Speel MOV Video Bestand Android

Android ondersteunt de QuickTime-indeling niet. Het is dus een beetje frustrerend als u geen QuickTime MOV-video op uw Android-tablet of smartphone kunt afspelen. In een dergelijke situatie moet u ofwel het MOV-bestand converteren naar een ander formaat dat compatibel is met Android, of een Android-mediaspeler gebruiken waarmee u het .mov-formaat kunt afspelen.

Laten we dus eens kijken hoe we deze kunnen gebruiken methode om speel MOV video bestand Android.

Methode 1: Speel QuickTime .mov met Android Mediaspeler

Er zijn veel Android-mediaspelers beschikbaar die u kunnen helpen bij het afspelen van MOV-video met uw Android-apparaat. U moet echter voorzichtig zijn, want het kiezen van een onveilige toepassing kan leiden tot MOV geen video of MOV audio-videosynchronisatieprobleem. U kunt een van deze mediaspelers proberen om het MOV-bestand af te spelen. Hier vermelden we 2 spelers die u kunt gebruiken.

  • VLC Media Speler:De VLC-mediaspeler wordt het meest aanbevolen, omdat deze bijna elk videobestand kan afspelen. Ook is de VLC-speler onlangs verbeterd met enkele wijzigingen; dus zelfs als u niet van plan bent om het te gebruiken om MOV-video af te spelen, is het toch een goed idee om het op Android-apparaten te hebben.
  • MX-speler:Dit is een andere app die .mov-videobestanden afspeelt. In feite gebruiken veel Android-gebruikers deze app; meestal degenen die settopboxen, XBMC, enz. gebruiken. Het bevat enkele van de beste functies en bestaat al een hele tijd in het Android-videospelerspel.

Methode 2: Converteer MOV naar een Formaat dat Compatibel is met Android

Ondanks dat er veel Android-mediaspelers beschikbaar zijn om MOV-bestanden af te spelen, zijn er momenten waarop veel van hen de video niet in hoge kwaliteit afspelen. Ook kunnen sommige apps het downloadproces op uw apparaat vertragen. Dus wat kunt u in deze situaties doen? Hier komt de volgende methode: In volgorde naar speel MOV video bestand Android telefoons, kunt u een video-conversietool downloaden om het MOV-bestand te converteren naar een formaat dat geschikter is om op Android te worden afgespeeld. Er zijn veel videoconverters beschikbaar, kies de juiste om het .mov-bestand te converteren.

U moet voorzichtig zijn bij het gebruik van hulpprogramma’s voor het converteren van video’s om een MOV-bestand te converteren. Als u een onbetrouwbaar hulpmiddel gebruikt, bestaat de kans dat de video beschadigd raakt. Als uw MOV-bestand na de conversie beschadigd is geraakt, kunt u deze tool gebruiken om het te repareren. Deze MOV Reparatie-tool zal repareren QuickTime MOV speelt niet na corruptie, in slechts een paar stappen. Het helpt zelfs om beschadigde, kapotte, niet openende, ontoegankelijke MOV- en MP4-videobestanden op een veilige manier te repareren.

Aanvullende informatie: Soms verlies je belangrijke video’s of foto’s van de SD-kaart van je camera. Als u op zoek bent naar software om bestanden terug te krijgen, dan is deze hier gemakkelijke stappen voor gegevens van onleesbare sd kaart terughalen, beschadigde, geformatteerde en RAW SD-kaart.

Speel MOV Video Bestand Android was last modified: april 29th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*