PS3 Games Spelen Op De PS4 (Met Afbeeldingen)

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zou het niet geweldig zijn om jeugdherinneringen te herinneren en nogmaals om je favoriete ps3-games op ps4 te spelen? Op een gegeven moment zijn we allemaal verslaafd aan de ps3-games die opgroeien. We kunnen allemaal onze persoonlijke favorieten noemen, of het nu Super Mario, Mortal Kombat, Need for Speed of Blood Bourne was. O, hoe geweldig zou het zijn om nog een keer met je broer of zus samen te zijn om de overwinningswraak terug te krijgen. Sweet Memories inderdaad! Maar is het mogelijk om ps3-games te spelen op de zeer gemakkelijk toegankelijke ps4?Kan playstation 3 spellen op ps4

Er was een tijd dat het antwoord op de vraag van het ps3 spellen speelbaar op ps4 'Nee' was. Maar gelukkig zijn de dingen veranderd en ten goede. Nu is het antwoord op diezelfde vraag 'Ja'. U moet de Sony-service gebruiken die bekend staat als 'PlayStation Now'.

Interessant, is het niet? Nou, lees verder om te weten - Wat is 'PlayStation Nu' en 'hoe ps3-games spelen op ps4'?

Wat is ‘PlayStation Nu’?

PlayStation Nu’ is een service voor het streamen van games waarmee je ps3-games op ps4 via een Wi-Fi-verbinding kunt spelen. Je kunt hier elke titel op spelen zolang je een goede snelle Wi-Fi hebt. De voordelen hiervan zijn dat u niet hoeft te wachten totdat de ps3-titels zijn geïnstalleerd of bijgewerkt. Alle titels van PlayStation Nu worden opgeslagen in de online cloud.Playstation 3 spellen op playstation 4.

Hoe Spelen Ps3 Spellen Op Ps4?

De PS Now is gekomen als een langverwacht beantwoorde gebed aan de gaming community. Streamen van games uit de cloud en deze synchroniseren met je Sony Entertainment-account Save-spellen is een geheel nieuwe ervaring van al je oude favoriete games van de laatste generatie. Het klassieke vintage-spel op een nieuwe console spelen kan een zeer opwindende ervaring zijn. Een interessant ding om op te merken over de PS Now is dat het verbonden moet zijn met het internet. Dit geeft een zekere mate van onzekerheid aan degenen zonder een stabiele internetverbinding.
Playstation 3 spellen spelen op ps4.

Het voordeel hiervan is dat u "Spelletjes opslaan" nooit zal worden beschadigd en u kunt altijd doorgaan vanaf het punt waar uw laatste "Afgemeld" was.

Dit is een soort mix van concepten, MMO Gaming en traditioneel gamen met 'Cloud Synched' save games voor sommige games zoals Batman Arkham Series of Assassins Creed. Hier begin je waar je voor het laatst was gebleven of in een nabijgelegen zone naar de plek waar je de gratis zwerftocht kunt voortzetten die met deze sandbox-spellen je biedt.Zijn ps3 spellen op ps4 te spelen

PlayStation nu instellen:
  1. Controleer of u een Sony Entertainment Network-account hebt: instellen van een account is gratis.
  2. Controleer of u over een goede breedbandinternetverbinding beschikt met een snelheid van minimaal 5mbps.
  3. Koop een DualShock 3 of DualShock 4 draadloze controller: deze controllermodellen werken als een invoerapparaat, zodat je ps3-games kunt spelen met je ps4-console via PlayStation Now.
  4. Zet je ps4-console aan en selecteer 'Netwerk'.
  5. Volg de instructies op het scherm om je ps4 met internet te verbinden.
Nu verbinding maken met PlayStation:
  1. Navigeer terug naar het hoofdmenu van je ps4 en start de PlayStation Store.
  2. Selecteer de optie om de app 'PS Nu Subscription' te downloaden naar uw console.
  3. Selecteer de aangeboden abonnementsoptie.
  4. Volg de instructies op het scherm om de aankoop voor je PlayStation Nu-abonnement te voltooien.
  5. Navigeer naar Content Launcher en selecteer de optie om PS Now te starten.

Nu, dat je ps3-games op ps4 kunt spelen, ga je gang en geniet ervan!

Notitie: Als je je afvraagt, zijn er eenvoudige manieren om foto's terughalen van harde schijf ps3. Nou, kijk niet verder, klik gewoon op de Systeem kan Opgegeven Bestand niet Vinden.

About the Author: Remo Software