Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Vroeg of laat gaat je harde schijf dood! Hier hoe u kunt uw gegevens beschermen

De gemiddelde levensduur van een conventionele harde schijf is van zes tot acht jaar, hij kan veel meer werken dan dat of hij kan ver voor de gemiddelde tijd verslijten. Maar dat zijn de gevallen waarin ofwel de schijf externe schade oploopt of de fabrikant een blunder heeft begaan. Stel een gespiegeld volume in en bescherm uw informatie!

Het leven van een harde schijf

Je hebt misschien gezien dat de harde schijf van je computer tjilpende geluiden maakte terwijl je aan het werk was; dit wordt verwacht van een harde schijf die al heel lang functioneel is. Een harde schijf heeft zoveel mechanische onderdelen dat het een of ander moet loskomen bij zo’n lange werkingsduur.Defecte harde schijven

Naarmate de harde schijf verslijt, wordt het een noodzaak om alle gegevens erop te beveiligen. Een heel goed idee is om een gespiegeld volume van uw harde schijf of een extern opslagapparaat in te stellen. Als je het op een externe harde schijf hebt gespiegeld, wordt het ook bedreigd met corruptie of verwijdering. Hoewel, het is niet onmogelijk om uit te voeren externe harde schijf partitie herstel om uw bestanden terug te krijgen.

Dus we zijn vrij zeker van het overlijden van de harde schijf, vroeg of laat komt het en je weet niet zeker wanneer het zal stoppen met werken. Maar we moeten altijd de integriteit van ons werk bewaren, want het is kostbaar voor ons. Dus wat zijn beperkingen bij het spiegelen van uw harde schijf? Laten we eens kijken.Defecte harde schijf repareren

Waarom falen harde schijven?

De harde schijf van uw computer kan om verschillende redenen defect raken. Soms vanwege verwachte redenen en andere vanwege onverwachte. Hier zijn enkele veelvoorkomende storingen die een harde schijf kan ervaren.Beschadigde harde schijf herstellen

 • Oververhitting – dit is een van de meest voorkomende problemen met een harde schijf. De HDD’s hebben een warmteontwikkeling vanwege mechanische onderdelen, terwijl SSD’s minder warmte genereren vanwege statische halfgeleiders. Maar ze zijn allebei behoorlijk kwetsbaar voor hitte. Als ze per ongeluk worden blootgesteld aan hitte, lopen ze een groot risico om beschadigd te raken.
 • Fysieke schade – Een kleine fysieke schade kan de schade aan uw harde schijf in grote mate veroorzaken. Wanneer SSD’s veiliger zijn voor schokken en kleine turbulentie, zijn de HDD’s behoorlijk gevoelig, een kleine schok aan uw computer kan ernstige schade aan uw harde schijf veroorzaken.Harde schijf dood
 • Plotseling wisselen – Een plotseling en frequent wisselen van computer kan grote schade toebrengen aan de functionaliteit van de harde schijf. Dit wordt altijd aanbevolen door de fabrikant. Hoewel het geen grote schade is, zou het vaak overschakelen van de computer de dood van de harde schijf veroorzaken.
 • Surge – Een stroomstoot kan leiden tot de uiteindelijke dood van uw harde schijf. Dit is een cruciale factor voor alle computers. Dus het handhaven van een constante stroomvoorziening en een zeer goed overspanningsbeveiligingsschema is erg handig om de storing te voorkomen.

Afgezien van deze problemen, treden enkele veelvoorkomende problemen op als gevolg van rigoureuze schijfdefragmentatie, wat uiteindelijk kan leiden tot disfunctionele harde schijven.

Een gespiegeld volume instellen

Het bewaren van een gespiegeld volume van uw harde schijf is erg handig voor de bescherming van al uw werk en gegevens die ermee verband houden. Het zal u helpen om een groot deel van uw inspanningen te besparen in tijden van crisis. Hier zijn tips om een gespiegeld volume in te stellen;

 • Deze techniek wordt gebruikt om gegevens te beschermen tegen schijfstoringen, dus we raden u aan meer dan één schijf te gebruiken om de gegevens van uw harde schijf te spiegelen. Dus als een schijf uitvalt, kunnen de gegevens worden opgehaald van een andere schijf die in gebruik is.
 • Het is een methode om een back-up te maken van het terugkerende werk, dus alles wat op de ene schijf wordt geschreven, wordt ook op een andere of parallelle schijven geschreven.
 • Het wordt gedaan met behulp van een hardware- of softwareschema, in hardware worden de RAID-controllers gebruikt om meerdere harde schijven op de computer aan te sluiten en parallel te werken.

Terwijl op software gebaseerde spiegeling toepassingen gebruikt die de gegevens parallel aan de harde schijf kunnen opslaan. Dit is goedkoper en flexibeler dan hardware mirroring.Spiegel harde schijf.

 • Start de mirroring door te beslissen of u het op de harde schijf van uw computer of op een aparte externe harde schijf wilt maken.
 • Deel de schijf waar u uw harde schijf wilt spiegelen.
 • Formatteer de schijfpartitie waar u mirroring wilt uitvoeren.
 • Selecteer het station waar u wilt spiegelen in de lijst met alle partities en ga verder.
 • Selecteer de locatie om uw mirror-kopie op te slaan en klik op doorgaan om de mirroring te starten.
 • Nadat het voorbij is, start u de computer en opent u de nieuwe schijf om de gekopieerde of gespiegelde bestanden te controleren.

Het maken van een gespiegeld volume kan dus zeer nuttig zijn voor de veiligheid van uw gegevens in het geval dat uw harde schijf defect raakt. De levensduur van een harde schijf is onzeker, hoeveel voorzorgsmaatregelen we ook nemen. Het werk is kostbaar en gegevensbeveiliging is van het grootste belang voor ons allemaal. Laten we proberen de harde schijf te spiegelen en afstand te nemen van de zorgen over het falen van de harde schijf.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie