat is Slim Functies Microsoft 365:

 1. Zoek efficiënt afbeeldingen, audio’s en video’s: Je hebt een enorme hoeveelheid gegevens opgeslagen in OneDrive en SharePoint in de vorm van afbeeldingen, audio en video’s. Met behulp van kunstmatige intelligentie haalt Microsoft u nu de details van afbeeldingen op, zoals waar de afbeelding is gemaakt, herkent tekst in de afbeelding en herkent ook objecten in de tekst.
  U kunt de bovenstaande parameters gebruiken om uw afbeeldingen te doorzoeken, net zoals u naar een document zoekt. Deze functie is van toepassing op audio- en videobestanden die zijn opgeslagen op OneDrive en SharePoint.
 2. Schrijf slim in PowerPoint: Microsoft heeft de vorm- en tekstherkenningsmogelijkheden van PowerPoint verbeterd, zodat u op een natuurlijke manier meer inhoud kunt maken. Hiermee kunnen Microsoft 365-gebruikers handgeschreven letters of woorden omzetten in tekst en deze gebruiken in de dia’s. Niet alleen teksten, u kunt uw hele dia tekenen of schetsen en al uw tekeningen naar dia’s converteren. Creativiteit krijgt zijn plaats in professioneel werk.
 3. Handschrift in Word: We gebruiken allemaal touchscreen-apparaten, om er optimaal gebruik van te maken kunnen Microsoft 365-gebruikers nu handgeschreven teksten gebruiken in hun Word-document. U kunt de alinea’s gemakkelijk opsplitsen in meerdere regels en ook woorden tussen bestaande woorden invoegen.
  Dit alles kan worden gedaan met een op pen gebaseerd gebaar dat u helpt om op een natuurlijke manier met de documenten te werken en waarmee u ze ook snel kunt bewerken.
 4. Audio- en videotranscripties: Microsoft is met de hulp van kunstmatige intelligentie die beschikbaar is in Microsoft Stream helemaal klaar om een nieuwe functie te lanceren die geautomatiseerde transcriptieservices biedt voor video- en audiobestanden die zijn opgeslagen op OneDrive en SharePoint.
  Zodra de video is geüpload naar Microsoft Stream, is deze beschikbaar in de hele organisatie. Naast de transcriptieservices krijgt u ook de in-video gezichtsherkenning en automatische ondertiteling. Hier zijn geen services van derden inbegrepen en er wordt gezorgd voor de beveiliging van uw gegevens, aangezien uw gegevens niet uit de Microsoft-cloud komen.
 5. Slimme bestandsaanbevelingen: Microsoft komt met de nieuwe bestandsweergave voor de startpagina van OneDrive en Office, die u relevante bestanden aanbeveelt. De suggesties die u ontvangt, zijn gebaseerd op de intelligentie van Microsoft Graph die begrijpt wat u werkt, met wie u werkt en ook op basis van uw activiteit op de inhoud die wordt gedeeld in Microsoft 365.
  Kunstmatige intelligentie maakt gebruik van uw werkervaring met Microsoft 365, aangezien het u slim de bestanden aanbeveelt die zijn opgeslagen op OneDrive en SharePoint, waarbij u de context begrijpt van wat u aan het werk bent.
 6. Smart Sharing: Stel je voor dat je in een vergadering zit met het plannen van strategieën op een whiteboard en je maakt er een foto van in je mobiele app. De OneDrive-app geeft u een suggestie om die foto te delen met uw collega’s in de vergadering op basis van de Outlook-agenda.
  Andere gevallen, zoals het delen van een presentatie met de aanwezigen voor wie je deze zojuist hebt gepresenteerd, op deze manier is het delen van elk bestand via Microsoft 365 eenvoudiger en slimmer geworden. Dit soort intelligent delen is alleen beschikbaar voor de gegevens die u hebt opgeslagen op OneDrive en SharePoint, waardoor u snel informatie op de werkplek kunt delen om iedereen op de hoogte te houden.
 7. Bestandsinzichten: Microsoft begrijpt dat niemand het leuk vindt om lange inhoud te lezen en de meesten van jullie zullen zich alleen concentreren op de hoogtepunten van de inhoud. Daarom hebben ze deze nieuwe update uitgebracht die de toegangsstatistieken biedt voor elk bestand dat is opgeslagen op OneDrive en SharePoint. Hierdoor kunt u zien wie het bestand heeft gezien, de acties die op dat bestand zijn ondernomen en dit helpt u bij het ondernemen van uw volgende actie.
  Microsoft is van plan om deze functie later dit jaar in de oorspronkelijke Office-toepassing te brengen. Daarnaast geeft het inzicht u ook een kijkje in de inhoud van bestanden, waardoor u in één oogopslag belangrijke informatie krijgt, zoals de tijd om te lezen en belangrijke punten uit het document om rechtstreeks naar het vereiste gedeelte van het document te gaan.
 8. Bestanden herstellen voor OneDrive: Beveiliging is de grootste zorg geworden voor iedereen ter wereld waar ransomwareaanvallen steeds vaker voorkomen. Om u tegen dit soort aanvallen te beschermen, heeft Microsoft OneDrive-bestandenherstel uitgebracht, geïntegreerd met Windows Defender Antivirus voor persoonlijke en zakelijke gebruikers. Dit beschermt u niet alleen tegen ransomware-aanvallen, maar helpt u ook bij het herstellen en herstellen van bestanden. U kunt uw zorgen over beveiliging op afstand houden met machine learning en 30 dagen bestandsgeschiedenis om u te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Bestandsherstel en Windows Defender Antivirus-integratie is beschikbaar voor gebruikers van Office 365 Home, Office 365 Personal en OneDrive voor Bedrijven.

Al deze nieuwe functies van Microsoft zijn bedoeld om uw Microsoft 365 / Office 365-ervaring te verbeteren. Er zijn veel problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd bij het gebruik van de cloudopslagservices van Microsoft, zoals OneDrive a SharePoint. Een van die problemen die duidelijk wordt op het gebruikersforum van Microsoft, zijn dubbele gegevens in OneDrive. Er zijn veel redenen achter het genereren van dubbele gegevens op uw OneDrive, maar de algemene oplossing die iedereen denkt, is om elk duplicaat een voor een te verwijderen. Het proces van dubbele bestanden verwijderen OneDrive is geen gemakkelijke taak waaraan de slimme AI en machine learning van Microsoft zouden moeten werken om gebruikers een oplossing te bieden.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie